Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Yumurtlamani biliyosan üstünden 14 gun geçince kesin çıkar cnm

Yumurtlamani biliyosan üstünden 14 gun geçince kesin çıkar cnm
Teşekkür ederim bu ay kasık ağrısıyla doktora gitmiştim bu ay yumurtam çok ve çatlamış dedi o günden hesaplarsam daha 12 gün oldu adetime de 2 gün var demekki hesaplamam doğru doktor folik asitte vermişti inşallah vardır bebiş teşekkür ederim

Açıkçası benim yaptığım testlerde 9.günden itibaren çıkmıştı 12 gun olmuşsa kesin cikar

Canımm çok geçmiş olsun ben hiç hamile kalanadım malesef
Peki düşüklerin neden oluyor ?

İnşallah bu sefer sıkı sıkı tutunmuştur annesine
Kanda pıhtılaşma eşimle aynı gende mutasyon var bebek ikimizden de alınca yaşama şansı düşüyor 10 -1 ihtimal birinizden o geni almazsa yaşar diyor devam dedi tıbbi bir tedavisi yok birimizden bile alsa geni benim kan sulandırıcı iğne başlayıp 9 ay kullanmam gerekecek hayırlısı benim umudum var o milyonda bir ihtimal tutana kadar durmak yok yola devam Rabbim büyük olmazları olduran yine o

Oy gulumm çok gecmis olsun bunun için tupbebekde sağlıklı embriyo seçilebilir aslında
Ama ins bu seferki saglikla ilerler kucagina alirsin ins

Oy gulumm çok gecmis olsun bunun için tupbebekde sağlıklı embriyo seçilebilir aslında
Ama ins bu seferki saglikla ilerler kucagina alirsin ins
Canım o kromozomlarda yapılabiliyor genler insan ömrü boyunca hiç değişmeyen karakteristik özelliğe sahip onu da araştırdım gittik tüp bebeğe de kapıdan geri gönderdi spontan hamile kalıyorsun git devam et bu şekilde tutacak elbet diyen yine tüp bebek uzmanı oldu

Cnm ben senin adet olacağını dusunmuyorum
Yaa kuzu ne farkettim son ilişkinin üstünden 10 gün geçmiş döllenme olsa bile zaten değer yüksek olmaz bu Dr beni neden böyle korkuttu kalçam ağrıyo yürüyemiyorum belirtiler aynen devam ediyor

Yaa kuzu ne farkettim son ilişkinin üstünden 10 gün geçmiş döllenme olsa bile zaten değer yüksek olmaz bu Dr beni neden böyle korkuttu kalçam ağrıyo yürüyemiyorum belirtiler aynen devam ediyor
Bazı doktorlar gıcık cidden geçen bir arkadaşın adeti 1 gün geçmiş test yaptı kız 75 çıkmış gebelik yok değer düşük demiş kız şimdi doktor değiştirdi Keseyi görmüş kalp atışı bekliyor

Aaa onu bilmiyodum cnm
Hadi ins seninde yarınki testini heyecanla bekliyorum
Kiii ben olsam kac tane daha test yapmistim iyi duruyosun

Ya gülüm bencede çok erkwndi yani sen yarin evde yap ins cikicak ben inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…