- 3 Aralık 2014
- 7.853
- 9.087
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.461
AA kızımı veremem 1 senedir çok alıştım bunu doğuraym da bunu veririm belkiAynen kuzum hayırlısıdün bizim gelin vardı onun bebiş 8 . Ayına girdi bitane daha yapta bunu bana ver dedim biz beceremiyoz dedim vermiyo ozaman sen vercen bana hangisini verirsen artık kabul ederim ben
MerhabaHadi inşallah kuzum Allah gönlüne göre versinbenim bugün WC olayı arttı
Farketmez kuzu hangisi olursa artıkAA kızımı veremem 1 senedir çok alıştım bunu doğuraym da bunu veririm belki
Kıyamam yaa candan öte evlatlar ne zaman istersen sevmeye gelebilirsin tabiki sende bebişinle gelip benim bebişlere arkadaş getireceksin birlikte oynarlarFarketmez kuzu hangisi olursa artık
Yada en kötü ihtimal sevmeye gelirim getirirsin sen şimdi bunada kıyamazsın
Yetişebilirsem senin hızına arkadaş getiririm tabi ama bu gidişle arkadaş değil kardeş olur benim bebişKıyamam yaa candan öte evlatlar ne zaman istersen sevmeye gelebilirsin tabiki sende bebişinle gelip benim bebişlere arkadaş getireceksin birlikte oynarlar☺
Yetişir yetişir Bi dahaki aya inşallah yetiştiriverYetişebilirsem senin hızına arkadaş getiririm tabi ama bu gidişle arkadaş değil kardeş olur benim bebiştabi hep ben gel olmaz dimi
Bakalım bu ay ne olcak hamileyim dedim fos çıkıp rezil olmak var önce bu ayı atlatayım önümüzdeki ay daha sıkı tutarım işiYetişir yetişir Bi dahaki aya inşallah yetiştiriver☺sen bebişi yap bende gelirim ben zor olur 2 taneyle sen daha rahat gelirsin
E kan vermedinmi canm senBakalım bu ay ne olcak hamileyim dedim fos çıkıp rezil olmak var önce bu ayı atlatayım önümüzdeki ay daha sıkı tutarım işi
İşin sırrı prolaktinBakalım bu ay ne olcak hamileyim dedim fos çıkıp rezil olmak var önce bu ayı atlatayım önümüzdeki ay daha sıkı tutarım işi
Yok kuzum vermedim zaten 2 gün kaldıE kan vermedinmi canm sen
O rahatlığı ben de bi bulabilsemİşin sırrı prolaktinhamile kalmıcam diye o kadar rahat davrandım ki 3 kere ilişki oldu ondada yatmadım kalktım hemen yıkandm yani normaldede bu şekilde kalınmaz diye düşünüyodm ama kalınıyomş rahatlık çok önemli
Ben sana vereyim istersenO rahatlığı ben de bi bulabilsem
Çok sevinirim vallaBen sana vereyim istersen
Elimde olsa verirdim şahsenÇok sevinirim valla
cnm hayırlısıyla insAllah var gibi gözüküyor yeni tesyini merakla bekliyorum efektsiz de gördüm bende bu arada@Gonulmeyvesi @Cikilop1Cansinsenn @oblomowka1 @AliAgah47 C Canimm oglum unuttuğum diğer arkadaşlar bakar mısınız adetime 10 gün var ben bi kaç belirti den şüphelenip bugün test yaptm ilk idrar değil ve 10 dk da sonuç bu
hayrlisi olsun cnmYaklaşık bi yarım saat önce oldum canım vücudumu iyi tanıyorum artık elhamdülillah
Cnm bı sıkıntı olacağını sanmıyorum geç döllenme olmuş olacak snrm sadece sata göre farklı olacak geriden gelmiş olur insAllah hayırlısyla pozitif görürsünKizlar napiyonuz? Bende cok az progesteron düsüklügü var ve bildiginiz üzere adete iki üc gün kala yumurtlama yasadim, doktorda yumurtlamadan sonra yani ovuda positivi gördükten iki gün sonra hapa basla demisti cunki erken alininca yumurtlamayi engelliyormus. Bende bu ay yumurtlama olmadi diye almadim hic taki bügün. Hapa basladim ve adetim yarin veya en gec pazartesiye olmasi lazim. Aklim cok karisti sizce bi sey olurmu adete yakin yumurtlamada hamilelik olmus olsa ve adetim 14 gün sonrami gerceklesicek. Bilgisi olan varsa yada gec yumurtlayip hamile kalan varsa bi hamilelikte sorun yasadimi ?
Hayirlisi insallah canim aklim karisti iyice cok saolasin insallah dedigin gibi olurcnm hayırlısıyla insAllah var gibi gözüküyor yeni tesyini merakla bekliyorum efektsiz de gördüm bende bu arada
hayrlisi olsun cnmRabb'im en hayırlı zmnsa naisp edecek insAllah
Cnm bı sıkıntı olacağını sanmıyorum geç döllenme olmuş olacak snrm sadece sata göre farklı olacak geriden gelmiş olur insAllah hayırlısyla pozitif görürsün
Pazartesi yapıcam canm duruma göre salı kan vericem. Baş ağrım mide bulantım var ve donuyorum sanki kar yapıyo evin içinde montla oturucam o dereceyim ve yüzüm yanıyo bide afedersin ishal oldm suratım kireç gibicnm hayırlısıyla insAllah var gibi gözüküyor yeni tesyini merakla bekliyorum efektsiz de gördüm bende bu arada
Cnm bı sıkıntı olacağını sanmıyorum geç döllenme olmuş olacak snrm sadece sata göre farklı olacak geriden gelmiş olur insAllah hayırlısyla pozitif görürsün
hayırlısı olsun canımHayirlisi insallah canim aklim karisti iyice cok saolasin insallah dedigin gibi olur
Hep gebelik belirtisi bunlar cnm insAllah vardrPazartesi yapıcam canm duruma göre salı kan vericem. Baş ağrım mide bulantım var ve donuyorum sanki kar yapıyo evin içinde montla oturucam o dereceyim ve yüzüm yanıyo bide afedersin ishal oldm suratım kireç gibi