- 13 Ekim 2018
- 339
- 393
- 33
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.241
GÜNAYDIN KIZCELERR BENIM BAT 5 OCAK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tünaydın canm ekledim bat tarihiniGÜNAYDIN KIZCELERR BENIM BAT 5 OCAK
Cnm ovu testinin şartları var bi oku onları ilk idrarla olmaz en az 2 saat sivi alimi olmamali gibibaştaki sabah ,ortadaki 3 gibi ,en son demin yaptıpım emin olmak için .
Tm ilk idrar es geçelim diğer ikisi 3 saat sıvı alımı yapmadan yaptımCnm ovu testinin şartları var bi oku onları ilk idrarla olmaz en az 2 saat sivi alimi olmamali gibi
Pik olmus oblomov21 bugünü degerlendir yarin ve 3 gun daha degerlendir diyolarCnm ovu testinin şartları var bi oku onları ilk idrarla olmaz en az 2 saat sivi alimi olmamali gibi
Merhaba bayanlar ben bugün rahim filmi çekildim odaya girdiğimde çok gergin ve stresliydim çok korkuyordum anestezili çekildim hiç bir şey hissetmedim uyandığımda ağrım vardı ağlıyordum şuan ağrım tok gayet iyiyim çok şükür hiç bir sorun da çıkmadı yarın da tekrar gidicez doktoruma daha ayrıntılı bir bilgi verecek ve yumurtlama takibi yapacağız inşallahTünaydın canm ekledim bat tarihini
Gözün aydın kuzum çok sevindim bu ay nasip olur inşallahMerhaba bayanlar ben bugün rahim filmi çekildim odaya girdiğimde çok gergin ve stresliydim çok korkuyordum anestezili çekildim hiç bir şey hissetmedim uyandığımda ağrım vardı ağlıyordum şuan ağrım tok gayet iyiyim çok şükür hiç bir sorun da çıkmadı yarın da tekrar gidicez doktoruma daha ayrıntılı bir bilgi verecek ve yumurtlama takibi yapacağız inşallah
Amin canım inşaAllah öyle rahatladım ki sonuç iyi çıkınca çok şükür rabbimeGözün aydın kuzum çok sevindim bu ay nasip olur inşallah
Iyice kizarmis canim masallahIyi aksamlar kizlar bu sabah verdim sonuçlar yarin cikicak evde test yaptım bendeEki Görüntüle 2566269 adete 1 kalmıştı
Tskler cnmIyice kizarmis canim masallah
Insallahhh canim benim saolasin duani eksik etme lütfen hamilesin tutar duan insallah :) rabbimde hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallahTskler cnm
Rabbim ins sizlerle birlikte cümle isteyene nasip etsin kuzum
Cnm inan hep duamda vardır rabbim isteyenleri sevindirsin diyeInsallahhh canim benim saolasin duani eksik etme lütfen hamilesin tutar duan insallah :) rabbimde hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah
Maşşallah ne güzel kırmızı olmuşIyi aksamlar kizlar bu sabah verdim sonuçlar yarin cikicak evde test yaptım bendeEki Görüntüle 2566269 adete 1 kalmıştı