- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.901
Bu sancılarla sanmıyorum ama hadi inşllh. sen kan vercektin bugün ne yaptın ?Hadi inşallah bebistendir canm
Veremedim canm yaa misafir geldi sabah kahvaltıya akşama kadar burdaBu sancılarla sanmıyorum ama hadi inşllh. sen kan vercektin bugün ne yaptın ?
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.Veremedim canm yaa misafir geldi sabah kahvaltıya akşama kadar burdagidince gidicem inşallah
İnsallah canim hayırlısıHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.
himmm hadi hyrlisiKız ben gece o sancı ile kalkıp pet taktım ama sabah sarı akıntı dışında bişey yoktu pedte. :)
cnm ona bakacak olursan ben 2-3 gün kala kan verdim 1.20 çıktı geç döllenme olmuş kan verdikten sonra dördüncü gün idrar testinde pozitif gördümAyrıca 6 gün kala bat a kan verdim 1 .20 çkmştı
hadi hyrlisi cnm hbaer ver sonucuKan vermeye gidiyorum kızlar
Hadi ya demek oluomuş :) ama dün akşama kdr testlerde bişey yoktu.normal gebelik testi ile mi yaptın.himmm hadi hyrlisi
cnm ona bakacak olursan ben 2-3 gün kala kan verdim 1.20 çıktı geç döllenme olmuş kan verdikten sonra dördüncü gün idrar testinde pozitif gördüm
hadi hyrlisi cnm hbaer ver sonucu
Bende verdim canm inşallah umutlarımız boşa çıkmasın rabbim yüzümüze baksnSelam kızlar bugün bende asm de kan verdim yarın alacam sonucu hayırla sonuçlansın inşaAllah
Âmin canım inşaAllahBende verdim canm inşallah umutlarımız boşa çıkmasın rabbim yüzümüze baksn
inşaAllah ikimizde aynı anda alırız güzel haberiBende verdim canm inşallah umutlarımız boşa çıkmasın rabbim yüzümüze baksn
Zamanı değilmiş kuzum bak ne güzel bir tane evladın var neden 2. Si olmasın ki rabbim nasibini hayırlı kılsın inşallahDeğerim sıfırlanmış kızlar gebelik yok
Hayırlısı böyleymiş canım emzirdiğin için büyük ihtimal süt koruyor seniDeğerim sıfırlanmış kızlar gebelik yok
Hadi yaa senden umutluydum oysa.hayırlısı böyleymiş canım.hayırlı bir zamanda nasip eder inşallah rabbim. bende bu gelip giden adet sancılarından olmasa gidip kan vercem de .Değerim sıfırlanmış kızlar gebelik yok
hayırlısı canım bundada vardır bır hayır ınsallah bırdahakı sefereDeğerim sıfırlanmış kızlar gebelik yok
Canım sen naptin adetin ne zaman , gecen ay adet görmüştün senin adina üzülmüştüm, rabbim bu ay o sevinci yasatsin sana inşallahhayırlısı canım bundada vardır bır hayır ınsallah bırdahakı seferedurmak yokkk
Ben de umutluydum ya hayirlisi boyleymisDeğerim sıfırlanmış kızlar gebelik yok