- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.541
Öyle oluyo canm bilirimİnşaallah canım ya çok istiyorum çok istedikçe sanırım imtihanım oluyor
Benimki de yanaşmıyor niye böyleler anlamıyorum kasımdan beri zorla birlikte oluyuruz sperm değerlerinde de bişey çıkmadı ürolojiye gidecek isteksizlikten dolayıAllah allah ne sorununuz var ki kuzum. Rabbim yuvanıza huzur versin. Benimde isteksiz istemiyo Bi türlü zorla peşine koşuyorum yine yorgunum erken kalkıcam duş almak zor geliyo bilmem ne bahane uydurup duruyo antropozamı girdi ne anlamadm Bi türlü bende bu ay saldm uğraşamam her ay onla zaten misafiri di bilmem nesiydi Bi fırsatta olmadı
Hepsi Antropoza girmiş bunların 30dan sonra içleri geçmiş. Benimki yorgunluktan diyo çekiliyor kenaraBenimki de yanaşmıyor niye böyleler anlamıyorum kasımdan beri zorla birlikte oluyuruz sperm değerlerinde de bişey çıkmadı ürolojiye gidecek isteksizlikten dolayı
Benimkide böyle neden böyle anlamıyorum hiç yanaşmıyor benim zorumla oluyor kasımdan beri böyle sperm değerlerleride iti çıktı ama isteksizlikten dolayı ürolojiye gidecek ve bu yüzden kavgalarımız oluyor bizimdeValla benimkinde aynı hiç yanaşmıyor bende saldım bende yanaşmıyorum kendi düşünsün banane
Benimki de iş yoğunluk işin stresi diyor çekiliyor kenara aklıma bile gelmiyor o iş diyor biraz da ben üstüne çok gittim galiba ama ne yapayım değerlendirmemiz gereken günleri değerşendiremiyıruz ya misafir geliyor ya ailesine gidiyoruz ailesi şehir dışında senin umurunda değilse benim hiç umurumda değil dedimHepsi Antropoza girmiş bunların 30dan sonra içleri geçmiş. Benimki yorgunluktan diyo çekiliyor kenara
Ayy beni tarif ettin aynı biz. Değerlendirmesi gereken günler geçince yanaştı bu ayda delioldmBenimki de iş yoğunluk işin stresi diyor çekiliyor kenara aklıma bile gelmiyor o iş diyor biraz da ben üstüne çok gittim galiba ama ne yapayım değerlendirmemiz gereken günleri değerşendiremiyıruz ya misafir geliyor ya ailesine gidiyoruz ailesi şehir dışında senin umurunda değilse benim hiç umurumda değil dedim
Aynen belirtiler farklı ama göğüslerim fazla şişti ve ağrıdı ağrısı devam edio. Çok pis gelip giden kasık ağrısı ve hafiften bulantı varBenimde sadece peçeteye geliyo löp diye düşüyor resmen o şekilde benimki.. Herkeste farklı oluyo tabi belirtiler canm
Onlar hep bebişten annesiAynen belirtiler farklı ama göğüslerim fazla şişti ve ağrıdı ağrısı devam edio. Çok pis gelip giden kasık ağrısı ve hafiften bulantı var
Cnm hayırlı olsun çok sevindimAynen belirtiler farklı ama göğüslerim fazla şişti ve ağrıdı ağrısı devam edio. Çok pis gelip giden kasık ağrısı ve hafiften bulantı var
Kan verdinmi canımOnlar hep bebişten annesi
Yok kuzum vermedim sabah Bi halsizlik vardı üzerimde kalçam tutulmuş gibiydi uykumu da alamayınca yattım yatağa yineKan verdinmi canım
Bi gebelik testi yapta pozitif cikarsa kan ver bosa kendine ne delik deşik ettiriyon , testi yapta ona göre bak duruma canımYok kuzum vermedim sabah Bi halsizlik vardı üzerimde kalçam tutulmuş gibiydi uykumu da alamayınca yattım yatağa yine
Ahh sen benim testlerle imtihanı mı bilmiyorsnBi gebelik testi yapta pozitif cikarsa kan ver bosa kendine ne delik deşik ettiriyon , testi yapta ona göre bak duruma canım ☺
Çok teşekkür ederim cnm. Sende sağlıkla al kucağına brebişini. Cnm den ne zaman gittin doktora kese kalp atımı ne zaman görüldü. 3 ocak bat benimCnm hayırlı olsun çok sevindimrabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin ins
5+3 de kese ve bebek gördük cnm kalpatimi için 2 hafta sonraya çağırdı bende tam 3+0da öğrenmiştim 17 gun bekledim kese icinÇok teşekkür ederim cnm. Sende sağlıkla al kucağına brebişini. Cnm den ne zaman gittin doktora kese kalp atımı ne zaman görüldü. 3 ocak bat benim
Kuzum benimde 2 aydır geciyo geçen ay 8 gün geçti 1 gün hasta oldum bu ayda 4. Gün bu gün gecikmeli gelen giden ağrı yok test yaptım idrar bisi çıkmadıKızlar varmı adet olan hamiş olduğunu öğrenen 2019 un bat ları bitti hepinizde gecikme var haber yokmu
Havalardan herhalde kuzum Dr a gittinmi senin bat ne yazaym güncellemedinKuzum benimde 2 aydır geciyo geçen ay 8 gün geçti 1 gün hasta oldum bu ayda 4. Gün bu gün gecikmeli gelen giden ağrı yok test yaptım idrar bisi çıkmadı
Valla 21 di geçen ay ki gecikmeden sonra 28 oldu ama bu ay gelen giden yok bende şaşırıyorumHavalardan herhalde kuzum Dr a gittinmi senin bat ne yazaym güncellemedin
Bu ay herkeste Bi gecikme var canm inşallah güzel sonuçlar alırsınızValla 21 di geçen ay ki gecikmeden sonra 28 oldu ama bu ay gelen giden yok bende şaşırıyorum
Ay hepsimi aynı bunların kafayı yiyecek takvime göre yumurtlama bugün sözde dün takvimi gösterdim hı deyip geçti döndü totosunu umursamayayım diyorum ama insanı deli ediyorlar anam biz bi tarafımızı yırtıyoruz bebek için bunlarda tık yokBenimkide böyle neden böyle anlamıyorum hiç yanaşmıyor benim zorumla oluyor kasımdan beri böyle sperm değerlerleride iti çıktı ama isteksizlikten dolayı ürolojiye gidecek ve bu yüzden kavgalarımız oluyor bizimde