- 3 Aralık 2014
- 7.853
- 9.087
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.001
Yokmuş demekki canm 7 di sıfırlanmışE gebelik yokmuş mu sende kuzum
Gözün aydın kuzum rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah tekmeleri yemeye başlayınca kabullenirsin canmMerhaba kızlar.i bende anne adayıyım salı günü öğrendim ama keseyi görmedik hala perşembe günü gideceğiz tekrar beta hcg değeri 131,2 kızlar allah'ım herkese nasip etsin ama hala inanamıyorum bu duygu çok farklı bir duygu
Amin canım inşaAllahSağol canım inşaAllah hepimiz hamile kalırız anestezili çektiricem filmi korktuğum için
İnşallah canım Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallahGözün aydın kuzum rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah tekmeleri yemeye başlayınca kabullenirsin canm
İlk aylar biraz sıkıntılı geçiyo beta artacak mı kese yolksac var mı kalp atışı derken sittres yapıyo insan ama sonra tekmeler başlayınca ben çok zevk almıştım 2. Trimester balayı çok zevkli geçmişti benim son aylarda stres yapıyo insan heran doğurabilirm korkusu doğum nasıl olacak falan ama tatlı heyecanlar,İnşallah canım Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallahbir umut olarak geliyor dünyaya küçük meleğimin kalp atışını duymayı sabırsızlıkla bekliyorum Allah ın İzni ile
Aynen şuan ki düşüncelerim karmakarışık ne nasıl olacak ne yapsam diye düşünüyorum ne zaman neyi his edeceğim merakındayım tarifsiz ama çok güzel bir duygu gerçektenİlk aylar biraz sıkıntılı geçiyo beta artacak mı kese yolksac var mı kalp atışı derken sittres yapıyo insan ama sonra tekmeler başlayınca ben çok zevk almıştım 2. Trimester balayı çok zevkli geçmişti benim son aylarda stres yapıyo insan heran doğurabilirm korkusu doğum nasıl olacak falan ama tatlı heyecanlar,rabbim hepsini sırasıyla tattırsn inşallah tatlı tatlı
İnsallah sıkıntısız Bi gebelik yaşarsın bulantı lar başlayınca tekrar yazarsn güzelmi değilmiAynen şuan ki düşüncelerim karmakarışık ne nasıl olacak ne yapsam diye düşünüyorum ne zaman neyi his edeceğim merakındayım tarifsiz ama çok güzel bir duygu gerçekten
İnşallah bulantısı az bir hamilelik geçiririm diye ümit ediyorum kısmet artık diyelim şuan için aşırı bir yorgunluk var zaten bakalım artık hayırlısıİnsallah sıkıntısız Bi gebelik yaşarsın bulantı lar başlayınca tekrar yazarsn güzelmi değilmikaç kişi bunalıma girdi bu sözünden bikaç hafta sonra
Ben bulantı yaşamadım öğürüyodm sürekliİnşallah bulantısı az bir hamilelik geçiririm diye ümit ediyorum kısmet artık diyelim şuan için aşırı bir yorgunluk var zaten bakalım artık hayırlısı
İnşallah canım ya ara sıra bulantı geliyor akanşimdilik tık yok sadece kasıklarımda ağrı var sırtımda oda yerleşme denir diye umuyorumBen bulantı yaşamadım öğürüyodm sürekliayy aklıma gelince gülesim geliyo. İnşallah kolay atlatırsın o günleri sonra gülüyosn haline
Daha erken canm ama belirtisiz de olmaz gebelik azıcık tadacaksn onuda.İnşallah canım ya ara sıra bulantı geliyor akanşimdilik tık yok sadece kasıklarımda ağrı var sırtımda oda yerleşme denir diye umuyorum
Aaaa olmaz a olmaz onlar zaten de her güzel şeyin bir acısı olacakmış sıkıntı yok inan bana çok fazla istiyordum rabbim sağlıkla kucağıma vermeyi nasip etsin inşallahDaha erken canm ama belirtisiz de olmaz gebelik azıcık tadacaksn onuda.
İnsallah canim çok isterim herkes sıkıntısız bebeklerini kucağına alsın rabbim aratmadan versinAaaa olmaz a olmaz onlar zaten de her güzel şeyin bir acısı olacakmış sıkıntı yok inan bana çok fazla istiyordum rabbim sağlıkla kucağıma vermeyi nasip etsin inşallah
Amin inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese versin rabbim bu duyguyu huzuru çok başak bişeyİnsallah canim çok isterim herkes sıkıntısız bebeklerini kucağına alsın rabbim aratmadan versin
Ahh kuzum benim kızım 35+0 da Dr kontrolunde gelmeye karar verdi Dr benim hemen yatışımı yaptı bende senin gibi Bi korku elim ayağım titriyor çok erken yaşar mı sağlıklı doğar mı derken 4 gün hastanede yattım Dr a yalvardım doğumu başlatmasınlar diye ve kendimi hastaneden zorla çıkarttım Dr en geç pazartesi doğuma geleceksin dedi ben inat ettim doğurmucam diye ve perşembe çıktm cumartesi suyum geldi 8 saat sancı nın 0zerine kızım acil sezeryan la doğdu rabbime şükür gayet sağlıklı dünyalar güzeli Bi kız nasip etti 37. Haftaya girince çıktık hastaneden şimdi yanımda uyuyoDoğum yaklaştıkça sardı beni bir korkutrilyon tane endişe var içimde. İlk çocuğum olacak inşaallah. Geçenlerde az kalsın erken doğuyordu. O an iki kere doğum sancısı girdi karnıma. O zamana kadar anlatıyorlardı acının neye benzediğini ama yaşayana kadar kestirememiştim. Aslında yine de biraz sakinleştirdi biliyor musunuz? En azından iyi kötü neyle karşılaşacağına dair fikri oluyor insanın.
Sonra alttan muayene sırasında aşırı geriliyorum. Bir sürü insan girip çıkıyor odaya çok yıprandımyine muayene edecekler diye doktora bile gidemiyorum.
Sonra bebek sağlıklı olacak mı? Güzel bakabilecek miyim? Eşim sorumlu davranacak mı, yoksa tek başıma yapmışım gibi bir kenara mı çekilecek? 37.hafta bitmek üzere kafamda deli sorular...
Hayırlı akşamlar tazecik çıtır anneHayırlı akşamlar kızlar
Nasılsın canımHayırlı akşamlar tazecik çıtır anne