- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.421
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.481
Tabi cnm önce sağlık versin Rabbim gerisi olur insAllah dikkate et kendine üşütme cnmİnşallah canım bugün çok kötü oldumm
Ağrıdan ağladım resmen
Bide üstüne mide bulantısı kusma Allahım sıhhat ne kadar önemli dedim
Yine midem bulanmaya başladı
Bakalım hayırlısı canm sağlıklı Bi gebelik olacaksa bende isterim elbettehayırlısı olsun canım
Hep gebelik belirtisi bunlar cnm insAllah vardr
İnsAllah canımBakalım hayırlısı canm sağlıklı Bi gebelik olacaksa bende isterim elbette
Dün adet olmam gerekiyordu olmadım canımBat günü geçen arkadaşlar adet olanlar yeni bat larını yazsınlar güncelleyelim
18 aralık cnmBat günü geçen arkadaşlar adet olanlar yeni bat larını yazsınlar güncelleyelim
Bugün ne durumdasn canmDün adet olmam gerekiyordu olmadım canım
Ekliyorum hemen kuzum18 aralık cnm
Hala olmadım canımBugün ne durumdasn canm
Hakkında hayırlısı olsun canm o bendede var bakalım yarn test yapacağımSelamlar herkese, bende bat bekleyenlerdenim. Klomen kullandım bu ay yumurtam kendiliğinden çatladı, 4 gün kaldı çok bir belirtim yok şuan ama yemek yedikten sonra hafif bir bulantı yaşıyorum yalnızca. İnşallah bebiş vardırbir an önce gelsin 28 kasım
Hakkında hayırlısı olsun canm o bendede var bakalım yarn test yapacağım
erken vermişsin kanı bence. yumurtlaman ne zamandı ?Selam kizlar sat 4 kasim .
Bat 3aralik
3gundur tum gebelik belirtilerini yaşadim mide yanmasi kasiklarda agri gogus agrisi istah artisi.. ne yazik ki az once kan verdim ve beta hcg sifir cikti
Internetten indirdigim uygulamaya gore 19unda yumurtlama oldu. Evet biraz erken kan verdim ama insan meraktan catliyor dayanamiyor. Bir de ustune bu kadar net belirtiler olunca binumut isteerken vermişsin kanı bence. yumurtlaman ne zamandı ?