- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.201
Yok canım daha adet olmadım@Papatia61 @ecrin2455 G Gamzeliyy V Vesilebcl kızlar adet oldunuz mu yada güzel haberler var mı? M meltemm34 kuzum Dr a gittinmi @kartalice28 kuzum senin bat ne zamandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım daha adet olmadım@Papatia61 @ecrin2455 G Gamzeliyy V Vesilebcl kızlar adet oldunuz mu yada güzel haberler var mı? M meltemm34 kuzum Dr a gittinmi @kartalice28 kuzum senin bat ne zamandı
Maşallahhh canım allah sağlıkla doğurmanı nasip etsin ben de Yeni başladım inşallah olur ilk ayValla canim ben 1 sene önce 2 kere klomen tdvisi vs. Olmadi bu sene ilkinde tuttu obur ay aşılamam olcakti iğnesi bile hazırdı ama gerek kalmadi
Canım adetin 3.günü doktora gittim kistim vardı 3 cm o adetle atılmış hormon tahlillerim iyi çıktı pazartesi rahim filmi çektiricem eşim de sabah sperm testine gidecek dua edin kötü sonuç çıkmasın iyi sonuçlar alalım@Papatia61 @ecrin2455 G Gamzeliyy V Vesilebcl kızlar adet oldunuz mu yada güzel haberler var mı? M meltemm34 kuzum Dr a gittinmi @kartalice28 kuzum senin bat ne zamandı
Canım adet gelmiş şimdi sabah baktım da@Papatia61 @ecrin2455 G Gamzeliyy V Vesilebcl kızlar adet oldunuz mu yada güzel haberler var mı? M meltemm34 kuzum Dr a gittinmi @kartalice28 kuzum senin bat ne zamandı
İnsallah güzel sonuçlar alırsınız canmCanım adetin 3.günü doktora gittim kistim vardı 3 cm o adetle atılmış hormon tahlillerim iyi çıktı pazartesi rahim filmi çektiricem eşim de sabah sperm testine gidecek dua edin kötü sonuç çıkmasın iyi sonuçlar alalım
Gözün aydın canm yeni bat tarihini yazda ekleyeymCanım adet gelmiş şimdi sabah baktım da
Tamam canım 14 aralık batGözün aydın canm yeni bat tarihini yazda ekleyeym
Kuzum o sat oluyo gelecek ayki tarihi yazıyoruz
Kuzum o sat oluyo gelecek adet tarihini yazıyorz
Sanırım ıhlamurda içemiyosn benim Dr um izin vermemişti hiçbirine. Bala karabiber dök kaşıkla ye 1 2 tatlı kaşığı bal şerbeti yap iç. Birde eczaneye sor tamamen bitkisel Bi şurup var 1 yaşından itibaren bebekler ve yetişkinler için içinde katkı yok kesinlikle. İsmini yazamıyorum reklam olur diye eczaneye gidersen ismini özelden yazarımKızlar hepinize merhaba 19 haftalık hamileyim. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Size sorum şu inanılmaz üşüttüm boğazlarım kilit yutkunurken batıyor gece uyutmuyor. Burnum tıkalı. Doktoruma yazdım muayene ol duruma göre antibiyotik başlarız yada ilaç veririz dedi ama ben korkuyorum bebeğime yan etkisi olur mu diye. Birde bitki çayı içme diyorlar ıhlamur falan içebiliyor muyum ben
Canım benim döngü düzensiz oldugu için tam bilemiyorum 20 ocak yazalımKuzum o sat oluyo gelecek adet tarihini yazıyorz
Çok teşekkür ederim cevabınız içinSanırım ıhlamurda içemiyosn benim Dr um izin vermemişti hiçbirine. Bala karabiber dök kaşıkla ye 1 2 tatlı kaşığı bal şerbeti yap iç. Birde eczaneye sor tamamen bitkisel Bi şurup var 1 yaşından itibaren bebekler ve yetişkinler için içinde katkı yok kesinlikle. İsmini yazamıyorum reklam olur diye eczaneye gidersen ismini özelden yazarım
Tamam kuzum ekliyorumCanım benim döngü düzensiz oldugu için tam bilemiyorum 20 ocak yazalım
Cnm bugün bch baktirdim 62.6 çıktı 3+3 gozukuyo suanda adetimin geçmesini bekliyorumicecreamm canim naptin varmi bi geöisme ?
Ay ne güzel canim masallahh. Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallahCnm bugün bch baktirdim 62.6 çıktı 3+3 gozukuyo suanda adetimin geçmesini bekliyorum
Amin cnm son iki gebelik kimyasal di oyuzden baya korkuyorumAy ne güzel canim masallahh. Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah
Yaaa çok sevindim kuzum rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahCnm bugün bch baktirdim 62.6 çıktı 3+3 gozukuyo suanda adetimin geçmesini bekliyorum