- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.581
Geçmiş olsun canım inşallah kolay geçer ameliyatın ardından gelir bebişinKist varmış bende ve çok büyük dedi doktor iyi huyluymus ameliyat olmak istiyorum bakalım yavrum
En iyisi canm kendini yıpratmamş olursunTabi sonucu yazarım canım kendimi negatife hazırladım en azından yarın rahat uyanırım hamile değilmişim derim sonra beklerim adeti
Gonulmeyvesi naptin cnm verdin mi kan
Hadi ins hayırlısı olur cnm yaaaEvet canım verdim bi saat sonra çıkacak sonuç
Hadi ins hayırlısı olur cnm yaaa
Hadi ins hayırlısı olur cnm yaaa
Cnm üzülme lütfen rabbim ins kendi layık gördüğü zaman muhakkak verecektir zamanını bekleyelim insSonucum çıktı canım malesef yok 0,100 çıkmış
Ilk 5 dk da çıktıysa var gibi cnm suandaki hali nasıl baya pembe cikmisKızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi var mı sizce
İdrarı çokmu damlattım acaba canm çizgi akmış sanki tekrarla istersen sabah ilk idrarlaKızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi var mı sizce
Cnm üzülme lütfen rabbim ins kendi layık gördüğü zaman muhakkak verecektir zamanını bekleyelim ins
Rabbim hayır zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım üzülme bu ay olmadıysa rabbimin vardır Bi bildiğiSonucum çıktı canım malesef yok 0,100 çıkmış
Rabbim hayır zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım üzülme bu ay olmadıysa rabbimin vardır Bi bildiği
Benimde oluyo cnm arada normal ama duramayacagin gibi biagriysa muhakkak dra gitKimse yokmu kızlar ssncılarımda var normal mi acaba
Sancın nasıl ki canım normalde artış olmuş ama tabi devamına yine bakmak lazım artışın 4 haftalık mısın şu anKimse yokmu kızlar ssncılarımda var normal mi acaba
Ferritinle ilgili bilgim yok cnm ama bhcg için yizde60lik oran normal deniliyoYa arkadaşım nöbette uğradım yanına kanım ferritinim baya düşük bthcg de 76 ya yükselmiş normal mi değer bilmiyorum. Ferritin için endişe ettim doktor için beklemesemmi şmdi mi gitsem yarın felan bilemedim. 2 gün önce 40 tı şimdi 76 bthcg.
Adet sancıları gibi gelip gidio ama dayanamayacak gbi deil ağrı eşiğim güçlü yda. Bat 3 ocak ondan mı acabaSancın nasıl ki canım normalde artış olmuş ama tabi devamına yine bakmak lazım artışın 4 haftalık mısın şu an