- 3 Aralık 2014
- 7.853
- 9.087
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.961
Adet oldum gibi bişeyInsallah cnm benimde iki gün kaldi bakalim
Son ilişkin ne zaman üzerinden kaç gün geçtiKızlar konu dagıtmak gibi olacak ama size bir sorum var..
Ben miratech erken gebelik testi aldım.
Bugun adetime 6 gun var yapayım dedim, negatif sonuc cıktı.
Aslında 7 gun varmıs. Bence 1 gunden farketmez olsa cıkardı. Sizce erken mi yapmısım?
4 gun geçti son ilişkinin üstünden onunla alakası mı var?Son ilişkin ne zaman üzerinden kaç gün geçti
Yumurta takibini ovulasyon testi ile mi yaptın yani emin misin o gün yumurtlama olduğuna. Eminsen çıkması gerekirdi yani çıkmadıysa yoktur4 gun geçti son ilişkinin üstünden onunla alakası mı var?
yumurtlama olalı 12-13 gun oldu. Erken yumurtluyorum
11 aralık regl gunum.
Evet canım, sağolYumurta takibini ovulasyon testi ile mi yaptın yani emin misin o gün yumurtlama olduğuna. Eminsen çıkması gerekirdi yani çıkmadıysa yoktur
Arkadasım bende miratech erken gebelik testi yapmıştım adetime 6 gün kala. Sonuç koskoca negatifti hatta çok üzülmüştüm. Sonra internetten bu testin güvenilir olmadığını okudum. Adete 2 gün kala normal ucuz testle hamile olduğumu öğrenmiştimEvet canım, sağol
Cok sevindim senin adınaArkadasım bende miratech erken gebelik testi yapmıştım adetime 6 gün kala. Sonuç koskoca negatifti hatta çok üzülmüştüm. Sonra internetten bu testin güvenilir olmadığını okudum. Adete 2 gün kala normal ucuz testle hamile olduğumu öğrenmiştim ☺
Teşekkür ederim canım rabbim sana da en kısa zaman da hayırlısıyla nasip etsin.Cok sevindim senin adınainsallah bemde yasarım o güzel duyguyu canım, cok sagol bi umut bekliyorum yinede
Bana da dua edin lütfenSelam kızlar sabah doktor kontrolüm vardı,kısmet olursa 1 ocakta alacağım meleğimi kucağıma..
Rabbim isteyen herkese,özellikle bu sayfadaki çılgın hamiş adaylarına nasip etsin..hepinize dua edeceğim inşallah doğumda.
Gözün aydın canım darısıda bana inşaAllahAdet oln varmı kızlar varsa yeni bat ları alaym. Ben dün oldum çok şükür. Darısı hamiş olmayıp adeti gelmeyenleri başına.
Sağol canm valla çok sevindim ki adetim düzene girdi çok şükür gününde geldi çok mutluyumGözün aydın canım darısıda bana inşaAllahdaha olamadım bir türlü
Test yaptınmı canm belki bebiş vardır. Saol canmBENIM 4 GUN KALDI KASIK AGRILARIM BASLADI AMA CANIM BU ARADA HAYIRLI OLSUN
Canim ben daha olmadim en son pazertesi test yaptim cikmadiAdet oln varmı kızlar varsa yeni bat ları alaym. Ben dün oldum çok şükür. Darısı hamiş olmayıp adeti gelmeyenleri başına.
DUN YAPTIM CIKMADI ERKEN DEGILMI? PAZAR GUNUNE KADAR OLMAZSA YAPARIMTest yaptınmı canm belki bebiş vardır. Saol canm
Canım benim adet bitti ama hala ufak ufak karalik geliyor sizde durumlar neVizeci06 Papatia61 adetin geldi mi canm E ecrin2455 C Cikilop1 M meltemm34 G Gamzeliyy C Canimm oglum B balbocegi35 @SekerPortakaliMMM oblomov21 SelanikMuhaciri kızlar sizde var mı haberler @Gonulmeyvesi kuzum senin bat ne zaman
İnşaAllah canım Bende sevinmek istiyorum vallaSağol canm valla çok sevindim ki adetim düzene girdi çok şükür gününde geldi çok mutluyuminşallah sende olursun yeni ay yeni umutlar başlar