- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 35
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.081
Ben daha kac haftalık olduğumu bilmiyorum. Tup bebek olduğu için henuz belli degil. Kese gözüktü sadece.Hoşgeldin topiğimizegözün aydın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah bilgilerini alaym ekleyeym canm
Kasıklarda şiddetli ağrım vardı ve midemde ne yersem yiyeyim ekşime olurdu agrı oluyordu cok fazla baş agrısı oldu bendebelırtılwerın neler canım
Çok garip idrar testine de güvenmeyeceğiz öyleyseBenim başıma gelmişti 2side aynı koyulukta çıkmıştı ama değilmişim
Baya ikinci çizgi vardı canım çok şaşırdım hayırlısı olsun insAllah sağlıkla nasip olurKızlar 0.0 çıkmış sekreter öyle dedi demek ki idrar testine de güvenmiyoruz
Ben güvenmiyorum canm benim bu ayda gayet belli çizgi vardı ama değilmişim Adetliyim şuanÇok garip idrar testine de güvenmeyeceğiz öyleyse
Amin canım çok sağolBaya ikinci çizgi vardı canım çok şaşırdım hayırlısı olsun insAllah sağlıkla nasip olur
Kilonuda alaym canmBen daha kac haftalık olduğumu bilmiyorum. Tup bebek olduğu için henuz belli degil. Kese gözüktü sadece.
Yaşım 25
Ismim berna
Istanbuldan
16 kasim transfer oldum
12 gun sonra test yaptım. Beta 300 çıktı
Boşa yapıp seviniyoruz allahtan eşime söylememiştim gerçi salya sümük halimi görünce anlarBen güvenmiyorum canm benim bu ayda gayet belli çizgi vardı ama değilmişim Adetliyim şuan
Kıyamam yaa bende inandım senin hamiş olduğunaBoşa yapıp seviniyoruz allahtan eşime söylememiştim gerçi salya sümük halimi görünce anlar
Amin canım inşallah valla şu gebelik testlerine kan tahlillerine doktorlara verdiğimiz paralarla direk gider tüp bebek yaptırırdımKıyamam yaa bende inandım senin hamiş olduğunainşallah bi daha aya nasip olur
80Kilonuda alaym canm
Tup bebek daha meşakkatli inan bana 20 bin tl paramız gitmiştir son 1 yıldaAmin canım inşallah valla şu gebelik testlerine kan tahlillerine doktorlara verdiğimiz paralarla direk gider tüp bebek yaptırırdım
Hiç sorma yazık acıyorum giden parayaAmin canım inşallah valla şu gebelik testlerine kan tahlillerine doktorlara verdiğimiz paralarla direk gider tüp bebek yaptırırdım
Gözün aydın canm yeni bat tarihini yazda ekleyeymBende daha yeni kirmizilari gördüm rabbim hayirlisini versin insallah
Kuzum tablo gitti sildim bende eklemiştim seni karıştı bişeyler oldu bende sildim
8 ocak canim ,tarihi yazinca tuhaf oldum simdiye hamile olurum diye düsünmüstüm hapi biraktigimda resmen ocak ayina geldik. Oglumda cok cabuk hamile kaldim ondan umutluydum ama nasip kismet hayirlisi olsun artikGözün aydın canm yeni bat tarihini yazda ekleyeym
Hayırlısı değilmiş demek ki canm hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim. Kaç ay oldu denemeye başlayalı8 ocak canim ,tarihi yazinca tuhaf oldum simdiye hamile olurum diye düsünmüstüm hapi biraktigimda resmen ocak ayina geldik. Oglumda cok cabuk hamile kaldim ondan umutluydum ama nasip kismet hayirlisi olsun artik