- 3 Aralık 2014
- 7.853
- 9.087
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.661
Adete 5 gün varken yaptırdım canmacaba bu testi adetiniz kaç gün geçtikten sonra yaptırdınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adete 5 gün varken yaptırdım canmacaba bu testi adetiniz kaç gün geçtikten sonra yaptırdınız
Aetsada sağlıksız gebelik oluyomş canmY
ya kuzum benimde tek sefer ve adet sonu oldu ilişki şuan baktığımda 6 gün gecikme yazıyor ama inşallah değerin artar
İnş cnmİnşallahhh canım rabbim kimseyi evlat diye aratmasın
Patlat bi test bakemmmKızlar selamlar nasılsınız
Benim midem bulanıyor birkaç gündür sürekli değil ama nerdeyse her gün bulanmaya başladı
Reglimin 5.günü
Kanama 2 gün sürdü
Hamile miyim
Patlat bi test bakemmm
Cnm normalde kac gun sürerdi adetinNetten sipariş vericem sanırım bu ay
7 8 gün sürüyor ama kanama şeklinde 3 gün sürüyor,Cnm normalde kac gun sürerdi adetin
Cnm aklında kalmasın yap bi test için rahat etsin7 8 gün sürüyor ama kanama şeklinde 3 gün sürüyor,
3 4 günde lekelenme şeklinde oluyorum
Yaa aslında nırmal belki de ama adetimin ilk günü de mide bulantısı yaşadım çok şiddetli
Pazartesi günü de baya bulandı
Bide bugün yine bulandı
Bu bulantılar dikkatimi çekti acaba bebek varmı diyerekten
Neden unutalım cnm kac günün kaldı bataKızlar beni unuttunuz
Hadi tekrar at bakalim cnmm5 gün bata test paylaştım bakmadınız kuzum
Canım bugün paylaştım bunu yeni yaptım bugünün testiHadi tekrar at bakalim cnmm
Ben senin testlerinde koyulasma göremiyorum cnm sanki hep ayni cikiyo gibi atmadiysan toplu alt alta koyup ceksen
Cnmeğer ilk 5 dk da çıktıysa superrrCanım bugün paylaştım bunu yeni yaptım bugünün testi
İlk 5 dk gözle görülecek şekilde çıktı canın sonra koyulaştı böyle oldu labaguik değil tatlım buCnmeğer ilk 5 dk da çıktıysa superrr
Bende labaguik var hepsinde de 1 saat sonra böyle silik çıktı
Ayy cok guzell ozaman tekrar yapacakmisinnnİlk 5 dk gözle görülecek şekilde çıktı canın sonra koyulaştı böyle oldu labaguik değil tatlım bu
Canim hayirli olsun insallah hersey istedigin gibi olur herseyKızlar beni unuttunuz
Hayırlı olsun cnm inş güzelkan sonuçları alırsın :) ben bugün dayanamayıp gidipkan verdim 1.20 çıktı .ERKEN Mİ YAPTIM BİLEMEDİM.Sağolun kızlar ❣ Yarın da yaparım sonra kana giderim canım