Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Internetten indirdigim uygulamaya gore 19unda yumurtlama oldu. Evet biraz erken kan verdim ama insan meraktan catliyor dayanamiyor. Bir de ustune bu kadar net belirtiler olunca binumut iste
Uygulamalara takılma .benimde 18 inde görünüyor ama ben 12 sinden 17 sine kadar akıntı yumurtlama belirtileri yaşadım.yoğun olarak 11 ile 16 arası yaşadım. dün evde test yaptım bende çıkmadı bişey.yarın feritin düşüklüğüm var birde grip oldum gidip kan baktırabilirim ondan bile emin değilim olsada çıkmaz diye. yani erken vermişsin bence cnm.

Umarim erken vermemden dolayi sifir cikmistir. Ben bu ay hic akinti yasamadm yumurtlama gunumde agri oldu kasiklarda 2gun boyunca. Bakalim bir hafta daha gecsinde normal test yaparim artik

Umarim erken vermemden dolayi sifir cikmistir. Ben bu ay hic akinti yasamadm yumurtlama gunumde agri oldu kasiklarda 2gun boyunca. Bakalim bir hafta daha gecsinde normal test yaparim artik
İnşallah öyledir canım. ne zamandan beridir istiyosun ve ilk gebelik mi olcak?

Havalardan gecikme olmuş olabilir canm gelir inşallah en kısa zamanda kolay gelsin sana canım

Yok canım ya dün adet olmam lazımdı olmadım. Test yaptım negatif kan verdim 2.14 çıktı. Adete 1 gün kala yapmıştım kan testini. Adete 2 gün kala ovulasyon testim kopkoyu çıktı 1 gün kala daha da koyılaştı sanki siyah gibiydi adet olmam gereken günde koyuydu ama bugün silikleşti testler öyle kopkoyu çıkınca hamileyimdir diye düşünmüştüm ama kan testi negatif çıktı yani anlayacağın adetime 2 gün kala tekrar yumurtladım ve testlerim yumurtlama günü yaptığım testlerden daha koyuydu ama hamile değilim büyük ihtimalle 15 gün içinde adet olurum

Ne kadarda yumurtlayan hatunlar olduk Bi yetmiyor 2 kere yumurtluyoruz hayırlısı olsun canm değerlendirseydin yine belki tutar hakkında hayırlısı kuzum

Ne kadarda yumurtlayan hatunlar olduk Bi yetmiyor 2 kere yumurtluyoruz hayırlısı olsun canm değerlendirseydin yine belki tutar ☺hakkında hayırlısı kuzum
Değerlendirmedim valla canım sıkıldı şimdide pişmanım değerlendirmediğim yumurtlasak ayrı dert yumurtlamasak ayrı dert 2 defa yumurtlasak ayrı bir dert
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Değerlendirmedim valla canım sıkıldı şimdide pişmanım değerlendirmediğim yumurtlasak ayrı dert yumurtlamasak ayrı dert 2 defa yumurtlasak ayrı bir dert
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Olsun sağlık olsun canım Bi dahaki aya nasip olur inşallah

MoonfacedMom Sen testi tekrarlandın mı canım. ben çok fenayım kasık ağrım ara ara var belim ağrıyor.midem fena üşüttüm tekrar grip oldum geçmeden hemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…