- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.521
Bu ay bütün belirtiler bende diyebilirim,Anladım canım bende kimyasal geçirdim bende de çok azdı akinti ama bu kez baya fazla resmen sulu gibi aşırı geliyo yani test yaptın mi peki başka belirti var mı?
Inşallah vardır o zaman hayırlısı olsunBu ay bütün belirtiler bende diyebilirim,
Kasık ağrısı (sağ yumurtalığımda anormal ağrı) ilk hamileliğimde aynı ağrıları çekmiştim yani o ağrılara benzettimInşallah vardır o zaman hayırlısı olsun
Valla bunlarin çoğu belirti bence ama inşallah vardır canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah annelik duygusunuKasık ağrısı (sağ yumurtalığımda anormal ağrı) ilk hamileliğimde aynı ağrıları çekmiştim yani o ağrılara benzettim
Duygusallık alınganlık sürekli ağlama isteği
Az hareket çok yorgunluk (2 adım atsam bile nefes nefese kalıyorum) ilk gebeliğimde de yaşamıştım
Yüzde sivilcelenme(normalde asla yüzümde sivilce çıkmaz bu ay yüzümde 6 7 adet sivilcem var ve önceki hamileliğimde olmuştu )
Zaman zaman Baş dönmesi (ilkinde oldumu hatırlamıyorm)
Kasıklarımda yanma
Yemeklerden tiksinme. (Tat değişik geliyor.) ilkinde de oldu ama ne zaman başladı bu belirti bilmiyorum
Karnım şiş sanki içi hava dolu 6 aylık hamile gibiyim
Kalça ağrısı (ilkinde bundan çok çekmiştim)
Göğüslerde bişey yok (ilkinde 6.aydan sonra başlamıştı şişmeye)
Uyku eğilimi (uyanmak istemiyorum sürekli uyuma isteği)
Bazen Krem rengi bazen Sarımsı bazen şeffaf akıntı (kokusuz yapışkan)
Yemek yeme isteği
Cnm benim koyu kıvamlı sarı akintim vardiKasık ağrısı (sağ yumurtalığımda anormal ağrı) ilk hamileliğimde aynı ağrıları çekmiştim yani o ağrılara benzettim
Duygusallık alınganlık sürekli ağlama isteği
Az hareket çok yorgunluk (2 adım atsam bile nefes nefese kalıyorum) ilk gebeliğimde de yaşamıştım
Yüzde sivilcelenme(normalde asla yüzümde sivilce çıkmaz bu ay yüzümde 6 7 adet sivilcem var ve önceki hamileliğimde olmuştu )
Zaman zaman Baş dönmesi (ilkinde oldumu hatırlamıyorm)
Kasıklarımda yanma
Yemeklerden tiksinme. (Tat değişik geliyor.) ilkinde de oldu ama ne zaman başladı bu belirti bilmiyorum
Karnım şiş sanki içi hava dolu 6 aylık hamile gibiyim
Kalça ağrısı (ilkinde bundan çok çekmiştim)
Göğüslerde bişey yok (ilkinde 6.aydan sonra başlamıştı şişmeye)
Uyku eğilimi (uyanmak istemiyorum sürekli uyuma isteği)
Bazen Krem rengi bazen Sarımsı bazen şeffaf akıntı (kokusuz yapışkan)
Yemek yeme isteği
Amin canm inşallahValla bunlarin çoğu belirti bence ama inşallah vardır canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah annelik duygusunu
Benimde yoğun kıvamlı Krem renkliCnm benim koyu kıvamlı sarı akintim vardi
Inş güzel haberlerini alırız cnmBenimde yoğun kıvamlı Krem renkli
İnsallah kuzum bu ay bereketli olsun inşallah güzel haberlerle yeni yıla girerizInş güzel haberlerini alırız cnm
Bekliyorum canım bende son 3 günüm kaldı
Test yapmadn mı canm,Bekliyorum canım bende son 3 günüm kaldı
Cnm Akıntım yoktu hemen hemn hiç dün bugün yaklaşık 3 gündür var ama çok az peçeteye gelen sadece.
RABBIM hayırlısıyla nasip etsin.Test yapmadn mı canm, ☺ben yarn kan vermeye gidicem sanırım
Benimde sadece peçeteye geliyo löp diye düşüyor resmen o şekilde benimki.. Herkeste farklı oluyo tabi belirtiler canmCnm Akıntım yoktu hemen hemn hiç dün bugün yaklaşık 3 gündür var ama çok az peçeteye gelen sadece.
Amin inşallah canmRABBIM hayırlısıyla nasip etsin.ümitlerimizi boşa çıkarmasın inşe'ALLAH
Canım ben adet oldum daha yumurtlayamadanBenimde sadece peçeteye geliyo löp diye düşüyor resmen o şekilde benimki.. Herkeste farklı oluyo tabi belirtiler canm
29 Aralık sat yeni batı hesaplayamıyorum sen 29 ocak yazabilirsin istersenCanım ben adet oldum daha yumurtlayamadan
Yaa üzüldümCanım ben adet oldum daha yumurtlayamadan
Çok üzgünüm canım inşaAllah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın bende 5 haftalık hamileyken Bebeğimi düşürdüm 1.5 yıl önce senin yaşadığın duyguları çok iyi anlıyorumMalesef dün akşam 13 bucuk haftalık bebeğimi kaybettim hemde tuvalette elime düştü sabahta kürtaj oldum Rabbim tekrar nasip eder inşallah hepimize
İnşaallah canım ya çok istiyorum çok istedikçe sanırım imtihanım oluyorYaa üzüldümbu ay daha umutlu beklersin cnm rahim filmi çektirdin ya inşallah bu ay hamiş olacaksn