- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.701
Yumurtlamani biliyosan üstünden 14 gun geçince kesin çıkar cnmKızlar birşey sorucam ya normal adet döngüm 30 2 ay önce 36 oldu geçen ay 39 oldu hangi güne göre hesaplayıp hamilelik testi yapmalıyım 30 günden hesaplarsam 2 güne adet olmam lazım ama adet belirtim yok hatta gebelik belirtim çok uyku yemek kasıktan rahime batmalar ve sağ sola yatınca rahatsız oluyorum sizce ne yapmalıyım
Teşekkür ederim bu ay kasık ağrısıyla doktora gitmiştim bu ay yumurtam çok ve çatlamış dedi o günden hesaplarsam daha 12 gün oldu adetime de 2 gün var demekki hesaplamam doğru doktor folik asitte vermişti inşallah vardır bebişYumurtlamani biliyosan üstünden 14 gun geçince kesin çıkar cnm
Açıkçası benim yaptığım testlerde 9.günden itibaren çıkmıştı 12 gun olmuşsa kesin cikarTeşekkür ederim bu ay kasık ağrısıyla doktora gitmiştim bu ay yumurtam çok ve çatlamış dedi o günden hesaplarsam daha 12 gün oldu adetime de 2 gün var demekki hesaplamam doğru doktor folik asitte vermişti inşallah vardır bebişteşekkür ederim
Kanda pıhtılaşma eşimle aynı gende mutasyon var bebek ikimizden de alınca yaşama şansı düşüyor 10 -1 ihtimal birinizden o geni almazsa yaşar diyor devam dedi tıbbi bir tedavisi yok birimizden bile alsa geni benim kan sulandırıcı iğne başlayıp 9 ay kullanmam gerekecek hayırlısı benim umudum var o milyonda bir ihtimal tutana kadar durmak yok yola devam Rabbim büyük olmazları olduran yine oCanımm çok geçmiş olsun ben hiç hamile kalanadım malesef
Peki düşüklerin neden oluyor ?
İnşallah bu sefer sıkı sıkı tutunmuştur annesine
İdrar testi aldım yarın bakıcam çıkmazsa adetim geçsin bir daha bakıcam ay teşekkür ederim Siz hamile misiniz veya gebelik geçirdiniz mi?Açıkçası benim yaptığım testlerde 9.günden itibaren çıkmıştı 12 gun olmuşsa kesin cikar
Cuma yaptırırım büyük ihtimalle canım yatın ders ve gün var çok doluyumHadi hayırlısı canım kan için adeta kadar bekleyecek misin
Oy gulumm çok gecmis olsun bunun için tupbebekde sağlıklı embriyo seçilebilir aslındaKanda pıhtılaşma eşimle aynı gende mutasyon var bebek ikimizden de alınca yaşama şansı düşüyor 10 -1 ihtimal birinizden o geni almazsa yaşar diyor devam dedi tıbbi bir tedavisi yok birimizden bile alsa geni benim kan sulandırıcı iğne başlayıp 9 ay kullanmam gerekecek hayırlısı benim umudum var o milyonda bir ihtimal tutana kadar durmak yok yola devam Rabbim büyük olmazları olduran yine o❣
Buraya da at cnm testini ins çıkarİdrar testi aldım yarın bakıcam çıkmazsa adetim geçsin bir daha bakıcam ay teşekkür ederim Siz hamile misiniz veya gebelik geçirdiniz mi?
İnşallah Rabbim nasip etsin inşallah belirtileriniz nelerdi acaba söyler misiniz?Buraya da at cnm testini ins çıkar
Bir kizim var benimde 5de kaybim var tekrar istiyorum hayırlısıyla ins
Evde yapsaydin gülüm önce tabi sen daha iyisini bilirsinCuma yaptırırım büyük ihtimalle canım yatın ders ve gün var çok doluyum
Kesinlikle atarımBuraya da at cnm testini ins çıkar
Bir kizim var benimde 5de kaybim var tekrar istiyorum hayırlısıyla ins
Benim ortak belirti hepsinde kasik ağrısı batmasiydi cnmİnşallah Rabbim nasip etsin inşallah belirtileriniz nelerdi acaba söyler misiniz?
Canım o kromozomlarda yapılabiliyor genler insan ömrü boyunca hiç değişmeyen karakteristik özelliğe sahip onu da araştırdım gittik tüp bebeğe de kapıdan geri gönderdi spontan hamile kalıyorsun git devam et bu şekilde tutacak elbet diyen yine tüp bebek uzmanı olduOy gulumm çok gecmis olsun bunun için tupbebekde sağlıklı embriyo seçilebilir aslında
Ama ins bu seferki saglikla ilerler kucagina alirsin ins
Yaa kuzu ne farkettim son ilişkinin üstünden 10 gün geçmiş döllenme olsa bile zaten değer yüksek olmaz bu Dr beni neden böyle korkuttuCnm ben senin adet olacağını dusunmuyorum
İnşallah vardır ya ben 3 4 gündür ara ara batma oluyor uyurkende sırf düz yatıyom rahatsız oluyorum diğer türlüBenim ortak belirti hepsinde kasik ağrısı batmasiydi cnm
Bazı doktorlar gıcık cidden geçen bir arkadaşın adeti 1 gün geçmiş test yaptı kız 75 çıkmış gebelik yok değer düşük demiş kız şimdi doktor değiştirdi Keseyi görmüş kalp atışı bekliyorYaa kuzu ne farkettim son ilişkinin üstünden 10 gün geçmiş döllenme olsa bile zaten değer yüksek olmaz bu Dr beni neden böyle korkuttukalçam ağrıyo yürüyemiyorum belirtiler aynen devam ediyor
Evet yaa miratech bendede çoğu kez bozuk çıktı cuma Bi test yapaym yine Bi umutEvde yapsaydin gülüm önce tabi sen daha iyisini bilirsin
Bide miratech bebetime albi marka testler bozuk cikiyo aklında bulunsun
Kuzum bugün attığım bugün yapmıştım yani dün saat 00:26 olmuşEvde yapsaydin gülüm önce tabi sen daha iyisini bilirsin
Bide miratech bebetime albi marka testler bozuk cikiyo aklında bulunsun
Aaa onu bilmiyodum cnmCanım o kromozomlarda yapılabiliyor genler insan ömrü boyunca hiç değişmeyen karakteristik özelliğe sahip onu da araştırdım gittik tüp bebeğe de kapıdan geri gönderdi spontan hamile kalıyorsun git devam et bu şekilde tutacak elbet diyen yine tüp bebek uzmanı oldu❣
Ya gülüm bencede çok erkwndi yani sen yarin evde yap ins cikicak ben inaniyorumYaa kuzu ne farkettim son ilişkinin üstünden 10 gün geçmiş döllenme olsa bile zaten değer yüksek olmaz bu Dr beni neden böyle korkuttukalçam ağrıyo yürüyemiyorum belirtiler aynen devam ediyor