- 3 Aralık 2014
- 7.853
- 9.087
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.561
Benim iş biraz karışık canmSenin kac gün kaldı canım bata. Ben bu ay 3 tane yaptım ilk defa görünce hayalet de olsa ümitlendim. Yarın tekrarlayacağım. Onda belli olur sanırım.insallah ikimizde hamisizdir
Amin kuzucum hayırlısı ben buradaki herkesi anne olarak görmeyi en az kendim kadar çok isterim Rabbim aratmasin hayırlısıyla nasip etsin ❤Hadi inşallah vardır kuzum ☺
Bende isterim canm inşallah Görücez hepimizi hamişAmin kuzucum hayırlısı ben buradaki herkesi anne olarak görmeyi en az kendim kadar çok isterim Rabbim aratmasin hayırlısıyla nasip etsin ❤
Canım böyle uzun yumurta akı gibi akıntı gelmesi normal mi ?Bende isterim canm inşallah Görücez hepimizi hamiş
Canm benim akıntım Krem renkli Krem gibi geliyo 3 4 gündür ondan önce Yumurta akı gibi uzayan geliyorduCanım böyle uzun yumurta akı gibi akıntı gelmesi normal mi ?
kızımda hiç böyle bir şey görmedim
Aynı benim de canım bilemedim ne olduğunu ilk defa böyle bişey yaşadım adette olmadım test yaptım sabah negatif hani psikolojik desem bu ay hiç düşünmedim hamişmiyim diye bu belirtiler ne pekiCanm benim akıntım Krem renkli Krem gibi geliyo 3 4 gündür ondan önce Yumurta akı gibi uzayan geliyordu
Tekrar yumurtlıyo olabilirsin canmAynı benim de canım bilemedim ne olduğunu ilk defa böyle bişey yaşadım adette olmadım test yaptım sabah negatif hani psikolojik desem bu ay hiç düşünmedim hamişmiyim diye bu belirtiler ne peki
Kan verdin mi canımTekrar yumurtlıyo olabilirsin canm
Bu durumda hamile olabilme şansım vardır dimi eğer ki tekrar yumurtlama iseTekrar yumurtlıyo olabilirsin canm
Yarn vericem canmKan verdin mi canım
Tabiki değerlendir tutar inşallah canımBu durumda hamile olabilme şansım vardır dimi eğer ki tekrar yumurtlama ise
Değerlendirdik hayırlısıyla tutar inşaAllahTabiki değerlendir tutar inşallah canım
Ben anneme geldim burada aile hekimi de bakmadı acile gidiyorm şimdiDeğerlendirdik hayırlısıyla tutar inşaAllah
Sen verdin mi kan canım
Naptın kuzum gidebildin mi acil eBen anneme geldim burada aile hekimi de bakmadı acile gidiyorm şimdi
gunaydınn kuzum hadı bakalı hayırlı habeelrerını beklıyoruzzBen anneme geldim burada aile hekimi de bakmadı acile gidiyorm şimdi
Kan verdim canm çok şükürNaptın kuzum gidebildin mi acil e
Günaydın kuzum inşallah güzel haberlerle gelirim. kanımı verdimgunaydınn kuzum hadı bakalı hayırlı habeelrerını beklıyoruzz
ay hadı bakalım hayırlısıya ınsallahGünaydın kuzum inşallah güzel haberlerle gelirim. kanımı verdim
yokmu hamıs olan kızlarrrrrGünaydın kuzum inşallah güzel haberlerle gelirim. kanımı verdim
Hadi hayırlısı bekliyoruzGünaydın kuzum inşallah güzel haberlerle gelirim. kanımı verdim