Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Eşinden habersiz denesen:) yada gün aaşırı dene ilişkiyi.ama dediğim gibi strs yapma en önemli şey .
Bu ay gün aşırıya zorlucam artk bakalım canm akşam dedim yorgunum dedi bende Antropoza mı girdin bu nedir dedim ondan sonra yoo ne alaka falan dedi ikna oldu

Bu ay gün aşırıya zorlucam artk bakalım canm akşam dedim yorgunum dedi bende Antropoza mı girdin bu nedir dedim ondan sonra yoo ne alaka falan dedi ikna oldu
Hahhahha demek öle gururlarına dokunmak lazım :) hadi bakalım rast gelsin .güzel haberlerini bekliyoruz.Nedense içime doğdu birden olcak senin bu ay

Ablanız zeki hocadan memnun kalmış miydi şey bi de fiyatları nasil
burdan 3 sne önce 250 civarıydı şimdi bilmiyorum açıkçası. iyi doktordu ama parasıda baya iyiymiş :) tedavi oldu baya.bıraktıktan sonra kaldı hamile ablam. 3.çocuğunda aşılama yapmıştı ona ama tuttu oda.tüp bebekte iyiymiş zaten d.bakırda yaşıyorsanız onun dışında ve sanırım memorial dışında pek önerilecek tip bebek için biri yok.

Biz geçtik sanırım o evreyi ben yolu merak ettim
Yanaştm başladı işte çok yorgunum hiç halim yok banyo etmek zor geliyor falan bende dedim ya sen bu ara sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorsn doğum yaptm vucudum ondan mı beğenmiyorsn dediki yok ne alakası var falan dedim o zaman Antropoza mı girdin bu ne isteksizlik Baktm bu hık mık ediyo sonra kendisi geldi

Hahaha güzel taktikmiş bizimkinde maşallah boşanalım ozaman dedikten sonra şu 1 haftadır peşimde ben demeden yanaşıyor

açıkçası tüp bebek değil de aşılama yapmayı düşünüyorum ama bi gidip öncelikle kontrol olmam lazım bakalım eşimin isleri yolunda giderse oraya gideceğim. Evim orda değil ama ablamin evi orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…