Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Bazı doktorlar gıcık cidden geçen bir arkadaşın adeti 1 gün geçmiş test yaptı kız 75 çıkmış gebelik yok değer düşük demiş kız şimdi doktor değiştirdi Keseyi görmüş kalp atışı bekliyor 😇
Ayy Allahm ne salak Dr lar bende bende hesapladım bugün son ilişkimin 11. Günü yani dün 10muş zaten yüksek değer çıkmaz, ne diye korkutuyosnn dimi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 36
Ayy Allahm ne salak Dr lar bende bende hesapladım bugün son ilişkimin 11. Günü yani dün 10muş zaten yüksek değer çıkmaz, ne diye korkutuyosnn dimi
Olur olur sen üzme Rabbim istedikten sonra dağ taş çıksa önüne o bebek gelicek se gelir 🤗

Canım ben belirtilerimi tanıyorum 7 düşük o yüzden kesin eminim kana gidince zaten yazacağım sonucu yanılmıyorsam kesin %99
Kuzuyummm 7 düşük mü kan sulandırıcı kullandın mı kuzenimin de böyle 5 düşüktü kan sulandırıcı kullandı gebelik sağlıklı geçti

Kuzuyummm 7 düşük mü kan sulandırıcı kullandın mı kuzenimin de böyle 5 düşüktü kan sulandırıcı kullandı gebelik sağlıklı geçti
Kanda pıhtılaşma eşimle aynı gende mutasyon var bebek ikimizden de alınca yaşama şansı düşüyor 10 -1 ihtimal birinizden o geni almazsa yaşar diyor devam dedi tıbbi bir tedavisi yok birimizden bile alsa geni benim kan sulandırıcı iğne başlayıp 9 ay kullanmam gerekecek hayırlısı benim umudum var o milyonda bir ihtimal tutana kadar durmak yok yola devam Rabbim büyük olmazları olduran yine o 🤲🙏❣ zaten kullandığım halde düşüyor canım dediğim gibi birimizden o geni almazsa bebeğimiz kan sulandırıcı işe yarayacak 🤲

Kanda pıhtılaşma eşimle aynı gende mutasyon var bebek ikimizden de alınca yaşama şansı düşüyor 10 -1 ihtimal birinizden o geni almazsa yaşar diyor devam dedi tıbbi bir tedavisi yok birimizden bile alsa geni benim kan sulandırıcı iğne başlayıp 9 ay kullanmam gerekecek hayırlısı benim umudum var o milyonda bir ihtimal tutana kadar durmak yok yola devam Rabbim büyük olmazları olduran yine o 🤲🙏❣ zaten kullandığım halde düşüyor canım dediğim gibi birimizden o geni almazsa bebeğimiz kan sulandırıcı işe yarayacak 🤲
İnşalllaahhh sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın bebeğini 🥰

Yumurtlaman baya geç olmuş kesinlikle yükselir varsa 1 hafta kala 1.4 olan değerim 294 ü gördü o yüzden adet geçsin bekle yaptır canım tekrar inşallah gelmez de vardır meleğin 🤲🙏
Ay inşallah canım.sende sağsalim kucağına almayı nasip etsin allah meleğini. bel kasık ağrım devam ediyor hala psikolojik diyorrum lakin o sonucu gördüm yoktur bişey dedim artık. beklicez artık.

X