-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.601
Aynen ya insanı sinir etmekten başka bir işe yaramıyorlar acil de ne zaman ilgilendikleri duyuldu ki başlarından atıyorlarDr lar da bi alem valla hani şöyle dese var da diyemeyiz yok ta diyemeyiz takip edelim dese anlıcam.
Sen referans aralığını gördün mü en yüksek 10 muymuş10 altı yok demekmiş
Sen yine de tekrarla canım yok diye dikkat etmezsin sonrada pişmanlık duyarsın10 altı yok demekmiş
Allah acildekilerin ellerine düşürmesin gerçekten sinir etmek için ordalarAynen ya insanı sinir etmekten başka bir işe yaramıyorlar acil de ne zaman ilgilendikleri duyuldu ki başlarından atıyorlar
Amin ama mecburen gene gidiyoruz Allah merhametlisine denk getirsinAllah acildekilerin ellerine düşürmesin gerçekten sinir etmek için ordalar
Amin canımAmin ama mecburen gene gidiyoruz Allah merhametlisine denk getirsin
0 10 arası yok yazıyo canmSen referans aralığını gördün mü en yüksek 10 muymuş
Adet geçsin öyle veririm canm artlSen yine de tekrarla canım yok diye dikkat etmezsin sonrada pişmanlık duyarsın
Sen yine de dikkatli ol adetine kadar canım hakkında hayırlısı olsunAdet geçsin öyle veririm canm artl
Anladım canım ozaman biraz daha bekler öyle test yaparsın tekrar0 10 arası yok yazıyo canm
Canım internette bile 5-50 arasi 3 haftalik olarak gozukuyor yani gebe degilsin demek cok sacma bence daha cok yeni ve 2..3 gun sonra tekrar baktir derimKızlar sonucum çıkmış 7 çıkmış silik çizginin Bi hükmü yok gebelik yok dedi dr yumurtlama zamanı yükselebiliyo başka hormon yüksek oluncada çizgi çıkar dedi
BAT NE ZAMAN CANIM SEN BAT GECINCE YINE VER BAKALIM YUKSELIYOMUU 5 ALMTINDA KALIR NORMALDE GEBE OLMAYANLAR O ZMANA YOK DIYEBILIR BENCE0 10 arası yok yazıyo canm
BENIM BILE 4 ,7 CIKMISTI DOKTO BANA NE VAR NEDE YOK DIYEBILIRIM 2 GUN SONRA TEKRAR YAP DEMSITIBAT NE ZAMAN CANIM SEN BAT GECINCE YINE VER BAKALIM YUKSELIYOMUU 5 ALMTINDA KALIR NORMALDE GEBE OLMAYANLAR O ZMANA YOK DIYEBILIR BENCE
Adetin ne zaman cnmAdet geçsin öyle veririm canm artl
Bu nasıl referans bence var erken diye öyle bir sayıda çıkmıştır. bekle bat ı tekrarlainşallah güzel haberlerle gelirsin buraya.0 10 arası yok yazıyo canm
Umudum bitti kuzum yine yaptırıcam tahlilCanım internette bile 5-50 arasi 3 haftalik olarak gozukuyor yani gebe degilsin demek cok sacma bence daha cok yeni ve 2..3 gun sonra tekrar baktir derim
Umudum bitti kuzum yine yaptırıcam tahlil adet zamanıBAT NE ZAMAN CANIM SEN BAT GECINCE YINE VER BAKALIM YUKSELIYOMUU 5 ALMTINDA KALIR NORMALDE GEBE OLMAYANLAR O ZMANA YOK DIYEBILIR BENCE
2 aralık canımAdetin ne zaman cnm
Dahada varmis biraz yükselir insallah2 aralık canım
Zannetmem canm daha yüksek olması gerekiyordu düşük değerim Dr yükselmez düşer adete kadar dediDahada varmis biraz yükselir insallah