Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Ahh kuzum benim kızım 35+0 da Dr kontrolunde gelmeye karar verdi Dr benim hemen yatışımı yaptı bende senin gibi Bi korku elim ayağım titriyor çok erken yaşar mı sağlıklı doğar mı derken 4 gün hastanede yattım Dr a yalvardım doğumu başlatmasınlar diye ve kendimi hastaneden zorla çıkarttım Dr en geç pazartesi doğuma geleceksin dedi ben inat ettim doğurmucam diye ve perşembe çıktm cumartesi suyum geldi 8 saat sancı nın 0zerine kızım acil sezeryan la doğdu rabbime şükür gayet sağlıklı dünyalar güzeli Bi kız nasip etti 37. Haftaya girince çıktık hastaneden şimdi yanımda uyuyo 🤗sen atlatmışsn tehlikeli zamanı artk doğsada sıkıntı olmaz Allahın izniyle. Rabbim annelere o gücü veriyor ve mükemmel ilgileniyoruz evlatlarımızla sanki yıllardır yapıyıomuşız gibi hiç korkma herşey yolunda gidecek ve güzel olacak
Ay ne güzel maşaallah Allah size bağışlasın :KK68: içinde olmasına rağmen insan özlüyor bir de dimi gelse de sevsem diyor 😊 Allah hepimizinkini bağışlasın. Bana da çok dua edin doğum kolay olsun, evladım da ben de sağlıklı olalım diye olur mu

Merhaba hanımlar. Yaz bakim oraya beklenmeyen bat 3 ocak diye :) bugün adetin 3.günü gititm doktora ultrason ve hormonda bir sıkıntı yok 1 yılı doldurmadığımdan rahim filmi istemedi ve eşimin spermlere baktırmak için gitmesini söyledi. eşim gider mi bilmiyorum ama :) Şimdilik benden bu kadar.

Ay ne güzel maşaallah Allah size bağışlasın :KK68: içinde olmasına rağmen insan özlüyor bir de dimi gelse de sevsem diyor 😊 Allah hepimizinkini bağışlasın. Bana da çok dua edin doğum kolay olsun, evladım da ben de sağlıklı olalım diye olur mu
Amin canm. Allah biliyo ya doğana kadar hep doğsada kucağıma alsam dedim doğdu herkes mıncıklasn istedi o zaman hep keşke karnımda kalsanda çocuğumu korusam benden başka kimse ellemese dedim 🙂

Merhaba hanımlar. Yaz bakim oraya beklenmeyen bat 3 ocak diye :) bugün adetin 3.günü gititm doktora ultrason ve hormonda bir sıkıntı yok 1 yılı doldurmadığımdan rahim filmi istemedi ve eşimin spermlere baktırmak için gitmesini söyledi. eşim gider mi bilmiyorum ama :) Şimdilik benden bu kadar.
Yine bu ayı birlikte beklicez desene 😁 bişeyim olmamasına çok sevindim canm demekki daha vakti değilmiş. Bu ay inşallah bol bereketli Bi at olur herkesten hamiş haberi alırız, 🤲☺️

Yine bu ayı birlikte beklicez desene 😁 bişeyim olmamasına çok sevindim canm demekki daha vakti değilmiş. Bu ay inşallah bol bereketli Bi at olur herkesten hamiş haberi alırız, 🤲
Aynen beraber beklicez. allah razı olsun canım. gönlünce gönlümüzce olsun herşey inşallah.:)

Cok nazlandırmşsın canm sen 🤭 sen çalışmalara devam et belki tutar 😉🤗
Oldum sonunda cok sukur sabah 1 damla geldi devami gelecekmis gibi bugünde isim dolayisiyla dışarda olacagım 2 saat karnım agrimazsa iyi :) ay cok sükür sat tarihim 6 aralık eskiye göre batı yazalım 6 ocak

Oldum sonunda cok sukur sabah 1 damla geldi devami gelecekmis gibi bugünde isim dolayisiyla dışarda olacagım 2 saat karnım agrimazsa iyi :) ay cok sükür sat tarihim 6 aralık eskiye göre batı yazalım 6 ocak
Gözün aydın canm hemen ekliyorum 🙂

Merhabalar hesaplamalara göre 6+5 haftalık hamileyim kese 5+2 de bakıldığında küçük denildi 4.7 imiş şimdi kalp atışlarını duymaya geldik ama kese yok diyorlar kan tahlili istediler beta hcg ve progesteron bekliyoruz böyle bir durum başına gelen varmı dünyam yıkıldı 😔😔😔
Rica ediyorum cevap verin çok endişeliyim sonuçlar 2.30 gibi çıkacak

5C0930CB-7C00-4082-857C-EC2E4F4E2246.jpeg
5C0930CB-7C00-4082-857C-EC2E4F4E2246.jpeg

X