Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Valla ya hepsi aynı ben çok ağır konuştum yarın bir gün Anan baban çocuk sorarsa sorun bende dersin dedim ama yine umrunda değil ya ben totomu yırtıyorum zaten çok olsun istiyorum her bebek gördüğümde üzülüyorum eşimde çok bebek istiyor ama gayret yok hep ben çabalıyorum dedim sürekli bana çok stres yapıyorsun beni de strese sokuyorsun diyor ee o umursamadığı için bende stres oluyorum belki düzenli ilişki olsa derim her şey sağlıklı ikimizde de sorun yok rabbim vermiyor demekki zamanı değil derim böyle olunca da biz gayret etmediğimiz için olmamış oluyor önce gayret sonra tevekkül etmemiz gerekiyor ama erkekler bunu anlamıyor

Adet sancıları gibi gelip gidio ama dayanamayacak gbi deil ağrı eşiğim güçlü yda. Bat 3 ocak ondan mı acaba artış iyi mi şuan sizce.
Canım ağrın çok olursa doktora git doktora gitmekte fayda var 40 dan 80 e yükselmesi gerekirdi ama 76 da 80 e yakın bir değer iyi artmış gözüküyor sancılarını takip et ama mutlaka yani seni üzmek istemem benim ilk gebeliğimde sancılarım oluyordu 3 haftalıkken öğrenmiştim sancılarım vardı hep devam etti ve 5.haftamda dayanamayacağım şekilde sancım oldu stajdan çıkıp doktora gittim her şey iyiydi normaldi kese de gözüküyordu doktor rahim genişliyor normal sancılar dedi ama maalesef 2 gün sonra gece lekelenlenme başladı doktora gittim düşük riski var kese büyümüş şuan için iyi dedi progesteron verdi ilacı içtim ertesi akşam kanamam şiddetlendi ve düşük yaptım
rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ağır kaldırma ev süpürme yerden yukarıya uzanma dikkat et kendine canım inşaAllah değerin daha da yükselir ve bebeişiini görürsün ultrasonda

Allah razı olsun cnm Teşşekür ederim. Umarım bian önce sağlıkla ilerleyen bir gebeliğin olur, bebişin olur.,

Artış iyi ağrın kötü değilse bişey yoktur inşallah
Akşam baya vardı ağrım bugün halsizlik dışında çok hafif ağrı gelp gidio o kadar oda bat 3 ocak ve ben adet ağrıları olan ağrı kesicilerle ayakta duran biriyim. İyiym çok şükür şimdilik. Haftaya salı yani tam 5 hafta olduğunda gideyim dr diyorum.

Benimde yarn randevum var enfeksiyon var mı diye gidicem beta da isticem bakalım neyden kaynaklı bu halim haftaya salıya bende randevu aldm kontrol amaçlı gitmek için gebelik varsa hem keseyi görür diye bakalım yarn herşey belli olacak

Haydi inşallah güzel haberler alırız

Ben pazar günü dusuk yaptim 13 haftalikken p.tesi kürtaj oldum şimdi tekrar yumurtlama ne zaman olur nette 20 gün sonra diyo ama yaşayan varmı

Aynen
canım hayırlısı olsun hakkında haftaya gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…