Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

senin için de vesile olur insAllah cnm 😉🤲

Başlarda benim de vardı şimdi düzeldi şükür bklm
Acayipde merak içindeyim yarin tam5+0 olucak allahım izniyle devlette aradim hiç boşluk yokmuş tarih bile vermedi mesaidisi gitmeyi denicem bakalım sıra bulabilirsem bulamazsam pazartesiye kalacak artık ozelde

Acayipde merak içindeyim yarin tam5+0 olucak allahım izniyle devlette aradim hiç boşluk yokmuş tarih bile vermedi mesaidisi gitmeyi denicem bakalım sıra bulabilirsem bulamazsam pazartesiye kalacak artık ozelde
Kese gözükür artık insAllah canım 😊 bende merak ediyorum vala cinsiyet merakı da başladı bende herkes yüzün güzellesti erkek sanırım diyor hayırlısı bklm

Kese gözükür artık insAllah canım 😊 bende merak ediyorum vala cinsiyet merakı da başladı bende herkes yüzün güzellesti erkek sanırım diyor hayırlısı bklm
Ay evet yaa bu dönemlerde de onun heyecanı ayrı basiyo ikinci kızımda 10 haftalikken erkek demisti 16. Haftada kiz olduğu anlaşıldı 15den sonra daha net oluyo
Rabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin cnm

Ay evet yaa bu dönemlerde de onun heyecanı ayrı basiyo ikinci kızımda 10 haftalikken erkek demisti 16. Haftada kiz olduğu anlaşıldı 15den sonra daha net oluyo
Rabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin cnm
Ya 10 hafta da baya erken söylemiş zaten yanılma olabilir benim 13 haftalık olacak bı daha ki kontrolde insAllah Rabb'im önce sağlık versin de tabii ki

Hayirli aksamlar kizlar öglen 12:30 da ovulasyon testi yaptim positifti baya daha yeni yaptim az siliklenmisti sasirdim sizce aksama yumurma catmalamis olabilirmi ? Ben 24-23 saat icinde catlar biliryordum aklim karisti. Ve iki kasigimda ayaga kalkerken cok agriyo

senin için de vesile olur insAllah cnm 😉🤲

Başlarda benim de vardı şimdi düzeldi şükür bklm
Hazır anne adayı bulmuşken sorayım çatlatma iğnemin 8. Günü adet sancısı gibi oluyo arada belim ağrıyo bi doktorumuz bugün olsa bile 8 günlük bebek belirti vermez belirtiler 4 haftayı geçince başlar kadınlar her ay ağrılar şişkinlikler yaşar gebe olanlar bunları belirti sayar dedi senin erken belirti var mıydı bana da biraz mantıklı geldi hatta bana sen hemşiresin mantıklı ol dedi 😕

Hayirli aksamlar kizlar öglen 12:30 da ovulasyon testi yaptim positifti baya daha yeni yaptim az siliklenmisti sasirdim sizce aksama yumurta catlamis olabilirmi ? Ben 24-23 saat icinde catlar biliryordum aklim karisti. Ve iki kasigimda ayaga kalkerken cok agriyo

Betahcg anikoru fazla demek ki bazılarında yüksek olur bu hormon benim de bir dönem hep 2,3 çıkıyodu doktorum öyle söylemişti demek ki sizin de fazla

Aa öyle mi yani gebelik dışında da bu hormon yüksek olabiliyor demekki bendede öyle bişey var ama son 3 aydır yükselişe geçti ben bi sneedir test yapıyorum mümkün değil çizgi göremezdin şimdi çıplak gözle baktığımda çizgiler görüyorum önğmüzde ki ay doktora gidince bunu da bi sorarım olmadı

Kız ben bi senedir bekliyorum 😄😄 son 3 aydır beta çıksam mı çıkmasam mı diyor heralde 🙄
Gebelik sürekli akılda olunca vucut kendini hamiş gibi hissediyor ve hcg Bi tık yükselebiliyomş veya testlerde çizgi falan çıkıyomş yalancı gebelik yani:ukala:

Hazır anne adayı bulmuşken sorayım çatlatma iğnemin 8. Günü adet sancısı gibi oluyo arada belim ağrıyo bi doktorumuz bugün olsa bile 8 günlük bebek belirti vermez belirtiler 4 haftayı geçince başlar kadınlar her ay ağrılar şişkinlikler yaşar gebe olanlar bunları belirti sayar dedi senin erken belirti var mıydı bana da biraz mantıklı geldi hatta bana sen hemşiresin mantıklı ol dedi 😕
vala bel ağrısı hatırlamıyorum canım ama bende alt karın ağrısı olmuştu adetten baya önce onu da Spor yaptığım için kaslar çalışıyor diye düşündüm gebelikten miydi emin değilim ama adete 8-10 kala göğüs hassasiyetim ve sivilcelenmem olmuştu regl geliyor demiştim belirti aramamak en güzeli aslında ama o süreçte biliyorum çok zor kendini dinliyorsun ister istemez Rabb'im sağlıkla nasip eder insAllah tedavin pozitif sonuçlanır 🤲😊❣️
Hayirli aksamlar kizlar öglen 12:30 da ovulasyon testi yaptim positifti baya daha yeni yaptim az siliklenmisti sasirdim sizce aksama yumurta catlamis olabilirmi ? Ben 24-23 saat icinde catlar biliryordum aklim karisti. Ve iki kasigimda ayaga kalkerken cok agriyo
Olabilir canım niye olmasın ama sen yarın yine 12-30 da sıvı alımına dikkat edip yap testini aynı saatlerde yapmak b önemli insAllah rasgelir 🤲😊

vala bel ağrısı hatırlamıyorum canım ama bende alt karın ağrısı olmuştu adetten baya önce onu da Spor yaptığım için kaslar çalışıyor diye düşündüm gebelikten miydi emin değilim ama adete 8-10 kala göğüs hassasiyetim ve sivilcelenmem olmuştu regl geliyor demiştim belirti aramamak en güzeli aslında ama o süreçte biliyorum çok zor kendini dinliyorsun ister istemez Rabb'im sağlıkla nasip eder insAllah tedavin pozitif sonuçlanır 🤲😊

Olabilir canım niye olmasın ama sen yarın yine 12-30 da sıvı alımına dikkat edip yap testini aynı saatlerde yapmak b önemli insAllah rasgelir 🤲😊
Teşekkür ederim kuzum inşallahhh

X