- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.421
36ydi canim gene kalınca tekrar baktirdim 26ya düşmüştü ama yinede sınır ustuyduHadi yaa kaçtı ki canm değerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
36ydi canim gene kalınca tekrar baktirdim 26ya düşmüştü ama yinede sınır ustuyduHadi yaa kaçtı ki canm değerin
Bugün olmam gerekiyor ağrım çok belimde olacağım sanki. Ama olmazsam da yarın digergun falan erken gebelik testi alır yaparimAdet geçtikten sonra test sonuç verir , ben 4 gün gecikince yaptım ilk üç dakikada belirdi
Demekki kalınıyor canm36ydi canim gene kalınca tekrar baktirdim 26ya düşmüştü ama yinede sınır ustuydu
bekle biraz canım 3-4 gün geçsin normal gebelik testi al, o kadar para verme sabret birazBugün olmam gerekiyor ağrım çok belimde olacağım sanki. Ama olmazsam da yarın digergun falan erken gebelik testi alır yaparim
Öyle yapacağım bekleyip pazartesi ye kadar olmazsa kan veririm diye düşünüyorum.bekle biraz canım 3-4 gün geçsin normal gebelik testi al, o kadar para verme sabret biraz
Hayırlı olsun:) umudu yitirmeÖyle yapacağım bekleyip pazartesi ye kadar olmazsa kan veririm diye düşünüyorum.
Hayırlısı canım ewetHayırlı olsun:) umudu yitirme
Ne kadarlık evlisinBen gecen hafta ogrendim ama icimdeki endişeyi atamiyorum 21 ay sonra ilk defa hamileyim cunku. Persembe gunu keseyi gormeye gidicem. Ama ya goremezsem kalbi atmazsa 3 ay icinde duserse diye korkularim var
Benim adetim 4 gün geçti yaHoşgeldiniz millet ne durumdasınız bakalım adeti bekleyenler yazsın bakalım günlerini hamisler hamile olduğunu yeni öğrenenler Rabbim sağ-salim sıkıntısız kucağınıza almayı nasip etsin insaAllah
İlişki olmadı ki test yapayım kuzum sinir küpüyümGonulmeyvesi @EsrDG @anneolmakhayalim @Vesilebcl kızlar adet oldunuz mu @SekerPortakaliMMM C Cikilop1 kızlar batlar yaklaşmış test yaptınız mı?
Ben gördüm sanki ya :)) hayırlı olsun gecikince yap bi demerhaba kızlar bat 3 ocak kasık ağrım dışında hiçbirşeyim yok ve gaz ağrısı gibi bir ağrı.dayanamadım erken test yaptım sizce varmı bişeyler?o değilde arveles ağrı kesici aldım baş ağrımdan bugün :/ çok silik gözle bakıldığında belli olan bişey var
Yaptın mı testBenim adetim 4 gün geçti ya
Daha erken canm bişey olmaz Allahın izniyle. İnşallah bebiş vardırmerhaba kızlar bat 3 ocak kasık ağrım dışında hiçbirşeyim yok ve gaz ağrısı gibi bir ağrı.dayanamadım erken test yaptım sizce varmı bişeyler?o değilde arveles ağrı kesici aldım baş ağrımdan bugün :/ çok silik gözle bakıldığında belli olan bişey var
Ahh kuzum senle ben ne olacak bu halimiz. Neden ilişki olmadı senin merak ettimİlişki olmadı ki test yapayım kuzum sinir küpüyüm
Teşekkür ederim canımm inş yanıltmıyordur erken gebelik testi ya :/Ben gördüm sanki ya :)) hayırlı olsun gecikince yap bi de
Ayy inşallah kuzuumm vardır bebiş:/Daha erken canm bişey olmaz Allahın izniyle. İnşallah bebiş vardır