Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kızlaar ya ovulasyon tesine başlim dedim. bu sabah gece 3 gibi wc gittim sabah 10 gibi testi yaptım t c den dha koyu çıktı yani aynı koyulukta hemen hemen akıntımda var .demin yine yaptım koyu yine ama sabah ki gibi değil acaba sabah ilk idarar olduğu için mi daha koyu çıktı ama gece 3 gibi wc gtmiştim. şmdi yaptğmda koyu ama sabah ki gibi deil.yani bu durumda yumurtlamış mı oluyorum yda olcakmı daha :)

baştaki sabah ,ortadaki 3 gibi ,en son demin yaptıpım emin olmak için .

Eklentiler

• IMG_20191216_174017.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 40
Tünaydın canm ekledim bat tarihini
Merhaba bayanlar ben bugün rahim filmi çekildim odaya girdiğimde çok gergin ve stresliydim çok korkuyordum anestezili çekildim hiç bir şey hissetmedim uyandığımda ağrım vardı ağlıyordum şuan ağrım tok gayet iyiyim çok şükür hiç bir sorun da çıkmadı yarın da tekrar gidicez doktoruma daha ayrıntılı bir bilgi verecek ve yumurtlama takibi yapacağız inşallah

Gözün aydın kuzum çok sevindim bu ay nasip olur inşallah

Insallahhh canim benim saolasin duani eksik etme lütfen hamilesin tutar duan insallah :) rabbimde hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah
Cnm inan hep duamda vardır rabbim isteyenleri sevindirsin diye
Inş en yakin zamanda sanada kardeslerimde nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…