Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Benimki de yanaşmıyor niye böyleler anlamıyorum kasımdan beri zorla birlikte oluyuruz sperm değerlerinde de bişey çıkmadı ürolojiye gidecek isteksizlikten dolayı

Benimki de yanaşmıyor niye böyleler anlamıyorum kasımdan beri zorla birlikte oluyuruz sperm değerlerinde de bişey çıkmadı ürolojiye gidecek isteksizlikten dolayı
Hepsi Antropoza girmiş bunların 30dan sonra içleri geçmiş. Benimki yorgunluktan diyo çekiliyor kenara

Valla benimkinde aynı hiç yanaşmıyor bende saldım bende yanaşmıyorum kendi düşünsün banane
Benimkide böyle neden böyle anlamıyorum hiç yanaşmıyor benim zorumla oluyor kasımdan beri böyle sperm değerlerleride iti çıktı ama isteksizlikten dolayı ürolojiye gidecek ve bu yüzden kavgalarımız oluyor bizimde

Hepsi Antropoza girmiş bunların 30dan sonra içleri geçmiş. Benimki yorgunluktan diyo çekiliyor kenara
Benimki de iş yoğunluk işin stresi diyor çekiliyor kenara aklıma bile gelmiyor o iş diyor biraz da ben üstüne çok gittim galiba ama ne yapayım değerlendirmemiz gereken günleri değerşendiremiyıruz ya misafir geliyor ya ailesine gidiyoruz ailesi şehir dışında senin umurunda değilse benim hiç umurumda değil dedim

Ayy beni tarif ettin aynı biz. Değerlendirmesi gereken günler geçince yanaştı bu ayda delioldm

Bi gebelik testi yapta pozitif cikarsa kan ver bosa kendine ne delik deşik ettiriyon , testi yapta ona göre bak duruma canım ☺
Ahh sen benim testlerle imtihanı mı bilmiyorsn korunmayı bırakalı 3. Ayım 2 ay test yaptım ve 1 tane sağlam testim çıktı geri kalanlar hep bozuk çıktı tövbe ettim testlere yazık Bi dünya para verdim onlara ondan şimdi deldirmek daha mantıklı geliyor bana

Çok teşekkür ederim cnm. Sende sağlıkla al kucağına brebişini. Cnm den ne zaman gittin doktora kese kalp atımı ne zaman görüldü. 3 ocak bat benim
5+3 de kese ve bebek gördük cnm kalpatimi için 2 hafta sonraya çağırdı bende tam 3+0da öğrenmiştim 17 gun bekledim kese icin zaman baya zor gecti

Ay hepsimi aynı bunların kafayı yiyecek takvime göre yumurtlama bugün sözde dün takvimi gösterdim hı deyip geçti döndü totosunu umursamayayım diyorum ama insanı deli ediyorlar anam biz bi tarafımızı yırtıyoruz bebek için bunlarda tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…