Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Inşallah vardır o zaman hayırlısı olsun
Kasık ağrısı (sağ yumurtalığımda anormal ağrı) ilk hamileliğimde aynı ağrıları çekmiştim yani o ağrılara benzettim
Duygusallık alınganlık sürekli ağlama isteği
Az hareket çok yorgunluk (2 adım atsam bile nefes nefese kalıyorum) ilk gebeliğimde de yaşamıştım
Yüzde sivilcelenme(normalde asla yüzümde sivilce çıkmaz bu ay yüzümde 6 7 adet sivilcem var ve önceki hamileliğimde olmuştu )
Zaman zaman Baş dönmesi (ilkinde oldumu hatırlamıyorm)
Kasıklarımda yanma
Yemeklerden tiksinme. (Tat değişik geliyor.) ilkinde de oldu ama ne zaman başladı bu belirti bilmiyorum
Karnım şiş sanki içi hava dolu 6 aylık hamile gibiyim
Kalça ağrısı (ilkinde bundan çok çekmiştim)
Göğüslerde bişey yok (ilkinde 6.aydan sonra başlamıştı şişmeye)
Uyku eğilimi (uyanmak istemiyorum sürekli uyuma isteği)
Bazen Krem rengi bazen Sarımsı bazen şeffaf akıntı (kokusuz yapışkan)
Yemek yeme isteği

Valla bunlarin çoğu belirti bence ama inşallah vardır canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah annelik duygusunu

Cnm benim koyu kıvamlı sarı akintim vardi

Malesef dün akşam 13 bucuk haftalık bebeğimi kaybettim hemde tuvalette elime düştü sabahta kürtaj oldum Rabbim tekrar nasip eder inşallah hepimize
Çok üzgünüm canım inşaAllah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın bende 5 haftalık hamileyken Bebeğimi düşürdüm 1.5 yıl önce senin yaşadığın duyguları çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…