-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.861
İnşaallah canım rabbim büyükBelli olmaz canım. Adetle hamiş ağrısı çok benziyor. Rabbim hiç ummadığın zamanda verecek yavrunu sende çok şaşıracaksın. Siteye girmemek iyi geliyorsa bir süre uzaklaş canm kafanı topla hazır olunca gel
İyi aksamlar canim ekliyorum hemen
Ben de 25 ocakta adet oldum canım çok üzüldüm çok ağladım bu ay çok umutluydum rahim filmimden sonraki ilk ay diyeİyi aksamlar canim ekliyorum hemen
Üzülme canım olmuyorsa elbette bir bildiği var Mevlânın vakti saati var bize düşen sabr etmek beklemediğin bir anda alacaksın o güzel haberi kızımda bende senin gibi olmuştum 7 yıl olmadı çocugum önce 4 aylık bir düşük yaptım artık atmıştım kafamdan ne ümitli ne ümitsizdim 8 ay sonra kızıma hamile kaldım Rabbim nasip etti yaşattı o güzel duyguyu ümidini kaybetmeBen de 25 ocakta adet oldum canım çok üzüldüm çok ağladım bu ay çok umutluydum rahim filmimden sonraki ilk ay diyeyeni bat 28 şubat
Üzülme kuzum rabbim nasip etmediyse bir bildiği vardır geciktiriyorsa güzelleştiriyodur. Beklemediğin anda gelecek mucizen hiç sıkma canını.Ben de 25 ocakta adet oldum canım çok üzüldüm çok ağladım bu ay çok umutluydum rahim filmimden sonraki ilk ay diyeyeni bat 28 şubat
Yaaok sevindim kuzum inşallah bebişin geliyordur güzel haberler bekliyoruzBu arada adet oldum demiştim ya canımMoonfacedMom olmadım sedece leke şeklinde geldi bi gün boyunca devamı gelmedi test yaptım çok hafif silik çıktı
İnşaAllah canım o güzel haberi veririmYaaok sevindim kuzum inşallah bebişin geliyordur güzel haberler bekliyoruz ☺❤
İnşaallah canımÜzülme canım olmuyorsa elbette bir bildiği var Mevlânın vakti saati var bize düşen sabr etmek beklemediğin bir anda alacaksın o güzel haberi kızımda bende senin gibi olmuştum 7 yıl olmadı çocugum önce 4 aylık bir düşük yaptım artık atmıştım kafamdan ne ümitli ne ümitsizdim 8 ay sonra kızıma hamile kaldım Rabbim nasip etti yaşattı o güzel duyguyu ümidini kaybetme
İnşaallah hamilesindir canım kan ver bence emin olmak içinGeçen ay 13 haftalik düşük yasadim kalan parça varsa diye kürtaj oldum normal döngüye göre adet olmam lazımdı olmadım test yaptım silik çizgi çıktı daha önce test yaptığımda cizgi yoktu hiç şimdi ki testte çıktı
Haklısın canım ama insan yine de üzülüyor rabbim daha fazla beklemesin kimseyi isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versinÜzülme kuzum rabbim nasip etmediyse bir bildiği vardır geciktiriyorsa güzelleştiriyodur. Beklemediğin anda gelecek mucizen hiç sıkma canını.
İnşaallah hamilesindir canım.Bu arada adet oldum demiştim ya canımMoonfacedMom olmadım sedece leke şeklinde geldi bi gün boyunca devamı gelmedi test yaptım çok hafif silik çıktı
İnşallah canım ya o kadar çok istiyorum ki test alip bir iki gün daha bakmak istiyorum zaten perşembe günü gitmeyi düşünüyorum kana inşallahİnşaallah hamilesindir canım kan ver bence emin olmak için
Hakkımda hayırlıysa inşaAllah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versinİnşaallah hamilesindir canım.
Amin canım umudunu kaybetme sakın güçlü ol hayallerini erteleme hayata geçirİnşaallah canım
Rabbim evladını sana bağışlasın çok zor olmadımı beklemek ben 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır bebek istiyoruz 1 düşüğüm var düşükten sonra hamile kalamadım hiçbir sıkıntımız yok çok şükür ama işte insan üzülmeden edemiyor aslında kafama çok takmıyorum olursa olur olmazsa olmaz modundaydım kpss ye hazırlanıcam atanırım falan diyordum ama adet olunca birden kötü oldum rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin
İyyim kuzum sen nasılsınKızlar nasılsınız durumlar nasıl
Ben bu aydan biraz ümitli gibiyimKızlar nasılsınız durumlar nasıl