Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Malesef dün akşam 13 bucuk haftalık bebeğimi kaybettim hemde tuvalette elime düştü sabahta kürtaj oldum Rabbim tekrar nasip eder inşallah hepimize
Yaa üzüldüm rabbim tekrar nasip etsin inşallah. Neyden kaynaklı olmuş düşük. 3 aylık bebek sonuçta kolayda düşmez

Kızlar Bi sorum olacak bu gebelikte akıntı nasıl oluyo belirtileri okuyorm kimisi beyaz krem gibi yazmış kimisi Yumurta akı kıvamında yazmiş kimisi yapışkan kimi sarı kimi sümüksü kıvam yazmış gerçekte hangisi yeni hamişler cevaplarsa sevinirim

Canım benimki yumurta aki kivaminda şeffaf su gibiydi.

Akıntım ilişkiden Bi kaç gün sonra başladı canm tam gününü bilmiyorum ama yarın ilişkinin üzerinden 11. Gün olacak. Bat 2 3 ocak
Peki adete yakın hiç olur muydu ? Benim genelde yumurtlama dönemi olurdu kesilirdi bi hafta anca oluyodu yani hemen hemen adete yakın kuru oluyodu bu kez ondan anladm ilk kez oldu çünkü.

Peki adete yakın hiç olur muydu ? Benim genelde yumurtlama dönemi olurdu kesilirdi bi hafta anca oluyodu yani hemen hemen adete yakın kuru oluyodu bu kez ondan anladm ilk kez oldu çünkü.
Valla canm şöyle söyleyeyim sana 3 aydır korunmuyorz ilk ay kuruydm geçen ay kimyasal gecirdim bu kadar yoğun değildi sanki bu ay biraz daha artş var gibi emin olamadm ama geçen ay akıntım Krem gibiydi Yumurta akı gibi değildi adet zamanında beyaz nivea Krem gibiydi

Anladım canım bende kimyasal geçirdim bende de çok azdı akinti ama bu kez baya fazla resmen sulu gibi aşırı geliyo yani test yaptın mi peki başka belirti var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…