- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.641
Aynen öyle canım Rabb'im sağlıkla hayırlısyla nasıp etsin diyoruz hep o yüzdenİnsan gebelikten korkmuyoda işte böyle olunca ben çok korkuyorum 2 düşüğüm var ondan hep hayırlısını istedim rabbim den
Aslında üstüne görme diye bir şey yok gebeysen ve adet gününde bebek yerleşirken yerleşme yani implantasyon kanaması oluyo anne onu adet gününde olduğu için adet oldum zannediyo ve genelde ara ara ve 3-4 gün içerisinde bitiyo kanama snr az adet gördüm diyip önemsemiyo daha snr mide bulantıları baş dönmeleri başlayınca gebelik bakılıo ve gebe olduğu anlaşılıyoMerhaba kızlar ben yeni üye oldum hamilelik için tedavi olmaya başladım üstüne gören arkadaşlar varmı nasıl oluyor
erken degılmı 3 gun sonra falan baktırsan daha kesın olmazmı ama için rahat edıcekse yaptırMerhaba hanımlar. bat 2 aralık belki de 3 olabilir.kan da baktırsam varsa gebelik çıkar mı sizce ? gebelik testinde bişey yok çünkü.
Benimde bu seferki adeyim farklı hezamnki gibi değil doktorunu aradım yinede klomen kulanmamı söyledi ilaç bittikten 1 hafta sonra kontrole gel dediAslında üstüne görme diye bir şey yok gebeysen ve adet gününde bebek yerleşirken yerleşme yani implantasyon kanaması oluyo anne onu adet gününde olduğu için adet oldum zannediyo ve genelde ara ara ve 3-4 gün içerisinde bitiyo kanama snr az adet gördüm diyip önemsemiyo daha snr mide bulantıları baş dönmeleri başlayınca gebelik bakılıo ve gebe olduğu anlaşılıyo
Bi kanda gebelik baktır istersen kesinleşsinBenimde bu seferki adeyim farklı hezamnki gibi değil doktorunu aradım yinede klomen kulanmamı söyledi ilaç bittikten 1 hafta sonra kontrole gel dedi
acaba bu testi adetiniz kaç gün geçtikten sonra yaptırdınızKuzum benim adet sonu ilişkim oldu ysni geç döllenme ihtimali yok o ilişki sonucunda değerin baya yüksek olması gerekiyodu ondan umutsux
şuan kaçıncı haftadasınız keseniz kaç mm acaba ? bence betada çok sıkıntı gözükmüyor önemli olan kese boyutu ile hafta uyumu sizin içinKızlar doktordan yeni geldim kese çok küçük dediler
4. Denemem 2 denemem 5+3 haftalıkken düştü emrio da 12 kromozom bozuk olduğu tespit edildi
5 kasım da 3 gün emriosu transfer edildi 2 adet
Beta hcg değerlerim aşağıdaki gibi
18 kasım 80.80
19.kasım 122.1
22 Kasım 593.1
26 kasım 1591
Lütfenbilgi verin içim rahatlasın mı endişe mi edeyim
Hiç heveslenmek istemiyorum yaBi kanda gebelik baktır istersen kesinleşsin
Klomene başlaman açısından rahat olurdum diye dedim kuzumHiç heveslenmek istemiyorum ya
Kan tahlili verin hayırlı olsunKızlar artık hamileyim diyebilirim bat son 5 gün bu şekilde çıktı şükür
İnşallah vardır canım düşünüyorum vermeyiKan tahlili verin hayırlı olsun
Baktırdım cnm olsaydı çıkardı yinede .1.20 sonuç bat a 5 gün var.erken degılmı 3 gun sonra falan baktırsan daha kesın olmazmı ama için rahat edıcekse yaptır
ANLADIM cnm hayırlısı olsun bakalımBaktırdım cnm olsaydı çıkardı yinede .1.20 sonuç bat a 5 gün var.
ya kuzum benimde tek sefer ve adet sonu oldu ilişki şuan baktığımda 6 gün gecikme yazıyorKuzum benim adet sonu ilişkim oldu ysni geç döllenme ihtimali yok o ilişki sonucunda değerin baya yüksek olması gerekiyodu ondan umutsux
Pazartesiye inş yaparım benimle eşimin içindeki his var diyor ilk defa eşimin içine hamilesin diye doğuyorKlomene başlaman açısından rahat olurdum diye dedim kuzum
İnşallahhh canım rabbim kimseyi evlat diye aratmasınPazartesiye inş yaparım benimle eşimin içindeki his var diyor ilk defa eşimin içine hamilesin diye doğuyor