Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kızlar doktordan yeni geldim kese çok küçük dediler 😔
4. Denemem 2 denemem 5+3 haftalıkken düştü emrio da 12 kromozom bozuk olduğu tespit edildi
5 kasım da 3 gün emriosu transfer edildi 2 adet
Beta hcg değerlerim aşağıdaki gibi
18 kasım 80.80
19.kasım 122.1
22 Kasım 593.1
26 kasım 1591
Lütfen 🙏 bilgi verin içim rahatlasın mı endişe mi edeyim 😔😔

4. Denemem 2 denemem 5+3 haftalıkken düştü emrio da 12 kromozom bozuk olduğu tespit edildi
18 kasım 80.80
19.kasım 122.1
22 Kasım 593.1
26 kasım 1591
Kuzum çok güzel artmış değerin kimlere neler diyolar da tosun gibi doğuyo boşver sen sağlıklı beslen hareket etme rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar sonucum çıkmış 7 çıkmış silik çizginin Bi hükmü yok gebelik yok dedi dr yumurtlama zamanı yükselebiliyo başka hormon yüksek oluncada çizgi çıkar dedi
5in üzeri gebelik var kuzum bekle artar belki ogün okudum 3.2 ymiş snr yükselmiş seninki mi yükselmicek

Kızlar sonucum çıkmış 7 çıkmış silik çizginin Bi hükmü yok gebelik yok dedi dr yumurtlama zamanı yükselebiliyo başka hormon yüksek oluncada çizgi çıkar dedi
Hayır sen hamile değilsin demiştir ama şu anda dollenme mevcut 5 üstü gebelik işaret eder bu değer 800 olana kadar kese ve 1800 üstü kalp atışı kalp sesinde gebelik kesinlik kazanır hekim artık gebesin der...Doktor bunu kast etmiş olmalı 2 gün veya 4 gün sonra bu deger 7 olan değer 70 lere yükselir bence ve tıbben şu anda dollenme mevcut

cnm sen tekrarla testi de kanı da yükselme olursa koyulaşma olur zaten 7 bence umutsuz vaka değil ama tabi adete var daha kimyasal olma ihtimali de var hakkında hayırlısı olsun canım insAllah yükselir sağlıkla 🤩🤲
18 kasım 80.80
19.kasım 122.1
22 Kasım 593.1
26 kasım 1591
Canım üzmek istemem ama sanki biraz daha yüksek cikmaliydi bana biraz düşük geldi ama tabi bilemeyiz verdiğin saat hastane hep değişiyor değerler her hastanenin ölçümü farklı oluyor

Zannetmem canm daha yüksek olması gerekiyordu düşük değerim Dr yükselmez düşer adete kadar dedi
Ne alakası var kuzum benim ilk hamileliğimde 5 gün geçmişti daha yeni 92 idi üstüne ben bide sürekli idrar testi yapıyordum çıkmıyordu 2 e katlıyor biliyorsun ordan hesapla adet gününde kaç cikmasi gerektigini

Merhaba
gebelik belirtilerini anlatabilirmisin yerlesme kanaman oldumu adet oncesiymiydi sonrasimiydi yada olmadimi kafamda deli sorular:KK17:
Canım benim düşük ile sonlandı ve hiç. Bir belirtim olmadi sadece içime doğdu bide sürekli bı kız çocuğu görüyordum rüyamda , o ay testleri hep tekrarladım koyulaşma ya başladığı zaman WC olayı arttı ve ondan öncede 2 günlük gecikmede sabah safra çıkarmaya başlamıştım

Hayır sen hamile değilsin demiştir ama şu anda dollenme mevcut 5 üstü gebelik işaret eder bu değer 800 olana kadar kese ve 1800 üstü kalp atışı kalp sesinde gebelik kesinlik kazanır hekim artık gebesin der...Doktor bunu kast etmiş olmalı 2 gün veya 4 gün sonra bu deger 7 olan değer 70 lere yükselir bence ve tıbben şu anda dollenme mevcut
Yok kuzum değer çok düşük gebelik yok dedi yükselsede sağlıksız Bi gebelik olur olmaması daha dedi

cnm sen tekrarla testi de kanı da yükselme olursa koyulaşma olur zaten 7 bence umutsuz vaka değil ama tabi adete var daha kimyasal olma ihtimali de var hakkında hayırlısı olsun canım insAllah yükselir sağlıkla 🤩🤲

Canım üzmek istemem ama sanki biraz daha yüksek cikmaliydi bana biraz düşük geldi ama tabi bilemeyiz verdiğin saat hastane hep değişiyor değerler her hastanenin ölçümü farklı oluyor
İnsan gebelikten korkmuyoda işte böyle olunca ben çok korkuyorum 2 düşüğüm var ondan hep hayırlısını istedim rabbim den

Ne alakası var kuzum benim ilk hamileliğimde 5 gün geçmişti daha yeni 92 idi üstüne ben bide sürekli idrar testi yapıyordum çıkmıyordu 2 e katlıyor biliyorsun ordan hesapla adet gününde kaç cikmasi gerektigini
Kuzum benim adet sonu ilişkim oldu ysni geç döllenme ihtimali yok o ilişki sonucunda değerin baya yüksek olması gerekiyodu ondan umutsux

X