- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 38
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.581
Hadi bakalım güzel haberlerle gelKan verdim canm çok şükür
Ne zaman ögrenirsin cnm ? Hadi hayirlisi canim insallahKan verdim canm çok şükür
2 ye kadar çıkar dedi kuzum bekliyorum daha çıkmadıNe zaman ögrenirsin cnm ? Hadi hayirlisi canim insallah
Kuzum yaş şehir kilo sat kaçıncı gebelik yaz ekleyeyimBenim adet tarihim 6 aralık canım beni de yaz bu ay çok umutluyum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yaş 30 şehir bursa ilk gebelik olacak inşallahhhhhKuzum yaş şehir kilo sat kaçıncı gebelik yaz ekleyeyimrabbim umutlarını boşa çıkarmasın
Vay Bi hemşerim daha çıktıYaş 30 şehir bursa ilk gebelik olacak inşallahhhhh ❤
Güzel haberle gel inşaAllah canımBen anneme geldim burada aile hekimi de bakmadı acile gidiyorm şimdi
Hadi hayirlisi cnm. Varmi bi haber ?2 ye kadar çıkar dedi kuzum bekliyorum daha çıkmadı
ınsallah belırtılere cok guvenmıyoruz ama umutluyuzzzz kuzum ınsallah hayırlı haberlerleKızlar benim dün adet günümdü henüz adet olmadım. Hasta değilim ateşim yok ama hasta gibiyim bütün kemiklerim ağrıyo dünden beri. Çok üşüyorum va sabah ter içinde uyandım. Adet olacakmışım gibi belim ve bacaklarımda ağrı var. Belirtiye yormak istemiyorum ama bi tarafımda neden olmasın diyo. Adetim sadece tedavi gördüğüm zamanlarda 33 e kadar çıktı normalde 27 günde bir olurum hatta 24 25 olduğu zamanlar oldu. Belki de bugün adet olurum bilmiyorum. inş olmam ama
kuzuuum yokmu haberrrrHadi hayirlisi cnm. Varmi bi haber ?
İnş canım umut yüzde 50 bi diyorum tamam bu defa hamileyim sonra yok hastayım diyorumınsallah belırtılere cok guvenmıyoruz ama umutluyuzzzz kuzum ınsallah hayırlı haberlerle
7 var demek oluyoKızlar sonucum çıkmış 7 çıkmış silik çizginin Bi hükmü yok gebelik yok dedi dr yumurtlama zamanı yükselebiliyo başka hormon yüksek oluncada çizgi çıkar dedi
5 in üstü var demek neden yok dediki dr daha adetine de var7 var demek oluyo
Canım sen bir kaç güne tekrar yaptır testi 5in üstü var demekKızlar sonucum çıkmış 7 çıkmış silik çizginin Bi hükmü yok gebelik yok dedi dr yumurtlama zamanı yükselebiliyo başka hormon yüksek oluncada çizgi çıkar dedi
Dr lar da bi alem valla hani şöyle dese var da diyemeyiz yok ta diyemeyiz takip edelim dese anlıcam.5 in üstü var demek neden yok dediki dr daha adetine de var
10 altı yok demekmiş7 var demek oluyo