- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.221
Sagol kuzum yaa ins sağlıklıdırYaaa çok sevindim kuzum rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnsallah kuzum güzel haberler bekliyoruz sendenSagol kuzum yaa ins sağlıklıdır
sağlıklıdır beni sizleri ve tum isteyenleri sevindirsin ins
Salı diye dusunuyorum cnmİnsallah kuzum güzel haberler bekliyoruz senden ❤❤ pazartesi mi kan vereceksin tekrardan
İnsallah 2 3 4 5 katına çıkar belki 2iz 3üz olurSalı diye dusunuyorum cnm
Rabbim hayirlisindan nasip etsin ins cnmİnsallah 2 3 4 5 katına çıkar belki 2iz 3üz olur
Masallah canim iyice kirmizilik ortaya cikiyo adet günün ne zamandi ?Eki Görüntüle 2565361 buda bugünkü testim kizlar
Çok tskler cnmYaaaa canım ciddi misinhayırlı olsun çok sevindim
18i cnm bugun 3+4 gozkuyo takvime goreMasallah canim iyice kirmizilik ortaya cikiyo adet günün ne zamandi ?
Iyi cabuk cikmis canim masallah erken yumurtlamsmiki ?18i cnm bugun 3+4 gozkuyo takvime gore
Evde ovulasyon test yapiyodum cnm 13.gun pik oldu ama eşim gripti 14.günü silindiği gün değerlendirdim 2sinde pik oldu 3unde ilişki olduIyi cabuk cikmis canim masallah erken yumurtlamsmiki ?
Maşallah 3 gün kala çok net çıkmış benim 2 gün geçtikten sonra çıktı18i cnm bugun 3+4 gozkuyo takvime gore
Allah razı olsun cnm ins sende saglikla alirsin kucaginaMaşallah 3 gün kala çok net çıkmış benim 2 gün geçtikten sonra çıktıAllah hayırlı uğurlu etsin sağsalim kucağına almak nasip olsun inşallah
Amiinn inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah razı olsun cnm ins sende saglikla alirsin kucagina
Katlanarak artacak ins beklemen lazım cnm artık kese 5haftalik olunca gözükür insAmiinn inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin❤ benim 2 gün geçtikten sonra hcg 55 çıktı 2 gün sonra 148 çıktı ama doktor tam olarak ne kadarlık belli değil dedi hiçbir şey anlamadım yani bu işten kafam çok karıştı
Sat a göre 5 haftanın içindeyim canım ama döllenme ne zaman oldu kaç haftalık bilmiyorum hcg değerine göre de netten baktığım kadarıyla 3 4 haftalık falan ama doktor birşey demediKatlanarak artacak ins beklemen lazım cnm artık kese 5haftalik olunca gözükür ins
Hcg 1500 olunca alttan 7000 falan olunca karindan gozukuyo cnmSat a göre 5 haftanın içindeyim canım ama döllenme ne zaman oldu kaç haftalık bilmiyorum hcg değerine göre de netten baktığım kadarıyla 3 4 haftalık falan ama doktor birşey demedi
Evet kesenin gözükmesi öyle canım biliyorumHcg 1500 olunca alttan 7000 falan olunca karindan gozukuyo cnm
Sıcak suya bal koyup iç kuzum çok geçmiş olsun biliyorum bal sıcak suda özelliğini kaybediyor ama en azından yumuşatır boğazını bir de gebeyken antibiyotik kullanabiliyorsun gebelerin kullanacağı antibiyotiği yazar doktorun ablam da kullanmıştıÇok teşekkür ederim cevabınız için