Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Gözün aydın canım darısıda bana inşaAllah 🙏daha olamadım bir türlü
Yok canım olmadım dün doktora gittim sol tarafımda 3 cmlik kist çıktı doktor tarlusal verdi adetin 3.günü hormon testi yapalım dedi tekrar ultrasondan bakalım dedi kist gitmiş mi diye birde adetten sonra rahim filmi çektir eşimde sperm testi versin dedi

Yok canım olmadım dün doktora gittim sol tarafımda 3 cmlik kist çıktı doktor tarlusal verdi adetin 3.günü hormon testi yapalım dedi tekrar ultrasondan bakalım dedi kist gitmiş mi diye birde adetten sonra rahim filmi çektir eşimde sperm testi versin dedi
Yumurtalık kisti mi canm o Yumurta çatlayamadığı için oluyo bende çok oldu. Adetle gider inşallah. Film çektir bakalım inşallah bi sıkıntı yoktr

Kızlar ben daha öncede yazmıştım hamileydim ama değerler çok güzel ilerlemiyodu bugün kürtaj olmak için gittim hastaneye doktor son bi kan tahlili istedi ve değerim 475 ten 876 ya yükselmiş iki günde ve çok ağrımla birlikte adet olmuşum gibi kanamam da var alttan ultrasyonda keseyide gördük ama sonuç belli değil daha ağrım ve kanamam devam ederse cumartesi acilden gel dedi doktor beklemedeyim

Geçmiş olsun canım son olur inşaAllah tanıdığım bir kaç kişi rahim filmini çektirdiği ay hamile kaldı sende kalırsın inşaAllah🙏

Maalesef birtanem benm bu adetim ne kadar da naz yapıyor agri araxa oluyor gelen giden yok gecen hafta memelerimin uclari cok aciyordu gecti. Pazartesiye kadar olmazsam test yapacagim tarlusal kullandim. Dunde agir seyler kaldirdim amannn psikolijimiz bozuldu takmiyorimda gelmiyorda iyi bir doktor bulmam gerek benim
Cok nazlandırmşsın canm sen 🤭 sen çalışmalara devam et belki tutar 😉🤗

X