Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Hayırlı olsun cnm inş güzelkan sonuçları alırsın :) ben bugün dayanamayıp gidipkan verdim 1.20 çıktı .ERKEN Mİ YAPTIM BİLEMEDİM.
Test yapmışmıydın canım sen birde döllenmeyle alakalı yani yumurtlama tercihi çok önemli biliyorsun benim 18 inde lekelenmem var diye gittim 0.373 çıkmıştı değerim adetine daha bar yükselir belki

Kızlar adetim dündü ama olmadım test yaptım am negatif bariz belliydi. Yarın kan vereyim diyorum ama daha önce kan testi yaptırmadı gebelik için ne yapmam lazım devlet hastanesine gidicem ama orda kime ne demem lazım direk gebelik için kan vericem mi dicem yaparlar mı pat diye verirler mi gün içinde yardımcı olur musunuz?

Test yapmışmıydın canım sen birde döllenmeyle alakalı yani yumurtlama tercihi çok önemli biliyorsun benim 18 inde lekelenmem var diye gittim 0.373 çıkmıştı değerim adetine daha bar yükselir belki
Canm evde yapmıştım ama negatif. Yumurtlamam takvime göre Kasım 19 du ama ben 12 ile 18 arası yoğun akıntı vs tüm belirtikeri yaşadım. Sat 2 Kasım bat 2 Aralık takvimde 3 yazıyor ama. Yani 5 yda 6 gün var6bata 1.20 sonuç

Yumurtlaman baya geç olmuş kesinlikle yükselir varsa 1 hafta kala 1.4 olan değerim 294 ü gördü o yüzden adet geçsin bekle yaptır canım tekrar inşallah gelmez de vardır meleğin

şuan kaçıncı haftadasınız keseniz kaç mm acaba ? bence betada çok sıkıntı gözükmüyor önemli olan kese boyutu ile hafta uyumu sizin için
Boyutu hatırlayamıyorum
Kese küçük dedi biliyorum ve 5+2 dedi tam haftasında söyledi Dr. Tsh tahlili istedi oda 1.3 çıktı 10 gün sonra tekrar gideceğim yarın bidaha beta hcg ye baktırayım diyorum ve korkuyorum galiba depresyona giriyorum

Canım bugün paylaştım bunu yeni yaptım bugünün testi

Canım benim de böyle çıktı hatta daha belirgin de oldu bende yoktu, inşallah sende vardır
Bata 2 kala ve bat günü geçince yaptığım

Eklentiler

• 2019-11-20 17.05.25.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 44
  • 20191122_132331.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 20191122_125444.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 40
Canım benim de böyle çıktı hatta daha belirgin de oldu bende yoktu, inşallah sende vardır
Bata 2 kala ve bat günü geçince yaptığım
Canım ben belirtilerimi tanıyorum 7 düşük o yüzden kesin eminim kana gidince zaten yazacağım sonucu yanılmıyorsam kesin %99

Canım ben belirtilerimi tanıyorum 7 düşük o yüzden kesin eminim kana gidince zaten yazacağım sonucu yanılmıyorsam kesin %99

Canımm çok geçmiş olsun ben hiç hamile kalanadım malesef
Peki düşüklerin neden oluyor ?

İnşallah bu sefer sıkı sıkı tutunmuştur annesine

Kızlar birşey sorucam ya normal adet döngüm 30 2 ay önce 36 oldu geçen ay 39 oldu hangi güne göre hesaplayıp hamilelik testi yapmalıyım 30 günden hesaplarsam 2 güne adet olmam lazım ama adet belirtim yok hatta gebelik belirtim çok uyku yemek kasıktan rahime batmalar ve sağ sola yatınca rahatsız oluyorum sizce ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…