- 3 Aralık 2014
- 7.853
- 9.087
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.441
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 gün geçsin birlikte yapalım testleriBenim bat yarın canım test yapmadım geçmeden yapmayı da düşünmüyorum kan testinide günüm geçince yaptırrım negatifi görmek çok sinir bozucu beklemedeyim
İyi fikir canım yapalım1 gün geçsin birlikte yapalım testleri
Pazartesi günü yapalım o zaman canmİyi fikir canım yapalım
Tmm canım yapalımPazartesi günü yapalım o zaman canm
Hadi hayirlisi cnm gözüküyo gercekten yumurtlama ne zamandi@Gonulmeyvesi @Cikilop1 Cansinsenn oblomov21 @AliAgah47 C Canimm oglum unuttuğum diğer arkadaşlar bakar mısınız adetime 10 gün var ben bi kaç belirti den şüphelenip bugün test yaptm ilk idrar değil ve 10 dk da sonuç bu
Yunurtlama sanırım adetten hemen sonra olmuş çünkü adet bitimi ilişki oldu 2 gün. Programdaki yumurtlama günümün üstünden 5 gün falan geçti o zamanlar ilişki olmadı adetime 10 gün var canmHadi hayirlisi cnm gözüküyo gercekten yumurtlama ne zamandi
Insallah var gibi cnm bir iki güne yine yap benceYunurtlama sanırım adetten hemen sonra olmuş çünkü adet bitimi ilişki oldu 2 gün. Programdaki yumurtlama günümün üstünden 5 gün falan geçti o zamanlar ilişki olmadı adetime 10 gün var canm
Pazartesi tekrarlıcam canmInsallah var gibi cnm bir iki güne yine yap bence
Gonulmeyvesi canm naptn oldunmu adet
Test sonucu canm,çıktı mı bişey inş hamişsindir ?ben tam düzelmeden hasta oldum yine grip ve idrar yolu enfeksiyonum ara ara yokluyordu bence enfeksiyondan benim .Onlar bendede var ve şüphelendim test yaptm 10 gün var bata
Kızz çizgii varr :) şimdi gördüm fotoyu ben. hemen kan ver@Gonulmeyvesi @Cikilop1 Cansinsenn oblomov21 @AliAgah47 C Canimm oglum unuttuğum diğer arkadaşlar bakar mısınız adetime 10 gün var ben bi kaç belirti den şüphelenip bugün test yaptm ilk idrar değil ve 10 dk da sonuç bu
Gittim kuzum mevsim geçişlerinden olmuş olabilir dedi 1 buçuk aylığına dozu artırdı.Cansinsenn kuzum naptın gittinmi Dr a
Kız bi gün ortadan kayboldum hamile mi kaldın sen aferin sana kuzu ilişki tarihlerin adet bitişiydi adetine 10 gün var ilk idrar değil böyle bi çizgi erken döllenmeye işaret ediyo. Testte bi sıkıntı yoksa Var duruyo kuzu@Gonulmeyvesi @Cikilop1 Cansinsenn oblomov21 @AliAgah47 C Canimm oglum unuttuğum diğer arkadaşlar bakar mısınız adetime 10 gün var ben bi kaç belirti den şüphelenip bugün test yaptm ilk idrar değil ve 10 dk da sonuç bu
Pazartesi tekrar yapıcam canm ondan sonra kana gidicemKızz çizgii varr :) şimdi gördüm fotoyu ben. hemen kan ver
Yaa ortadan kaybolma meydan bana kalınca hamiş olayım dedim pazartesi tekrarlıcam kuzum bakalım hayırlısıKız bi gün ortadan kayboldum hamile mi kaldın sen aferin sana kuzu ilişki tarihlerin adet bitişiydi adetine 10 gün var ilk idrar değil böyle bi çizgi erken döllenmeye işaret ediyo. Testte bi sıkıntı yoksa Var duruyo kuzu
Aynen öyle yap bende giderim belki pazartesi kana :)Pa
Pazartesi tekrar yapıcam canm ondan sonra kana gidicem ☺
Aynen kuzum hayırlısı dün bizim gelin vardı onun bebiş 8 . Ayına girdi bitane daha yapta bunu bana ver dedim biz beceremiyoz dedim vermiyo ozaman sen vercen bana hangisini verirsen artık kabul ederim benYaa ortadan kaybolma meydan bana kalınca hamiş olayım dedim pazartesi tekrarlıcam kuzum bakalım hayırlısı ☺
Git bakalm ne çıkacak canm inşallah güzel Bi değer çıkarAynen öyle yap bende giderim belki pazartesi kana :)