- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.981
Ben hala adet olamadım canım ya bekliyorum hayırlısıyla bir olsaydımCanım benim adet bitti ama hala ufak ufak karalik geliyor sizde durumlar ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hala adet olamadım canım ya bekliyorum hayırlısıyla bir olsaydımCanım benim adet bitti ama hala ufak ufak karalik geliyor sizde durumlar ne
Yok canım olmadım dün doktora gittim sol tarafımda 3 cmlik kist çıktı doktor tarlusal verdi adetin 3.günü hormon testi yapalım dedi tekrar ultrasondan bakalım dedi kist gitmiş mi diye birde adetten sonra rahim filmi çektir eşimde sperm testi versin dediGözün aydın canım darısıda bana inşaAllah daha olamadım bir türlü
Senin daha var canm bekle gecikmesiniDUN YAPTIM CIKMADI ERKEN DEGILMI? PAZAR GUNUNE KADAR OLMAZSA YAPARIM
Olur olur cnm insAllahİnşaAllah canım Bende sevinmek istiyorum valla
sancım var adet yok gerginliğim çok hayırlısıyla olsaydım
Kaç gün geçti yumurtlamadanCanim ben daha olmadim en son pazertesi test yaptim cikmadi
Bende dün adet oldum kuzum yeni bat ne zamanCanım benim adet bitti ama hala ufak ufak karalik geliyor sizde durumlar ne
Yumurtalık kisti mi canm o Yumurta çatlayamadığı için oluyo bende çok oldu. Adetle gider inşallah. Film çektir bakalım inşallah bi sıkıntı yoktrYok canım olmadım dün doktora gittim sol tarafımda 3 cmlik kist çıktı doktor tarlusal verdi adetin 3.günü hormon testi yapalım dedi tekrar ultrasondan bakalım dedi kist gitmiş mi diye birde adetten sonra rahim filmi çektir eşimde sperm testi versin dedi
Geçmiş olsun canım son olur inşaAllah tanıdığım bir kaç kişi rahim filmini çektirdiği ay hamile kaldı sende kalırsın inşaAllahYok canım olmadım dün doktora gittim sol tarafımda 3 cmlik kist çıktı doktor tarlusal verdi adetin 3.günü hormon testi yapalım dedi tekrar ultrasondan bakalım dedi kist gitmiş mi diye birde adetten sonra rahim filmi çektir eşimde sperm testi versin dedi
Bügün 13. Gün cnmKaç gün geçti yumurtlamadan
Yarn olursun canm bebiş yoksaBügün 13. Gün cnm
Maalesef birtanem benm bu adetim ne kadar da naz yapıyor agri araxa oluyor gelen giden yok gecen hafta memelerimin uclari cok aciyordu gecti. Pazartesiye kadar olmazsam test yapacagim tarlusal kullandim. Dunde agir seyler kaldirdim amannn psikolijimiz bozuldu takmiyorimda gelmiyorda iyi bir doktor bulmam gerek benim
Sağol canım inşaAllah hepimiz hamile kalırız anestezili çektiricem filmi korktuğum içinGeçmiş olsun canım son olur inşaAllah tanıdığım bir kaç kişi rahim filmini çektirdiği ay hamile kaldı sende kalırsın inşaAllah
Doktor adetle sökülür dedi adet söktürücü verdi inşaAllah gider canımYumurtalık kisti mi canm o Yumurta çatlayamadığı için oluyo bende çok oldu. Adetle gider inşallah. Film çektir bakalım inşallah bi sıkıntı yoktr
Insallah canim hayirlisiyla hangisi olcaksa olsun artikYarn olursun canm bebiş yoksa
Cok nazlandırmşsın canm sen sen çalışmalara devam et belki tutarMaalesef birtanem benm bu adetim ne kadar da naz yapıyor agri araxa oluyor gelen giden yok gecen hafta memelerimin uclari cok aciyordu gecti. Pazartesiye kadar olmazsam test yapacagim tarlusal kullandim. Dunde agir seyler kaldirdim amannn psikolijimiz bozuldu takmiyorimda gelmiyorda iyi bir doktor bulmam gerek benim
İnsallah kuzumDoktor adetle sökülür dedi adet söktürücü verdi inşaAllah gider canım
Öyle canm insan adetimde bekliyor vallaInsallah canim hayirlisiyla hangisi olcaksa olsun artik
E gebelik yokmuş mu sende kuzumBende dün adet oldum kuzum yeni bat ne zaman