- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.801
Hmm anladım canm demekki benimde bu yumurtlama değilaa yok değil sonrası oldu.kaldı ki en son deil ondan önceki zamandı akıntım daha çok.bu ay sadece yumurtladğm gün gördüm akıntı yoğun.
ovu takibi yapsana cnm.stres çok etkiliyor birde.Hmm anladım canm demekki benimde bu yumurtlama değil
Eşim kabul etmiyo gerek yok diyor canmovu takibi yapsana cnm.stres çok etkiliyor birde.
Eşinden habersiz denesen:) yada gün aaşırı dene ilişkiyi.ama dediğim gibi strs yapma en önemli şey .Eşim kabul etmiyo gerek yok diyor canm
Bu ay gün aşırıya zorlucam artk bakalım canmEşinden habersiz denesen:) yada gün aaşırı dene ilişkiyi.ama dediğim gibi strs yapma en önemli şey .
Hahhahha demek öle gururlarına dokunmak lazım :) hadi bakalım rast gelsin .güzel haberlerini bekliyoruz.Nedense içime doğdu birden olcak senin bu ayBu ay gün aşırıya zorlucam artk bakalım canmakşam dedim yorgunum dedi bende Antropoza mı girdin bu nedir dedim ondan sonra yoo ne alaka falan dedi ikna oldu
Ayy ağzın bal yesin inşallah kuzumHahhahha demek öle gururlarına dokunmak lazım :) hadi bakalım rast gelsin .güzel haberlerini bekliyoruz.Nedense içime doğdu birden olcak senin bu ay
Ediyorum herkese inan inşallah Allah gönlüne göre verir. Bu ay olcak inşllh.Ayy ağzın bal yesin inşallah kuzumdua et bana hamişim duası tutar
Allah razı olsun kuzum rabbim seninde yavrunu sana sağ salim kavuştursunEdiyorum herkese inan inşallah Allah gönlüne göre verir. Bu ay olcak inşllh.
Evet maalesef 21 aralık da da 2 3 gün lekenlenme şeklinde olduğu için 3 ay olmadım dedimAyTerapisii kuzum senin bat 21 aralık mış neredeyse 2 ay olmuş senin pco mu vardı
Pko var bende ve eşimin tahlilleri de pek iyi çıkmamış gerçi doktor engel olacak kadar kötü değil dedi ama normalden bi tık daha az cıktı sperm hızıAblam zeki hocaya gitti zamanında ki hala doktoru.sendeki problem nedir ?
allah tez vakitte bebeişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. zeki hocaya bir muayene olun isterseniz.Pko var bende ve eşimin tahlilleri de pek iyi çıkmamış gerçi doktor engel olacak kadar kötü değil dedi ama normalden bi tık daha az cıktı sperm hızı
Amin ALLAH razı olsun. RABBIM sizinkini de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.allah tez vakitte bebeişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. zeki hocaya bir muayene olun isterseniz.
Ablanız zeki hocadan memnun kalmış miydi şey bi de fiyatları nasilallah tez vakitte bebeişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. zeki hocaya bir muayene olun isterseniz.
burdan 3 sne önce 250 civarıydı şimdi bilmiyorum açıkçası. iyi doktordu ama parasıda baya iyiymiş :) tedavi oldu baya.bıraktıktan sonra kaldı hamile ablam. 3.çocuğunda aşılama yapmıştı ona ama tuttu oda.tüp bebekte iyiymiş zaten d.bakırda yaşıyorsanız onun dışında ve sanırım memorial dışında pek önerilecek tip bebek için biri yok.Ablanız zeki hocadan memnun kalmış miydi şey bi de fiyatları nasil
Biz geçtik sanırım o evreyi ben yolu merak ettim
Yanaştm başladı işte çok yorgunum hiç halim yok banyo etmek zor geliyor falan bende dedim ya sen bu ara sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorsn doğum yaptm vucudum ondan mı beğenmiyorsn dediki yok ne alakası var falan dedim o zaman Antropoza mı girdin bu ne isteksizlik Baktm bu hık mık ediyo sonra kendisi geldiBiz geçtik sanırım o evreyi ben yolu merak ettim
Hahaha güzel taktikmişYanaştm başladı işte çok yorgunum hiç halim yok banyo etmek zor geliyor falan bende dedim ya sen bu ara sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorsn doğum yaptm vucudum ondan mı beğenmiyorsn dediki yok ne alakası var falan dedim o zaman Antropoza mı girdin bu ne isteksizlik Baktm bu hık mık ediyo sonra kendisi geldi
Seninkide iyi çabuk dönmüşHahaha güzel taktikmişbizimkinde maşallah boşanalım ozaman dedikten sonra şu 1 haftadır peşimde ben demeden yanaşıyor
açıkçası tüp bebek değil de aşılama yapmayı düşünüyorum ama bi gidip öncelikle kontrol olmam lazım bakalım eşimin isleri yolunda giderse oraya gideceğim. Evim orda değil ama ablamin evi ordaburdan 3 sne önce 250 civarıydı şimdi bilmiyorum açıkçası. iyi doktordu ama parasıda baya iyiymiş :) tedavi oldu baya.bıraktıktan sonra kaldı hamile ablam. 3.çocuğunda aşılama yapmıştı ona ama tuttu oda.tüp bebekte iyiymiş zaten d.bakırda yaşıyorsanız onun dışında ve sanırım memorial dışında pek önerilecek tip bebek için biri yok.