Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Malesef yok canm mevsimsel gecikme olabilir kafaya çok takmş olabilirsin kullandığın Bi ilaç kür geciktirmiş olabilir kafan rahatlayınca gelecektir

Kızlar buda bugün yaptığım test
Rengi bekledikçe düzeliyo ilk bembeyazdı çok damlatmadım yanii

Eklentiler

• 20191228_094637.jpg
    181,4 KB · Görüntüleme: 35
Senin nasıl gidiyor düşünüyor musunuz bi ara sen düşünöüyorum demiştin sanki
Valla canm emin olamıyorum akışına bıraktm. Bu ay zaten 1 kere oldu oda olur olmaz yıkandm zannetmem olsun ama sağ kasıkta ağrı var kahverengimsi Bi akıntı geldi 1 kere üşüme var bel sırt ağrısı sık idrara çıkma ve çabuk yorulma var duygusallık olur olmaz ağlamam oluyo bilmiyorum neyden kaynaklı bakalım hayırlısı

Hayırlısı olsun canım hakkında

Kızlar bata 6 gün kala kan baktırdım silik çıkınca rmin olmak istedim sonuç 15,76 değer iyimi varmı bişeyler sizce
Ayy süper canm çok sevindim, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 2 gün sonra tekrarla canm yumurtlama ne zamandı bende mi kan versem çıkar mı ki

Ayy süper canm çok sevindim, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 2 gün sonra tekrarla canm yumurtlama ne zamandı bende mi kan versem çıkar mı ki
Adetimin 14.ve 15.günüüydü yumurtlama. Allah razı olsun cnm inş sağlıklı gebelik olur. Darısı hepinizin başına.

Kızlar merhaba konu açtım ama cevap yazan olmadı maalesef adetim 5 gün geçti testte silik çizgi çıktı hastaneye gitmedim daha ama bugün birazcık kahverengi leke gelmiş sizce düşük tehlikesi olabilir mi?? Allah nasip ederse ilk gebeliğim olacak,korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…