- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.661
Bı daha kan versen mi ki cnm belki yükselmiştirYok kuzum 3.gün bugün gelmedi daha gelmedi
Pazartesi veririm canm salı günü tomografi ye giricem ondan önce garanti olsn diye adet olursam vermem de bakalım ne olacakBı daha kan versen mi ki cnm belki yükselmiştir
16 gün varken mi geldiiyi akşamlar kızlar
MoonfacedMom canım ben bugün adet oldum çookk erken oldum bu defa
Evet canım yogun değil az geliyor kür değilde c-life kullandım onunla alakası varmı bilemedim16 gün varken mi geldikür falan mı yapmıştın canm nasıl oldu öyle şaşırdım
Onu bilmiyorum canm soğan suyu falan mı yaptn dedim. Hayırlısı olsun canm Bi dahaki aya umutlar devamEvet canım yogun değil az geliyor kür değilde c-life kullandım onunla alakası varmı bilemedim
Aynen canım Rabbimden ümidimi kesmiyorum vakti var daha demekki hakkımızda hayırlısı olsun bu arada sanada geçmiş olsun tekrar test yaptırdınmı canımOnu bilmiyorum canm soğan suyu falan mı yaptn dedim. Hayırlısı olsun canm Bi dahaki aya umutlar devam
Anladım canım hadi hayırlısı olsun b olmazsın artar insAllahPazartesi veririm canm salı günü tomografi ye giricem ondan önce garanti olsn diye adet olursam vermem de bakalım ne olacak
Öyle canm. Sağol canm yok yaptırmadm salı günü tomografi çekilicem pazartesi kan veririm her ihtimale karşı ona göre çekilirim.Aynen canım Rabbimden ümidimi kesmiyorum vakti var daha demekki hakkımızda hayırlısı olsun bu arada sanada geçmiş olsun tekrar test yaptırdınmı canım
Umudum yok ama belki olur canmAnladım canım hadi hayırlısı olsun b olmazsın artar insAllah
Kızlaar ya ovulasyon tesine başlim dedim. bu sabah gece 3 gibi wc gittim sabah 10 gibi testi yaptım t c den dha koyu çıktı yani aynı koyulukta hemen hemen akıntımda var .demin yine yaptım koyu yine ama sabah ki gibi değil acaba sabah ilk idarar olduğu için mi daha koyu çıktı ama gece 3 gibi wc gtmiştim. şmdi yaptğmda koyu ama sabah ki gibi deil.yani bu durumda yumurtlamış mı oluyorum yda olcakmı daha :)
Ben taa kaç sayfa okudum 2 saattir bilmiyorum inanınki. Siz bir çok konuda bilgi sahibisiniz iki gündür hep aynı soruyu soruyorum ben pcoluyum. Adetim düp düzensiz 2 buçuk aydır tedavi görüyoruz klomen kullandım 18 aralıkta kendi kendine çatladığını söyledi doktor. Çatlamadan sonraki 14.gün gebelik testi yaptım negatif çıktı sence erken mi yaptımUmudum yok ama belki olur canm
Olsaydı çıkardı canm gebelik en geç 12. Güne kadar çıkar 8.günden itibaren idrar testlerinde bile çıkıyorBen taa kaç sayfa okudum 2 saattir bilmiyorum inanınki. Siz bir çok konuda bilgi sahibisiniz iki gündür hep aynı soruyu soruyorum ben pcoluyum. Adetim düp düzensiz 2 buçuk aydır tedavi görüyoruz klomen kullandım 18 aralıkta kendi kendine çatladığını söyledi doktor. Çatlamadan sonraki 14.gün gebelik testi yaptım negatif çıktı sence erken mi yaptım
Hadi yaOlsaydı çıkardı canm gebelik en geç 12. Güne kadar çıkar 8.günden itibaren idrar testlerinde bile çıkıyor
Yani eğer adet günün geçerse tekrarla içinde kalmasın yumurtlama günün kesinse umut yok gibi canmHadi yahiç umut yok yani ben boşuna teste bidaha pars vermiyyim o zamn
Aynen doktor kontrolünde zaten. Doktorum gebelik testi yapma demişti dayanamamıştım of iyice umutsuzlandım şimdi adet olmassam 20 sinde kontrolüm var zatenYani eğer adet günün geçerse tekrarla içinde kalmasın yumurtlama günün kesinse umut yok gibi canm
Yunurtlama gününü biliyor musun eğer yumurtlama gününden 12. Gündem fazla gecikme olduysa çıkması gerekirdi. Emin değilsen yumurtlama gününden ve yakın zamanda ilişkin olduysa gebelik oluşuyor olabilirSelam kızlar Bi bilgisi olan banada yardım etsin bat tarihi 25 kasım 30 aralıkta kan testi yaptım negatifti 11 gün geçiyor adetim sizce gebelik olsa çıkarmiydi kan tahlilinde boşa umutlanmak istemiyorum ama 11 gün gecmeside beni umutlandırıyor
Kimyasal gebelik de illa Bi kanama olur diye biliyorumKızlar benim bugün adet günümün üstünden 4 gün geçti ama adet olmadım hiç olacak gibide değilim ağrım akıntım hiçbiri kalmadı 2 gündür hiçbirşey kalmadı. Kimyasal gebelikte değer yükselmeye devam eder mi düşüşe geçse adet olurdum öyle değil mi bilgisi olan yazabilir mi
Hakkında hayırlısı olsunAynen doktor kontrolünde zaten. Doktorum gebelik testi yapma demişti dayanamamıştım of iyice umutsuzlandım şimdi adet olmassam 20 sinde kontrolüm var zaten