- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.641
Güncelledim canmSelam kizlar benimde adet günüm ayin 13 oldu yumurtlama gec oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güncelledim canmSelam kizlar benimde adet günüm ayin 13 oldu yumurtlama gec oldu
2 gün sonra tekrar baktir bence belki öyle olmaz bu seferKızlar yine kimyasal gebelik çıktı. Neden böyle oluyo anlamadm. 9.8 çıktı değerim
Kaç gün var cnm belki geç dollenmedirKızlar yine kimyasal gebelik çıktı. Neden böyle oluyo anlamadm. 9.8 çıktı değerim
Tek ilişki oldu geç döllenme imkanı yok malesef2 gün sonra tekrar baktir bence belki öyle olmaz bu sefer
Adet günümdü bugün ama geç döllenme olma ihtimali yok canm tek ilişki oldu çünküKaç gün var cnm belki geç dollenmedir
Dr kimyasal mı dedi kesin. Gerçi yükselir Di. Bence sağlam bir dr git neden öyle oluyor diye.Kızlar yine kimyasal gebelik çıktı. Neden böyle oluyo anlamadm. 9.8 çıktı değerim
İlişkinin üstünden 20 kusur gün geçmiş canm bu deeğr normal değil Dr görmedi netten baktmDr kimyasal mı dedi kesin. Gerçi yükselir Di. Bence sağlam bir dr git neden öyle oluyor diye.
Anladım kuzum inşallah tez vakitte sağlıklı gebelik bebeiş nasip eder Allahİlişkinin üstünden 20 kusur gün geçmiş canm bu deeğr normal değil Dr görmedi netten baktm
Amin hepimize inşallah canımAnladım kuzum inşallah tez vakitte sağlıklı gebelik bebeiş nasip eder Allah
Hayırlısı olsun inşeALLAHYok canm beklemedeym yarn yada öbür gün adet olmam gerek gecikme olursa kan vericem
2 güne bir 2 katı artması lazım hesapla kendin en az 1500 olmalı ki vajinal ultrasondagörünsün karından 3000 olması gerekKızlar benim beta dün gece 48 çıktı doktora ne zaman gitmeliyim sizce? Kese ne zaman görünüyor?
Yavrum bu kimyasal neden oluyo bende adet oldum dün valla Allah yardımcımız olsunKızlar yine kimyasal gebelik çıktı. Neden böyle oluyo anlamadm. 9.8 çıktı değerim
Bilmiyorum kuzum Dr a gitmem gerekiyorYavrum bu kimyasal neden oluyo bende adet oldum dün valla Allah yardımcımız olsun
Aksatma yavrum valla ben karar verdim jimere gidicemBilmiyorum kuzum Dr a gitmem gerekiyor
Canım adet oldun mu belki HCG geç yükseldi ayy üzüldüm kimyasaldaKızlar yine kimyasal gebelik çıktı. Neden böyle oluyo anlamadm. 9.8 çıktı değerim
Yok kuzum 3.gün bugün gelmedi daha gelmediCanım adet oldun mu belki HCG geç yükseldi ayy üzüldüm kimyasalda