Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

KIZLAR BENIM REGL BITTI AMA BENIM BEYAZ AKINTIM REGL ONCESI GIBI DEWAM EDIYO HEP BIR ISLAKLIK HISSI VAR KASIKLARIMIDA DOLULUK HISSI BOYLE TARIF EDEMEDIGIM

Benim normalde ayın 5 inde ama dün ve bugün yok denecek kadar az kanamam oldu ve arar ara oluyor test yaptım negatif çıktı diş rahatsızlığımdan dolayı amoklavin kullanıyorum ondan mı olmuyor kanamam yoksa üstüne görme mi bilemedim fikri olan varsa yardımcı olurmusunuz lütfen😢
Tatlım sonuç ne oldu geç gördüm

Kızlar bata 4 gün var. Dün ve önceki günde yaptım aynı marka testten. Onlarda ışığa tutunca bile gölgesi dahi gözükmüyordu. Hamile olabilir miyim bakar mısınız 🙏
20191125_194400.jpg

Kızlar bata 4 gün var. Dün ve önceki günde yaptım aynı marka testten. Onlarda ışığa tutunca bile gölgesi dahi gözükmüyordu. Hamile olabilir miyim bakar mısınız 🙏Eki Görüntüle 2558961
Benimde buna benzer çıktı testim bende yarn kan vericem hakkında hayırlısı. Ama bu kadar silik çizgide umutlanmayalm testi tekrarla koyulaşma olursa o zaman umutlan canm

Senden haber çıkmayınca öyle yazdım kuzum ☺
Geçen ay adet olunca çok üzülmüştüm bebeğim hiç bir yere girmedim 5 gün falan oldu adetim geceli test yaptım ikinci çizgi silik geç döllenme diye düşünüyorum çünkü bu ay bütün sorunlarımdan kurtulmak için doktora gittim hiç bir problemin olmadığını söyledi kan testi falan yapiyo hani onda da bisi çıkmayınca ben baya relax davrandım kafama takmadım bisi zaten yokmuş bu ay da diye ama var galiba biraz daha bekleyip doktora gideceğim 🤭

Benimde buna benzer çıktı testim bende yarn kan vericem hakkında hayırlısı. Ama bu kadar silik çizgide umutlanmayalm testi tekrarla koyulaşma olursa o zaman umutlan canm
Senin kac gün kaldı canım bata. Ben bu ay 3 tane yaptım ilk defa görünce hayalet de olsa ümitlendim. Yarın tekrarlayacağım. Onda belli olur sanırım.insallah ikimizde hamisizdir🥰🙏

Geçen ay adet olunca çok üzülmüştüm bebeğim hiç bir yere girmedim 5 gün falan oldu adetim geceli test yaptım ikinci çizgi silik geç döllenme diye düşünüyorum çünkü bu ay bütün sorunlarımdan kurtulmak için doktora gittim hiç bir problemin olmadığını söyledi kan testi falan yapiyo hani onda da bisi çıkmayınca ben baya relax davrandım kafama takmadım bisi zaten yokmuş bu ay da diye ama var galiba biraz daha bekleyip doktora gideceğim 🤭
Hadi inşallah vardır kuzum ☺️😍

X