- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.501
Yaa üzüldümMalesef dün akşam 13 bucuk haftalık bebeğimi kaybettim hemde tuvalette elime düştü sabahta kürtaj oldum Rabbim tekrar nasip eder inşallah hepimize
Allah razı olsun canm darısı başına varmı gelişme sende.Güzel canm artmış inşallah sağlıklı ilerler sonuna kadar
Amin canm. Listenin hepsini hamiş olarak görmek nasip olur inşallah. Bende aynı canm kan vericem Bi kaç güne. BeklemedeymAllah razı olsun canm darısı başına varmı gelişme sende.
Kuzum çatlatma iğnesinin 10. Günü 7.6 çıktı 12. Gün 4.1 çıktı bugün 14. Gündeyim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı Adet olmayı beklicem artık
Yaa üzüldüm ama yükselme ihtimali yok mu dahaKuzum çatlatma iğnesinin 10. Günü 7.6 çıktı 12. Gün 4.1 çıktı bugün 14. Gündeyim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı Adet olmayı beklicem artık
Yükselen varmış ama erken gebelik testi negatif umutlarım tükendi benim deYaa üzüldüm ama yükselme ihtimali yok mu daha
Ona ben güvenmiyorum kuzum inşallah vardır test yanılmıştrYükselen varmış ama erken gebelik testi negatif umutlarım tükendi benim de
O kadar zor ki umudum kalmadı adete 3 gün var ama inşallah senin dediğin gibi olurOna ben güvenmiyorum kuzum inşallah vardır test yanılmıştr
Allahtan umut kesilmez canm hayırlısı olsun hakkındaO kadar zor ki umudum kalmadı adete 3 gün var ama inşallah senin dediğin gibi olur
Eşi asagidaydi ondan sanirimYaa üzüldümrabbim tekrar nasip etsin inşallah. Neyden kaynaklı olmuş düşük. 3 aylık bebek sonuçta kolayda düşmez
Canım benimki yumurta aki kivaminda şeffaf su gibiydi.Kızlar Bi sorum olacak bu gebelikte akıntı nasıl oluyo belirtileri okuyorm kimisi beyaz krem gibi yazmış kimisi Yumurta akı kıvamında yazmiş kimisi yapışkan kimi sarı kimi sümüksü kıvam yazmış gerçekte hangisi yeni hamişler cevaplarsa sevinirim
Benimde öyle canm bakalım akm vermek istiyorum bi yandan beklemek istiyorum emin olamadmCanım benimki yumurta aki kivaminda şeffaf su gibiydi.
Bat ne zaman canım ne kadardir akinti var?Benimde öyle canm bakalım akm vermek istiyorum bi yandan beklemek istiyorum emin olamadm
Akıntım ilişkiden Bi kaç gün sonra başladı canm tam gününü bilmiyorum ama yarın ilişkinin üzerinden 11. Gün olacak. Bat 2 3 ocakBat ne zaman canım ne kadardir akinti var?
Peki adete yakın hiç olur muydu ? Benim genelde yumurtlama dönemi olurdu kesilirdi bi hafta anca oluyodu yani hemen hemen adete yakın kuru oluyodu bu kez ondan anladm ilk kez oldu çünkü.Akıntım ilişkiden Bi kaç gün sonra başladı canm tam gününü bilmiyorum ama yarın ilişkinin üzerinden 11. Gün olacak. Bat 2 3 ocak
Valla canm şöyle söyleyeyim sana 3 aydır korunmuyorz ilk ay kuruydm geçen ay kimyasal gecirdim bu kadar yoğun değildi sanki bu ay biraz daha artş var gibi emin olamadm ama geçen ay akıntım Krem gibiydi Yumurta akı gibi değildi adet zamanında beyaz nivea Krem gibiydiPeki adete yakın hiç olur muydu ? Benim genelde yumurtlama dönemi olurdu kesilirdi bi hafta anca oluyodu yani hemen hemen adete yakın kuru oluyodu bu kez ondan anladm ilk kez oldu çünkü.
Anladım canım bende kimyasal geçirdim bende de çok azdı akinti ama bu kez baya fazla resmen sulu gibi aşırı geliyo yani test yaptın mi peki başka belirti var mı?Valla canm şöyle söyleyeyim sana 3 aydır korunmuyorz ilk ay kuruydm geçen ay kimyasal gecirdim bu kadar yoğun değildi sanki bu ay biraz daha artş var gibi emin olamadm ama geçen ay akıntım Krem gibiydi Yumurta akı gibi değildi adet zamanında beyaz nivea Krem gibiydi