- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.041
benim 7. haftada gittiğimde kese geri kalmış demişti ama kese görünmüştü bence kanaman vs olmadıysa kesenin olmaması diye bir durum olamaz dr görememiştir alttan baktı mı ultrasonlaMerhabalar hesaplamalara göre 6+5 haftalık hamileyim kese 5+2 de bakıldığında küçük denildi 4.7 imiş şimdi kalp atışlarını duymaya geldik ama kese yok diyorlar kan tahlili istediler beta hcg ve progesteron bekliyoruz böyle bir durum başına gelen varmı dünyam yıkıldı
Rica ediyorum cevap verin çok endişeliyim sonuçlar 2.30 gibi çıkacak
var gözüküyor hemen kan verin bence :)Kızlar sizce var mı bugun adet olmam gerekiyordu olmadım hafif lekem geldi ama doktor en son rahim ince gebelik yoktur demişti
Bi bebiş gördüm sanki
Bugün kan vercem inşallah vardır kuzumvar gözüküyor hemen kan verin bence :)
Hay ağzın bal yesin
Aayyyy innnnşaaalllaaahhhh rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok doktor kontrolünden ağlayarak çıktım rabbim kimseyi evlat diye aratmasın inşallahhh kandan kesinleşir bugün veririm en son verdiğimde 2.00 çıkmıştıBen burdaym anneeee diye bağırıyor resmen. Hadi grubun ilk hamiş haberi olacak seninki.
Amin canmAayyyy innnnşaaalllaaahhhh rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok doktor kontrolünden ağlayarak çıktım rabbim kimseyi evlat diye aratmasın inşallahhh kandan kesinleşir bugün veririm en son verdiğimde 2.00 çıkmıştı
GÖZÜN AYDIN CANIMMM TEBRIKLER HAYIRLI HABERLERINI BEKLIYOIRUZZZZAayyyy innnnşaaalllaaahhhh rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok doktor kontrolünden ağlayarak çıktım rabbim kimseyi evlat diye aratmasın inşallahhh kandan kesinleşir bugün veririm en son verdiğimde 2.00 çıkmıştı
VARMI BELIRTIN FALANGÖZÜN AYDIN CANIMMM TEBRIKLER HAYIRLI HABERLERINI BEKLIYOIRUZZZZTATLI ANNİŞŞ
VALLA BENDE BAKALIM HAFTASONUNU BEKLIYORUMM KASIK AGRIM ARA ARA GELIYORR BOYLE OLMUYORDUkartalice28 kuzum senden de bekliyorum hadi inşallah ☺
Hadi inşallah bebistendir test yapsana canm silikte olsa çıkar artkVALLA BENDE BAKALIM HAFTASONUNU BEKLIYORUMM KASIK AGRIM ARA ARA GELIYORR BOYLE OLMUYORDU
Evet alttan bakıkdı hala kan sonuçlarını bekliyoruzbenim 7. haftada gittiğimde kese geri kalmış demişti ama kese görünmüştü bence kanaman vs olmadıysa kesenin olmaması diye bir durum olamaz dr görememiştir alttan baktı mı ultrasonla
GÖZÜN AYDIN CANIMMM TEBRIKLER HAYIRLI HABERLERINI BEKLIYOIRUZZZZTATLI ANNİ
GÖZÜN AYDIN CANIMMM TEBRIKLER HAYIRLI HABERLERINI BEKLIYOIRUZZZZTATLI ANNİŞŞ
Teşekkür ederim canım benim kan verdim şimdi akşam 6 ya kadar çıkarmışGÖZÜN AYDIN CANIMMM TEBRIKLER HAYIRLI HABERLERINI BEKLIYOIRUZZZZTATLI ANNİŞŞ
O ZAMAN SIMDIDEN OPUYOUZZ SENI KOCAMANNN SONUCUNU PAYLAS BIZIMLETeşekkür ederim canım ben
Teşekkür ederim canım benim kan verdim şimdi akşam 6 ya kadar çıkarmış
CIKARMI ACABAHadi inşallah bebistendir test yapsana canm silikte olsa çıkar artk
Sağol canım ağrısız atlattım şükürSelanikMuhaciri kuzum nasıl oldun