- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.381
Acayipde merak içindeyim yarin tam5+0 olucak allahım izniyle devlette aradim hiç boşluk yokmuş tarih bile vermedi mesaidisi gitmeyi denicem bakalım sıra bulabilirsem bulamazsam pazartesiye kalacak artık ozeldesenin için de vesile olur insAllah cnm
Başlarda benim de vardı şimdi düzeldi şükür bklm
Kese gözükür artık insAllah canımAcayipde merak içindeyim yarin tam5+0 olucak allahım izniyle devlette aradim hiç boşluk yokmuş tarih bile vermedi mesaidisi gitmeyi denicem bakalım sıra bulabilirsem bulamazsam pazartesiye kalacak artık ozelde
Ay evet yaa bu dönemlerde de onun heyecanı ayrı basiyo ikinci kızımda 10 haftalikken erkek demisti 16. Haftada kiz olduğu anlaşıldı 15den sonra daha net oluyoKese gözükür artık insAllah canımbende merak ediyorum vala cinsiyet merakı da başladı bende herkes yüzün güzellesti erkek sanırım diyor hayırlısı bklm
Ya 10 hafta da baya erken söylemiş zaten yanılma olabilir benim 13 haftalık olacak bı daha ki kontrolde insAllah Rabb'im önce sağlık versin de tabii kiAy evet yaa bu dönemlerde de onun heyecanı ayrı basiyo ikinci kızımda 10 haftalikken erkek demisti 16. Haftada kiz olduğu anlaşıldı 15den sonra daha net oluyo
Rabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin cnm
Ozaman erkekse belli eder cnm büyük ihtimalleYa 10 hafta da baya erken söylemiş zaten yanılma olabilir benim 13 haftalık olacak bı daha ki kontrolde insAllah Rabb'im önce sağlık versin de tabii ki
Hayırlısı cnm bklm insAllah belli olurOzaman erkekse belli eder cnm büyük ihtimalle
Gebeliği beklediğin için çıkıyo çizgiEskiden çizgi namına hiç birşey görmezdim son 2 3 aydır böyle oluyorRabbime teslimim
Oda olacak inşallah kuzumEvet ama tık yok
Betahcg anikoru fazla demek ki bazılarında yüksek olur bu hormon benim de bir dönem hep 2,3 çıkıyodu doktorum öyle söylemişti demek ki sizin de fazlaEskiden çizgi namına hiç birşey görmezdim son 2 3 aydır böyle oluyorRabbime teslimim
Hazır anne adayı bulmuşken sorayım çatlatma iğnemin 8. Günü adet sancısı gibi oluyo arada belim ağrıyo bi doktorumuz bugün olsa bile 8 günlük bebek belirti vermez belirtiler 4 haftayı geçince başlar kadınlar her ay ağrılar şişkinlikler yaşar gebe olanlar bunları belirti sayar dedi senin erken belirti var mıydı bana da biraz mantıklı geldi hatta bana sen hemşiresin mantıklı ol dedisenin için de vesile olur insAllah cnm
Başlarda benim de vardı şimdi düzeldi şükür bklm
Betahcg anikoru fazla demek ki bazılarında yüksek olur bu hormon benim de bir dönem hep 2,3 çıkıyodu doktorum öyle söylemişti demek ki sizin de fazla
Gebeliği beklediğin için çıkıyo çizgi
Gebelik sürekli akılda olunca vucut kendini hamiş gibi hissediyor ve hcg Bi tık yükselebiliyomş veya testlerde çizgi falan çıkıyomş yalancı gebelik yaniKız ben bi senedir bekliyorumson 3 aydır beta çıksam mı çıkmasam mı diyor heralde
vala bel ağrısı hatırlamıyorum canım ama bende alt karın ağrısı olmuştu adetten baya önce onu da Spor yaptığım için kaslar çalışıyor diye düşündüm gebelikten miydi emin değilim ama adete 8-10 kala göğüs hassasiyetim ve sivilcelenmem olmuştu regl geliyor demiştim belirti aramamak en güzeli aslında ama o süreçte biliyorum çok zor kendini dinliyorsun ister istemez Rabb'im sağlıkla nasip eder insAllah tedavin pozitif sonuçlanırHazır anne adayı bulmuşken sorayım çatlatma iğnemin 8. Günü adet sancısı gibi oluyo arada belim ağrıyo bi doktorumuz bugün olsa bile 8 günlük bebek belirti vermez belirtiler 4 haftayı geçince başlar kadınlar her ay ağrılar şişkinlikler yaşar gebe olanlar bunları belirti sayar dedi senin erken belirti var mıydı bana da biraz mantıklı geldi hatta bana sen hemşiresin mantıklı ol dedi
Olabilir canım niye olmasın ama sen yarın yine 12-30 da sıvı alımına dikkat edip yap testini aynı saatlerde yapmak b önemli insAllah rasgelirHayirli aksamlar kizlar öglen 12:30 da ovulasyon testi yaptim positifti baya daha yeni yaptim az siliklenmisti sasirdim sizce aksama yumurta catlamis olabilirmi ? Ben 24-23 saat icinde catlar biliryordum aklim karisti. Ve iki kasigimda ayaga kalkerken cok agriyo
Gebelik sürekli akılda olunca vucut kendini hamiş gibi hissediyor ve hcg Bi tık yükselebiliyomş veya testlerde çizgi falan çıkıyomş yalancı gebelik yani
Teşekkür ederim kuzum inşallahhhvala bel ağrısı hatırlamıyorum canım ama bende alt karın ağrısı olmuştu adetten baya önce onu da Spor yaptığım için kaslar çalışıyor diye düşündüm gebelikten miydi emin değilim ama adete 8-10 kala göğüs hassasiyetim ve sivilcelenmem olmuştu regl geliyor demiştim belirti aramamak en güzeli aslında ama o süreçte biliyorum çok zor kendini dinliyorsun ister istemez Rabb'im sağlıkla nasip eder insAllah tedavin pozitif sonuçlanır❣
Olabilir canım niye olmasın ama sen yarın yine 12-30 da sıvı alımına dikkat edip yap testini aynı saatlerde yapmak b önemli insAllah rasgelir
Adet gününden önce çıkanlar var tabiki ama yine de geçikmrniz olursa testi tekrarlamanizi öneririmBata 2 gün var az önce test yaptım dayanamayıp ama sıradan 3-5 TL lik testlerden aldım yaptım az önce negatif diyo doğruluk payı yüksektir degilmi?