Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Tabikide var canım idrar testinin yanılma payı da var ama ben bugüne kadar boşuna hiç görmedim o çift çizgiyi yine de kan testi en garanti olanı
Ben gördüm canm ama geçen ay tertemiz tek çizgi vardı bunun yanılmış olma ihtimalini düşünüyorum

En iyisi kan testi yaptırman canım için rahat olur inşallah hamişsindir
Ay kız kan veremem sağlık ocağına şuan ya acile giderim yada 2 3 gün sonra tekrarlarm. Hiç ihtimal vermedim içim rahatlasın diye yaptm sadece tek çizgi görüp rahatlıcaktm şok oldm şuan ne düşüneceğimi bilmiyorum

Geçen ay eşimin isteği üzerine rkorunmadk olmayınca sevindim bu ay korunacaktm sonra hormon tahlili yaptırdım Dr prolaktin yüksek hamile kalamazsın dedi bende korunmadm şuan sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Geçen ay eşimin isteği üzerine rkorunmadk olmayınca sevindim bu ay korunacaktm sonra hormon tahlili yaptırdım Dr prolaktin yüksek hamile kalamazsın dedi bende korunmadm şuan sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Hakkında hayırlısı olsun canım ol dediyse mevlâm olur belirtilerin var mı peki ?

Hakkında hayırlısı olsun canım ol dediyse mevlâm olur belirtilerin var mı peki ?
Amin canm. Belirtiler akıntım vardı 6 gün falan oluyo devam eden yemek yerken midem bulanmaya başlamıştı az yemeye başladm wc den çıkamıyodm sinirlerim bozuluyordu halime o derece kasık ağrısı vardı birde hiç geçmeyen alt karında sanki doluluk vardı ve otururken yürürken arada bişey batıyor gibi oluyodu bugün kalçam ağrıyınca dedim acaba mı ama psikolojik diye düşündüm test aldm misafir vardı o gittikten sonra yaptm hiç ihtimal vermiyorm sadece tek çizgiyi görüp rahatlamak amacım ama silik çıkınca afalladım üzüldüm mü bilmiyorum ama şuan daha bişey belli değil varsa gerçekten her zorluğuna hazırım yeterki benle kalsn

Bütün belirtiler de var evet
inşallah bebiş vardır canım ya
çok merak ettim valla kendimmişim gibi heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…