- 22 Ağustos 2019
- 141
- 81
- 44
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.621
Sen bilirsin canım güzel haberler al inşallahTeşekkür ederim canım yarın gitmeyi düşünüyorum folik asit yda ferritin için ihmal etmim diyorum
İyi geceler bazen hareket etmiyorlar uyuyorlar çok endişeleniyorsan doktora git büyüyo ondan ağrıyor olabilirKızlar hepinize iyi seneler. Soracağım soru benim için çok önemli. 22 haftalık gebeyim. Bebekte 2 gündür kıpırdama yok ama karnımda sadece tek bir nokta ağrıyo göbeğimin hemen üstü acaba büyüyor diye mi yada kafasını falan mi dayadı bilmiyorum benimle aynı durumu yaşayanlar oldu mu
Allah razı olsun canm Teşşekür ederim.Sen bilirsin canım güzel haberler al inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler insAllahÇok teşekkür ederim cnm. Sende sağlıkla al kucağına brebişini. Cnm den ne zaman gittin doktora kese kalp atımı ne zaman görüldü. 3 ocak bat benim
Bende gördüm canm inşallah vardır,Kızlar ben testimi tekrarladım biz eşimle silik pembe Bir çizgi gördük fotoğraf da çok belli olmuyo ama var mı sizce
İnşAllahBende gördüm canm inşallah vardır,
HAYIRLI SABAHLAR EWET BENDE GORDUM SILIK COK DIKKATLI BAKINCA GORUNUYOR :) HAYIRLISI OLSUN INSALLAH HAKKIMIZDAKızlar ben testimi tekrarladım biz eşimle silik pembe Bir çizgi gördük fotoğraf da çok belli olmuyo ama var mı sizce
Aminn inşAllahHAYIRLI SABAHLAR EWET BENDE GORDUM SILIK COK DIKKATLI BAKINCA GORUNUYOR :) HAYIRLISI OLSUN INSALLAH HAKKIMIZDA
HADI BAKALIM HAYIRLI HABERLER LE INSALLAHKan verdim kızlar eve gidiyorm
İnsallah kuzumHADI BAKALIM HAYIRLI HABERLER LE INSALLAH
Ben adet olmuştum ya işte canım klomene başladım kullandım çatlatma iğnesi de oldum ayın 13 ünü bekliyorum adet olarak doktor olmazsan hamilesin dedi bakalım@Gonulmeyvesi @EsrDG @anneolmakhayalim V Vesilebcl kızlar adet oldunuz mu @SekerPortakaliMMM @Cikilop1 kızlar batlar yaklaşmış test yaptınız mı?
Hadi inşallah bebiş gelirde adet gelmezBen adet olmuştum ya işte canım klomene başladım kullandım çatlatma iğnesi de oldum ayın 13 ünü bekliyorum adet olarak doktor olmazsan hamilesin dedi bakalım
İnşallah canımmmHadi inşallah bebiş gelirde adet gelmez
Sonuçlar çıkmıştır muhtemelen ama barkod kodunu yanlış yazmış stajyer giriş yapamıyorum canm e nabız dan bakıyorm onada geç giriyorlar bekliyorum bakalım ne zaman girerselerMoonfacedMom ne zaman çıkacak cnm sonuclar