- 13 Mart 2019
- 12.846
- 41.397
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.561
Kızlar yaa bugün kan vermek istiyorum ama hayal kırıklığı olur diye çok korkuyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AAAA HAMILEMISINN MASALLAHH icecreamm rabbım ınsallah saglıklı kucagına almayı nasıp eder canımm cok sevındımm nasılsın pekı nasıl anladın test falanmı yaptın bayadır gıremıyorum kusura bakmayın cok yogunumAcayipde merak içindeyim yarin tam5+0 olucak allahım izniyle devlette aradim hiç boşluk yokmuş tarih bile vermedi mesaidisi gitmeyi denicem bakalım sıra bulabilirsem bulamazsam pazartesiye kalacak artık ozelde
Benimki inanmıyor Zaten o zamanlara ondan biraz inat ediyor o günlerde bende nabza göre şerbet yapıyorm istiyorum diyorum bakıyorum naza çekerse ısrar edemem gurursuz muyum bananeAy hepsimi aynı bunların kafayı yiyecek takvime göre yumurtlama bugün sözde dün takvimi gösterdim hı deyip geçti döndü totosunu umursamayayım diyorum ama insanı deli ediyorlar anam biz bi tarafımızı yırtıyoruz bebek için bunlarda tık yok
Kuzum benim umudum yok 8 gün gecikmeye çok net çıkmalıydı umutlanma çıkarsa sevinirsinKızlar yaa bugün kan vermek istiyorum ama hayal kırıklığı olur diye çok korkuyorumm
Al benden de okadar kuzum daha şimdiden böyleyseler ileriyi düşünemiyorumBenimki inanmıyor Zaten o zamanlara ondan biraz inat ediyor o günlerde bende nabza göre şerbet yapıyorm istiyorum diyorum bakıyorum naza çekerse ısrar edemem gurursuz muyum banane
Sağol cnm evet evde test yapip öğrenmiştim cnmAAAA HAMILEMISINN MASALLAHH icecreamm rabbım ınsallah saglıklı kucagına almayı nasıp eder canımm cok sevındımm nasılsın pekı nasıl anladın test falanmı yaptın bayadır gıremıyorum kusura bakmayın cok yogunum
Bende düşünemedim kuzum üşengeçlerAl benden de okadar kuzum daha şimdiden böyleyseler ileriyi düşünemiyorum
Kuzum benim umudum yok 8 gün gecikmeye çok net çıkmalıydı umutlanma çıkarsa sevinirsin
Yani Bi kaç gün olsa çıkmama ihtimali var ama adet günü bile ilişkin tutmuş olsa bugün yine testte çıkardı canm. Seni üzmek istemiyorum ama hayal kırıklığına uğramanıda istememBencede bugün 9.gün hala bişey yok ama ilk kez böyle bir gecikme yaşıyorum ondan ümidim yok desem doğru olmaz var yani
Belki tstlerde çıkmamıştır diyorum bazısının çıkmazmış ya
Yani Bi kaç gün olsa çıkmama ihtimali var ama adet günü bile ilişkin tutmuş olsa bugün yine testte çıkardı canm. Seni üzmek istemiyorum ama hayal kırıklığına uğramanıda istemem
Vajinal ultrason ile gördün değil mi canım? Şuan adet günüm le sayarsam sat ile 4 hafta tam olarak haftaya salı yani 5 hafta iken gideyim diyorum5+3 de kese ve bebek gördük cnm kalpatimi için 2 hafta sonraya çağırdı bende tam 3+0da öğrenmiştim 17 gun bekledim kese icin zaman baya zor gecti
Evet cnm ben 5 6 hatta 9 haftalikken vajinal usgde goruyorum rahim ters benim karindan gozukmuyo ama degerin 1500u gecerse rahat gozukebiliyo ozel hastanelerde mesela benim tam 5+0ken degerim 9822 idi 3 gun sonra yine karindan gozukmediVajinal ultrason ile gördün değil mi canım? Şuan adet günüm le sayarsam sat ile 4 hafta tam olarak haftaya salı yani 5 hafta iken gideyim diyorum
Ver bakalım canm hakkında hayırlısı olsun sonucu birde yaz merakla bekliyorum beni yanıt ne olur çok isterimbu akşam kan verip rahatlamayı düşünüyorum çünkü her gün umudum katlanıyor hiç bi belirti yok bugün göğüs ağrısı başladı sadece o kadar
Kist varmış bende ve çok büyük dedi doktor iyi huyluymus ameliyat olmak istiyorum bakalım yavrumBu ay herkeste Bi gecikme var canm inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Ver bakalım canm hakkında hayırlısı olsun sonucu birde yaz merakla bekliyorum beni yanıt ne olur çok isterim
Vallahi aynılarını yaşıyorum bende ama hamilelik hissetmiyorum hiç hakkımızda hayırlısıBugün göğüslerim sızlamaya başladı
Belirti namına hiçbir şey yok zaten
Ne test pozitif
Ne belirti var valla değişik bişey yaşıyorum kendi bünyemde hayırlara çıksın inşallah
Vallahi aynılarını yaşıyorum bende ama hamilelik hissetmiyorum hiç hakkımızda hayırlısı
Çok istiyorum sizi deçok iyi anlıyorum emin ölüm Rabbim benden önce daha çok bekleyenlere nasip etsin diye dua ediyorum hep canım benim çok merak ettim şimdi seni hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini okuyalım insaAllahAmin canım ben birazdan kana gidicem 9 gün geçti kanda da negatifse artık umudumu keserim beklentili yaşamak zor
Çok istiyorum sizi deçok iyi anlıyorum emin ölüm Rabbim benden önce daha çok bekleyenlere nasip etsin diye dua ediyorum hep canım benim çok merak ettim şimdi seni hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini okuyalım insaAllah
Ya arkadaşım nöbette uğradım yanına kanım ferritinim baya düşük bthcg de 76 ya yükselmiş normal mi değer bilmiyorum. Ferritin için endişe ettim doktor için beklemesemmi şmdi mi gitsem yarın felan bilemedim.Evet cnm ben 5 6 hatta 9 haftalikken vajinal usgde goruyorum rahim ters benim karindan gozukmuyo ama degerin 1500u gecerse rahat gozukebiliyo ozel hastanelerde mesela benim tam 5+0ken degerim 9822 idi 3 gun sonra yine karindan gozukmedi