- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.681
Test yapmışmıydın canım sen birde döllenmeyle alakalı yani yumurtlama tercihi çok önemli biliyorsun benim 18 inde lekelenmem var diye gittim 0.373 çıkmıştı değerim adetine daha bar yükselir belkiHayırlı olsun cnm inş güzelkan sonuçları alırsın :) ben bugün dayanamayıp gidipkan verdim 1.20 çıktı .ERKEN Mİ YAPTIM BİLEMEDİM.
Yaaa inşallah gebesindir 5 gün kala silik de olsa çıkıyo mu benim 9 gün var arkadaşımın 6 gün varken çıkmıştı erken yumurtlamadır diye düşünmüştümSağolun kızlar❣ Yarın da yaparım sonra kana giderim canım
Aynen canım döllenme yumurtlama süresi ve zamanı çok etkiliyor sonuçların erken yada geç çıkmasınıYaaa inşallah gebesindir 5 gün kala silik de olsa çıkıyo mu benim 9 gün var arkadaşımın 6 gün varken çıkmıştı erken yumurtlamadır diye düşünmüştüm
Yok canım ya Allah'tan ümit kesilmez , ben öldüm az önce regliAetsada sağlıksız gebelik oluyomş canm
Rahatlamışsndr canm bat ne yazaymYok canım ya Allah'tan ümit kesilmez , ben öldüm az önce regli
Valla bugünü yaz istersen kuzum çünkü normalde 6 gün önceydiRahatlamışsndr canm bat ne yazaym
Canm evde yapmıştım ama negatif. Yumurtlamam takvime göre Kasım 19 du ama ben 12 ile 18 arası yoğun akıntı vs tüm belirtikeri yaşadım. Sat 2 Kasım bat 2 Aralık takvimde 3 yazıyor ama. Yani 5 yda 6 gün var6bata 1.20 sonuçTest yapmışmıydın canım sen birde döllenmeyle alakalı yani yumurtlama tercihi çok önemli biliyorsun benim 18 inde lekelenmem var diye gittim 0.373 çıkmıştı değerim adetine daha bar yükselir belki❣
27 Aralık mı yazaym canmValla bugünü yaz istersen kuzum çünkü normalde 6 gün önceydi
Yumurtlaman baya geç olmuş kesinlikle yükselir varsa 1 hafta kala 1.4 olan değerim 294 ü gördü o yüzden adet geçsin bekle yaptır canım tekrar inşallah gelmez de vardır meleğinCanm evde yapmıştım ama negatif. Yumurtlamam takvime göre Kasım 19 du ama ben 12 ile 18 arası yoğun akıntı vs tüm belirtikeri yaşadım. Sat 2 Kasım bat 2 Aralık takvimde 3 yazıyor ama. Yani 5 yda 6 gün var6bata 1.20 sonuç
Boyutu hatırlayamıyorumşuan kaçıncı haftadasınız keseniz kaç mm acaba ? bence betada çok sıkıntı gözükmüyor önemli olan kese boyutu ile hafta uyumu sizin için
Cnm aklında kalmasın yap bi test için rahat etsin
Canım bugün paylaştım bunu yeni yaptım bugünün testi
Canım ben belirtilerimi tanıyorum 7 düşük o yüzden kesin eminim kana gidince zaten yazacağım sonucu yanılmıyorsam kesin %99Canım benim de böyle çıktı hatta daha belirgin de oldu bende yoktu, inşallah sende vardır
Bata 2 kala ve bat günü geçince yaptığım
Canım ben belirtilerimi tanıyorum 7 düşük o yüzden kesin eminim kana gidince zaten yazacağım sonucu yanılmıyorsam kesin %99
Hadi hayırlısı canım kan için adeta kadar bekleyecek misinKızlar artık hamileyim diyebilirim bat son 5 gün bu şekilde çıktı şükür
Yok kuzum yapmadm kırmızıları bekliyorum adet günü gelene kadar yapamıcamMoonfacedMom canım sen ne durumdasn test yaptın mi hiç değerin yükselmistr insAllah
Cnm ben senin adet olacağını dusunmuyorumYok kuzum yapmadm kırmızıları bekliyorum adet günü gelene kadar yapamıcam