- 13 Ekim 2018
- 339
- 393
- 33
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.521
allah allah 1 tanemı aldın sende 1 kac tane alsaydın keskeBilmem kaçıncı bozuk testim
Canım bi test daha yap bozuk bu belliTesti yaptm kıpkırmızı oldu sonra çizgi belirdi kırmızının içinde silik ama baya belirgin sonra koyulaştı o çizgi kaydı tam ortaya sonra o köşeye gitti dağıldı
Yarn kan vericem diye 1 tane aldm canm sinir oldm ya 2 aydır kaç oldu buallah allah 1 tanemı aldın sende 1 kac tane alsaydın keske
Yarn kan vericem canm bıktm bu testlerden en garanti kanCanım bi test daha yap bozuk bu belli
BENCEDE UGRASMA KAN VER SENDE RAHATLA BIZDEE EYarn kan vericem canm bıktm bu testlerden en garanti kan
ayy şaka gibi.bence git kan ver direk.Yarn kan vericem canm bıktm bu testlerden en garanti kan
Yarn vericem canmayy şaka gibi.bence git kan ver direk.
En doğrusu canımYarn kan vericem canm bıktm bu testlerden en garanti kan
Testlere de güvenemiyoruz artık en iyisi kan tahlili bende yaptım bugün negatif canımEki Görüntüle 2558801
Buda son foto attm çöpe
Bende yarn kan vericem canm hep bozuk denk geliyo banaTestlere de güvenemiyoruz artık en iyisi kan tahlili bende yaptım bugün negatif canım
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzBende yarn kan vericem canm hep bozuk denk geliyo bana
GEBELIK TESTIMI O YOKSA OVULASYONMU?Bende yarn kan vericem canm hep bozuk denk geliyo bana
İnsallah canimHayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
Gebelik canmGEBELIK TESTIMI O YOKSA OVULASYONMU?
Canım bebek var gibi ama adetine 1 hafta var , bence kan vermelsin , bende adetime 2 gün kala ogrenmistimKızlar bat : 2 aralık bugün ki testim bu