- 3 Aralık 2014
- 7.853
- 9.087
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.061
Silik çıkar canm çıkmazsa beklersin biraz dahaCIKARMI ACABA
kese önceden görülüp sonra görülmemesi ilginç başka dr daha gidebilirsin benceEvet alttan bakıkdı hala kan sonuçlarını bekliyoruz
İyi şükür canm sevindm. Bende adetimin 3.günündeym canm. Adetim bu ay zamanında geldi çok sevindimSağol canım ağrısız atlattım şükürsen nasılsın bebeğim
Kuzu benim yaptığım da miratech ti hep bozuk mu çıkar ben 2. Çizgi de endişe ettimEvet yaa miratech bendede çoğu kez bozuk çıktı cuma Bi test yapaym yine Bi umut
Bozuk çıkabiliyor canm ama senin çizgi düzgün benimki ortadaydıKuzu benim yaptığım da miratech ti hep bozuk mu çıkar ben 2. Çizgi de endişe ettim
O ZAMAN YARIN SABAH YAPAYIMSilik çıkar canm çıkmazsa beklersin biraz daha
Aynen yap bakalım canm inşallah güzel haberler bekliyorumO ZAMAN YARIN SABAH YAPAYIM
İnşallahhh canım kan verdim 6 da çıkacak çıkarsa haber veririm sizlere deBozuk çıkabiliyor canm ama senin çizgi düzgün benimki ortadaydı
AAA NASIL OLURR YAAKızlar 0.0 çıkmış sekreter öyle dedi demek ki idrar testine de güvenmiyoruz
INSALLAH CANIM HAYIRLISIYLA COKK AMINNNAynen yap bakalım canm inşallah güzel haberler bekliyorum
Hoşgeldin topiğimizeArkadaşlar bende hamileyim size katılmak istiyorum
Valla ben de şoktayım anlamadım 0.0 çıkmış idrarda pozitifAAA NASIL OLURR YAA
BAT NE ZAMAN DI YINE YAP BAKALIM IDRAR OLMADI BASKA BI DOKORA GIDEERRSIN OLMAZSANValla ben de şoktayım anlamadım 0.0 çıkmış idrarda pozitif
Laboratuar sonucu böyle canım doktor femara tedavisi vermiştiBAT NE ZAMAN DI YINE YAP BAKALIM IDRAR OLMADI BASKA BI DOKORA GIDEERRSIN OLMAZSAN
Miratech ti dimi testinValla ben de şoktayım anlamadım 0.0 çıkmış idrarda pozitif
Evet canım geçen ay da onda yaptım ama negatifti hiç böyle başına gelen var mı ya şok oldum hayır adette olamadımMiratech ti dimi testin
Benim başıma gelmişti 2side aynı koyulukta çıkmıştı ama değilmişimEvet canım geçen ay da onda yaptım ama negatifti hiç böyle başına gelen var mı ya şok oldum hayır adette olamadım