- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.421
Cnm efektsiz foto atsanYok yaa yanıltıcı da değil kendimi teselli de edemedim Bi türlü ovula mı neydi araştırdım kimsede yalancı çizgi çıkmamış yada ben görmedim adını da bilmiyorum attm kağıdı
En iyisi kan testi yaptırman canım için rahat olur inşallah hamişsindirYok yaa yanıltıcı da değil kendimi teselli de edemedim Bi türlü ovula mı neydi araştırdım kimsede yalancı çizgi çıkmamış yada ben görmedim adını da bilmiyorum attm kağıdı
Ben gördüm canm ama geçen ay tertemiz tek çizgi vardı bunun yanılmış olma ihtimalini düşünüyorumTabikide var canım idrar testinin yanılma payı da var ama ben bugüne kadar boşuna hiç görmedim o çift çizgiyi yine de kan testi en garanti olanı
Ay kız kan veremem sağlık ocağına şuan ya acile giderim yada 2 3 gün sonra tekrarlarm. Hiç ihtimal vermedim içim rahatlasın diye yaptm sadece tek çizgi görüp rahatlıcaktm şok oldm şuan ne düşüneceğimi bilmiyorum
En iyisi kan testi yaptırman canım için rahat olur inşallah hamişsindir
Atıcam canm şimdiCnm efektsiz foto atsan
O zaman birkaç gün sonra tekrar test yapBen gördüm canm ama geçen ay tertemiz tek çizgi vardı bunun yanılmış olma ihtimalini düşünüyorum
Aynen öyle yapıcam canmO zaman birkaç gün sonra tekrar test yap
Ay kız kan veremem sağlık ocağına şuan ya acile giderim yada 2 3 gün sonra tekrarlarm. Hiç ihtimal vermedim içim rahatlasın diye yaptm sadece tek çizgi görüp rahatlıcaktm şok oldm şuan ne düşüneceğimi bilmiyorum
[/QUOTE
İstiyordun bildiğim kadarıyla bence güzel bir şok en yakın zamanda acilde yaptır testi net olur en azından
Yoksa hep şüpheyle duracaksın
Hadi bekliyoruz o zaman hayırlı haberleriniAynen öyle yapıcam canm
Hakkında hayırlısı olsun canım ol dediyse mevlâm olur belirtilerin var mı peki ?Geçen ay eşimin isteği üzerine rkorunmadk olmayınca sevindim bu ay korunacaktm sonra hormon tahlili yaptırdım Dr prolaktin yüksek hamile kalamazsın dedi bende korunmadm şuan sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Amin canm. Belirtiler akıntım vardı 6 gün falan oluyo devam eden yemek yerken midem bulanmaya başlamıştı az yemeye başladm wc den çıkamıyodm sinirlerim bozuluyordu halime o derece kasık ağrısı vardı birde hiç geçmeyen alt karında sanki doluluk vardı ve otururken yürürken arada bişey batıyor gibi oluyodu bugün kalçam ağrıyınca dedim acaba mı ama psikolojik diye düşündüm test aldm misafir vardı o gittikten sonra yaptm hiç ihtimal vermiyorm sadece tek çizgiyi görüp rahatlamak amacım ama silik çıkınca afalladım üzüldüm mü bilmiyorum ama şuan daha bişey belli değil varsa gerçekten her zorluğuna hazırım yeterki benle kalsnHakkında hayırlısı olsun canım ol dediyse mevlâm olur belirtilerin var mı peki ?
Bütün belirtiler de var evetAmin canm. Belirtiler akıntım vardı 6 gün falan oluyo devam eden yemek yerken midem bulanmaya başlamıştı az yemeye başladm wc den çıkamıyodm sinirlerim bozuluyordu halime o derece kasık ağrısı vardı birde hiç geçmeyen alt karında sanki doluluk vardı ve otururken yürürken arada bişey batıyor gibi oluyodu bugün kalçam ağrıyınca dedim acaba mı ama psikolojik diye düşündüm test aldm misafir vardı o gittikten sonra yaptm hiç ihtimal vermiyorm sadece tek çizgiyi görüp rahatlamak amacım ama silik çıkınca afalladım üzüldüm mü bilmiyorum ama şuan daha bişey belli değil varsa gerçekten her zorluğuna hazırım yeterki benle kalsn
Cnm bunda da belli valla yaa hadi hayirlisi ins
Allah razı olsun canım rabbim hayırlıysa nasip etsin inşallahBütün belirtiler de var evet
inşallah bebiş vardır canım ya
çok merak ettim valla kendimmişim gibi heyecanlandım
Hadi inşallah hayırlı ise rabbim nasip etsin inşallahCnm bunda da belli valla yaa hadi hayirlisi ins
Âmin canım hepimizden razı olsun inşaAllah olmasını isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin RabbimAllah razı olsun canım rabbim hayırlıysa nasip etsin inşallah
Amin canm amin amin inşallahÂmin canım hepimizden razı olsun inşaAllah olmasını isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim♥