Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Aynen kuzum hayırlısı dün bizim gelin vardı onun bebiş 8 . Ayına girdi bitane daha yapta bunu bana ver dedim biz beceremiyoz dedim vermiyo ozaman sen vercen bana hangisini verirsen artık kabul ederim ben
AA kızımı veremem 1 senedir çok alıştım bunu doğuraym da bunu veririm belki

Kıyamam yaa candan öte evlatlar ne zaman istersen sevmeye gelebilirsin tabiki sende bebişinle gelip benim bebişlere arkadaş getireceksin birlikte oynarlar
Yetişebilirsem senin hızına arkadaş getiririm tabi ama bu gidişle arkadaş değil kardeş olur benim bebiş tabi hep ben gel olmaz dimi

Bakalım bu ay ne olcak hamileyim dedim fos çıkıp rezil olmak var önce bu ayı atlatayım önümüzdeki ay daha sıkı tutarım işi
İşin sırrı prolaktin hamile kalmıcam diye o kadar rahat davrandım ki 3 kere ilişki oldu ondada yatmadım kalktım hemen yıkandm yani normaldede bu şekilde kalınmaz diye düşünüyodm ama kalınıyomş rahatlık çok önemli

Kizlar napiyonuz? Bende cok az progesteron düsüklügü var ve bildiginiz üzere adete iki üc gün kala yumurtlama yasadim, doktorda yumurtlamadan sonra yani ovuda positivi gördükten iki gün sonra hapa basla demisti cunki erken alininca yumurtlamayi engelliyormus. Bende bu ay yumurtlama olmadi diye almadim hic taki bügün. Hapa basladim ve adetim yarin veya en gec pazartesiye olmasi lazim. Aklim cok karisti sizce bi sey olurmu adete yakin yumurtlamada hamilelik olmus olsa ve adetim 14 gün sonrami gerceklesicek. Bilgisi olan varsa yada gec yumurtlayip hamile kalan varsa bi hamilelikte sorun yasadimi ?

cnm hayırlısıyla insAllah var gibi gözüküyor yeni tesyini merakla bekliyorum efektsiz de gördüm bende bu arada
Yaklaşık bi yarım saat önce oldum canım vücudumu iyi tanıyorum artık elhamdülillah
hayrlisi olsun cnm Rabb'im en hayırlı zmnsa naisp edecek insAllah
Cnm bı sıkıntı olacağını sanmıyorum geç döllenme olmuş olacak snrm sadece sata göre farklı olacak geriden gelmiş olur insAllah hayırlısyla pozitif görürsün

Hayirlisi insallah canim aklim karisti iyice cok saolasin insallah dedigin gibi olur

Pazartesi yapıcam canm duruma göre salı kan vericem. Baş ağrım mide bulantım var ve donuyorum sanki kar yapıyo evin içinde montla oturucam o dereceyim ve yüzüm yanıyo bide afedersin ishal oldm suratım kireç gibi

Hayirlisi insallah canim aklim karisti iyice cok saolasin insallah dedigin gibi olur
hayırlısı olsun canım
Hep gebelik belirtisi bunlar cnm insAllah vardr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…