- 3 Aralık 2014
- 7.853
- 9.086
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.261
Sağlıcakla kucaginiza alıp büyütün inşallah . Bana da dua lütfenCnm inan hep duamda vardır rabbim isteyenleri sevindirsin diye
Inş en yakin zamanda sanada kardeslerimde nasip olur
canım ovu testini sabah ilk idrarla yapmamalsn ya öğle 12-4 arası ya da akşam 8-10 arası yapılır diye biliyorum tabi sıvı alımına dikkat ederek yapmalısın testlerini gördüm baya koyu ama bundan sonra dikkat ederek yap bence testi değerlendir hey ihtimale karşı da insAllah rasgelirKızlaar ya ovulasyon tesine başlim dedim. bu sabah gece 3 gibi wc gittim sabah 10 gibi testi yaptım t c den dha koyu çıktı yani aynı koyulukta hemen hemen akıntımda var .demin yine yaptım koyu yine ama sabah ki gibi değil acaba sabah ilk idarar olduğu için mi daha koyu çıktı ama gece 3 gibi wc gtmiştim. şmdi yaptğmda koyu ama sabah ki gibi deil.yani bu durumda yumurtlamış mı oluyorum yda olcakmı daha :)
Ne gereksiz insanlar var ya sinir oluyorum daha çocuk emzirirken niye bu ısrarla kötu senaryo ısrar millet özel hayata karışmaya bayılıyor bana da çok baskı vardı ama biz değil Rabb'imin istediği vakit geliyor evlatlarımız sıkma canını hiç bı evladın var hayırlı vakitte kardeşi de olacak insAllahKızlar herkes 2. İçin üstüme gelmeye başladı ve bu ay daha siftah bile yok kocam işe erken gidiyo eve geç geliyo işyeri uzak olduğu için. ya gelip uyuyo ya misafir geliyo annesine gidiyorz ya babası çağırıyor yine gidiyo ya kızım uyumuyo Bi türlü değerlendiremedik. Bana kalsa akışına bırakıcam zaten prolaktinden dolayı olmucak ama yine de değerlendirmek Bi umut beklemekti niyetim olmadı. bide bunun üstüne herkes 2. Yi ne zaman yapıcan. bak sonra olmuyo. bilmem kimin kızı korunmuş şimdi istiyorlarmş herşeyi denemişler olmamış. falancanın gelini 2. İçin arayı çok açmış kaç sene olmamış. Yok efendim kız doğurunca hemen hamile kalmak gerekirmiş yoksa tutmazmş. Bunlara inanmıyorum rabbimin takdiri belki hiç vermicek ama üzüldüm yinede yaşım daha 26 geç kaldığımı düşünmüyorum. Çocuğumu sütten kesme hesabı bile yapmışlar canm sıkıldı
Canim ayni durumdayiz yasim 29 oglum subatta 5 yasina gircek, ne tesadüfse herkes bevek soruyo bunaldim valla iyice bizde istiyoruz ama sanki bizim elimizde gibi sinir oluyorum vallaKızlar herkes 2. İçin üstüme gelmeye başladı ve bu ay daha siftah bile yok kocam işe erken gidiyo eve geç geliyo işyeri uzak olduğu için. ya gelip uyuyo ya misafir geliyo annesine gidiyorz ya babası çağırıyor yine gidiyo ya kızım uyumuyo Bi türlü değerlendiremedik. Bana kalsa akışına bırakıcam zaten prolaktinden dolayı olmucak ama yine de değerlendirmek Bi umut beklemekti niyetim olmadı. bide bunun üstüne herkes 2. Yi ne zaman yapıcan. bak sonra olmuyo. bilmem kimin kızı korunmuş şimdi istiyorlarmş herşeyi denemişler olmamış. falancanın gelini 2. İçin arayı çok açmış kaç sene olmamış. Yok efendim kız doğurunca hemen hamile kalmak gerekirmiş yoksa tutmazmş. Bunlara inanmıyorum rabbimin takdiri belki hiç vermicek ama üzüldüm yinede yaşım daha 26 geç kaldığımı düşünmüyorum. Çocuğumu sütten kesme hesabı bile yapmışlar canm sıkıldı
Sagol cnm yaaaMaşşallah ne güzel kırmızı olmuş
Adetin birinci gününü gebeliğin birinci günü olarak sayıyorlar öyle hesaplama yapılıyorEvet kesenin gözükmesi öyle canım biliyorumben daha kaç haftalık olduğunun merakındayım
Ben kimsenin bişeyine karışmam nasip der geçerim millet ben alttan aldıkça didikliyo özel hayatımıcanım ovu testini sabah ilk idrarla yapmamalsn ya öğle 12-4 arası ya da akşam 8-10 arası yapılır diye biliyorum tabi sıvı alımına dikkat ederek yapmalısın testlerini gördüm baya koyu ama bundan sonra dikkat ederek yap bence testi değerlendir hey ihtimale karşı da insAllah rasgelir
Ne gereksiz insanlar var ya sinir oluyorum daha çocuk emzirirken niye bu ısrarla kötu senaryo ısrar millet özel hayata karışmaya bayılıyor bana da çok baskı vardı ama biz değil Rabb'imin istediği vakit geliyor evlatlarımız sıkma canını hiç bı evladın var hayırlı vakitte kardeşi de olacak insAllah
Çok erken koydum cnm yaa ne bilim hele bi muayene olayimda
Bu cvpla çene kapatacaksin cnm dahada soramayacaklarBen kimsenin bişeyine karışmam nasip der geçerim millet ben alttan aldıkça didikliyo özel hayatımı
Ya seninki 5 yaşına girmiş canm benimki daha 14 aylık ve 6.ayımda başladılar artk hepten sıkıştırmaya başladılar tamam bende yaşı dolunca olursa olur dedim ama hazır hissetmeden de nasıl olacak bilmiyorum. Kendimi hazırlamaya çalışıyorm korunmayı bıraktık ne zaman nasip olursa artk ne diyimCanim ayni durumdayiz yasim 29 oglum subatta 5 yasina gircek, ne tesadüfse herkes bevek soruyo bunaldim valla iyice bizde istiyoruz ama sanki bizim elimizde gibi sinir oluyorum valla
Ya ben dedim nasip bu işler diye ama inatla benim elimdeymiş gibi muhabbet devam ediyo. Nasip deyip geri çekilme diyolar bideMoonfacedMom C CANIM oğlum kizlar aldirmayin kulak yıkayın
Öyle söyleyenlere allah herşeyin iyisini bilir zamaninida o bilir deyin sussunlar
Ahh kuzum neler dedim ama yok inatla devam. Karı kocanın bileceği iş bu ne zaman hazır olursak o zaman yapıcaz dedim. Rabbim ne zaman nasip ederse dedim. Vss.. Ama inatla ben istemiyo muşum yapmıyomuşm olarak algılıyolarBu cvpla çene kapatacaksin cnm dahada soramayacaklar
Evet cnm bizde 7 aydir istiyoruz ben aralik olsun istedim calisiyorum pglum okula baslamadan hamile olup evde kalim iki üc sene diye planladim insallah oda nasip olur, biz planladik ama rabbim ne derse o olurYa seninki 5 yaşına girmiş canm benimki daha 14 aylık ve 6.ayımda başladılar artk hepten sıkıştırmaya başladılar tamam bende yaşı dolunca olursa olur dedim ama hazır hissetmeden de nasıl olacak bilmiyorum. Kendimi hazırlamaya çalışıyorm korunmayı bıraktık ne zaman nasip olursa artk ne diyim
Evet öyle sayıyorlar ama geç döllenme olduysa gerçek haftası öyle olmuyor malesef bakalım perşembe günü bakıcaklar ultrasondan belli olur inşallahAdetin birinci gününü gebeliğin birinci günü olarak sayıyorlar öyle hesaplama yapılıyor
Tabiki canm. Ben zaten çok arasını açmak istemiyorum sadece 2 yaşını doldursun bezden kurtulsun memeden kesip niyetim vardı ama nasip bakalım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah rabbimEvet cnm bizde 7 aydir istiyoruz ben aralik olsun istedim calisiyorum pglum okula baslamadan hamile olup evde kalim iki üc sene diye planladim insallah oda nasip olur, biz planladik ama rabbim ne derse o olur
Buyrun siz yapın deseydin gıcık oldum yaaaAhh kuzum neler dedim ama yok inatla devam. Karı kocanın bileceği iş bu ne zaman hazır olursak o zaman yapıcaz dedim. Rabbim ne zaman nasip ederse dedim. Vss.. Ama inatla ben istemiyo muşum yapmıyomuşm olarak algılıyolar
Herşey üst üste geldi Çocuğumu memeden kesme planları biraz zoruma gitti oda son nokta oldu sanırımBuyrun siz yapın deseydin gıcık oldum yaaa
Sen boşver ve stres yapma ki bebeğin sana gelsin cnm
canım ovu testini sabah ilk idrarla yapmamalsn ya öğle 12-4 arası ya da akşam 8-10 arası yapılır diye biliyorum tabi sıvı alımına dikkat ederek yapmalısın testlerini gördüm baya koyu ama bundan sonra dikkat ederek yap bence testi değerlendir hey ihtimale karşı da insAllah rasgelir
Ne gereksiz insanlar var ya sinir oluyorum daha çocuk emzirirken niye bu ısrarla kötu senaryo ısrar millet özel hayata karışmaya bayılıyor bana da çok baskı vardı ama biz değil Rabb'imin istediği vakit geliyor evlatlarımız sıkma canını hiç bı evladın var hayırlı vakitte kardeşi de olacak insAllah
Canım teşekkür ederim öncelikle. ilk testim sabahtı sonrakiler gün içindeydi ikiside. bugün sabah yaptım birde akşam silikleşmişti dün ve bugünü değerlendirdim.yeterli olmuştur umarım :)Gerçi bu ay yapmicam takip felan dedim dün akıntı olunca yoğun merak ettim ne yapim :))canım ovu testini sabah ilk idrarla yapmamalsn ya öğle 12-4 arası ya da akşam 8-10 arası yapılır diye biliyorum tabi sıvı alımına dikkat ederek yapmalısın testlerini gördüm baya koyu ama bundan sonra dikkat ederek yap bence testi değerlendir hey ihtimale karşı da insAllah rasgelir