Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Hadi hayirlisi cnm gözüküyo gercekten yumurtlama ne zamandi
Yunurtlama sanırım adetten hemen sonra olmuş çünkü adet bitimi ilişki oldu 2 gün. Programdaki yumurtlama günümün üstünden 5 gün falan geçti o zamanlar ilişki olmadı adetime 10 gün var canm

@Gonulmeyvesi @Cikilop1 Cansinsenn Cansinsenn oblomov21 oblomov21 @AliAgah47 C Canimm oglum unuttuğum diğer arkadaşlar bakar mısınız 🙄 adetime 10 gün var ben bi kaç belirti den şüphelenip bugün test yaptm ilk idrar değil ve 10 dk da sonuç bu 😣
Kız bi gün ortadan kayboldum hamile mi kaldın sen aferin sana😀 kuzu ilişki tarihlerin adet bitişiydi adetine 10 gün var ilk idrar değil böyle bi çizgi erken döllenmeye işaret ediyo. Testte bi sıkıntı yoksa Var duruyo kuzu

Kız bi gün ortadan kayboldum hamile mi kaldın sen aferin sana😀 kuzu ilişki tarihlerin adet bitişiydi adetine 10 gün var ilk idrar değil böyle bi çizgi erken döllenmeye işaret ediyo. Testte bi sıkıntı yoksa Var duruyo kuzu
Yaa ortadan kaybolma meydan bana kalınca hamiş olayım dedim 🤣 pazartesi tekrarlıcam kuzum bakalım hayırlısı ☺️

Yaa ortadan kaybolma meydan bana kalınca hamiş olayım dedim 🤣 pazartesi tekrarlıcam kuzum bakalım hayırlısı ☺
Aynen kuzum hayırlısı 😊 dün bizim gelin vardı onun bebiş 8 . Ayına girdi bitane daha yapta bunu bana ver dedim biz beceremiyoz dedim vermiyo 🤣 ozaman sen vercen bana hangisini verirsen artık kabul ederim ben 🤣😂🤣😂

X