- 14 Aralık 2018
- 684
- 728
- 27
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.401
ilk 3-4 dakikada beliriyor canım saatler sonrası olan çizgisi kuruma çizgisi oluyor, bir daha sbah erken yap testi ve bekle yanında:)Gecen gün test yaptım pozitif cıktı netti çizgi. Ama beklemişti daha doğrusu unutmuştum akşam yaptım gece baktım sonra bi daha yaptım bekleyemedim yanında kalbim duracaktı içerde bekleyim dedim uyumuşum sabah kalktım bi baktım o da pozitif. Kardeşime gösterdim teyze oluyorum diye çığlık attı tekrar yap dedi yaptım hicbir şey çıkmadı ama 1 haftadır göğüs uclarımda hassasiyet vardı dokunamıyordum pijamam atletizm değince bile canım çıkıyordu bilemiyorum kafayı yicem sizce kızlar bi şey var mıdır?
idrarda yanma var mı canımKızlar bu akşam sağ kasığım da acayip Bi ağrı var baya rahatsız edici hatta karnıma vuruyo ve şu saat olmuş uyku yok. Enfeksiyon mu ki acaba
İdrarda yanma yok canm akıntım da koku yok akıntı yoğun yapışkan Krem renkli geliyo akşam kahverengimsi Bi sulu akıntı gördüm iç çamaşırımda ama peçeteye bişey gelmedi. Kist miyom vs. Bişey mi oluştu ki acabaidrarda yanma var mı canım
Bilemiyorum ki daha önce doktor kontrolüne gittin mi olmaydı söylerdi kist var diyeİdrarda yanma yok canm akıntım da koku yok akıntı yoğun yapışkan Krem renkli geliyo akşam kahverengimsi Bi sulu akıntı gördüm iç çamaşırımda ama peçeteye bişey gelmedi. Kist miyom vs. Bişey mi oluştu ki acabayatıyorum hala ağrım var
Adet geçtikten sonra test sonuç verir , ben 4 gün gecikince yaptım ilk üç dakikada belirdiBirşey sorabilirmiyim sizlere az evvel tekrarladim testi bat yarin testin ilk bir kaç dakikası ikincisi çok flu birsekilde belirdi şimdi sanki yok kafam karisti.?
Geçen ay gitmiştim temizdi ama 1 ayda oluşur mu bilemedimBilemiyorum ki daha önce doktor kontrolüne gittin mi olmaydı söylerdi kist var diye
Yok yahu:) gecikmelerin olmuyorsa zaten kist yoktur benceGeçen ay gitmiştim temizdi ama 1 ayda oluşur mu bilemedim
Düzene girmişti ama ne yapacağı belli olmaz güvenmiyorum kendisineYok yahu:) gecikmelerin olmuyorsa zaten kist yoktur bence
Bekledim bir şey çıkmadı yine boşuna heveslendimilk 3-4 dakikada beliriyor canım saatler sonrası olan çizgisi kuruma çizgisi oluyor, bir daha sbah erken yap testi ve bekle yanında:)
Hadi ya , gecikmişmiydi adetimBekledim bir şey çıkmadı yine boşuna heveslendim
Oyle aman aman belirtim yok cnm kizimdan grip kaptim pek yerimden kalkamiyorumicecreamm kuzum napıyosn başladı mı belirtiler
Geçmiş olsun canım kötü olmuş kızındaki gibimi belirtilerinOyle aman aman belirtim yok cnm kizimdan grip kaptim pek yerimden kalkamiyorum
Benim belirtiler 6. Yada 7. Haftada basliyo cnm suanda öyle belirtim yokGeçmiş olsun canım kötü olmuş kızındaki gibimi belirtilerin
Anladım canm inşallah az belirtili sıkıntısız Bi gebelik geçirirsinBenim belirtiler 6. Yada 7. Haftada basliyo cnm suanda öyle belirtim yok
Amin cnm amin ins buarada bende prolaktin yuksekken hamile kaldimAnladım canm inşallah az belirtili sıkıntısız Bi gebelik geçirirsin
Hadi yaa kaçtı ki canm değerinAmin cnm amin ins buarada bende prolaktin yuksekken hamile kaldim