- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.401
Çizgi var kuzumTest mi bozuk? çizgi mi var ?
Bat 2 aralık canım lekelenmem Var diye yapıyorumSelanikMuhaciri cnm senin kac günün var
Anladım cnm ama hani gittikçe çizgiler koyulasmiyo oyuzden sormustumBat 2 aralık canım lekelenmem Var diye yapıyorum
Evet çok erken daha ondandır belki bilmiyorum ya lekelenme beni mahvetti bu ay yaAnladım cnm ama hani gittikçe çizgiler koyulasmiyo oyuzden sormustum
Dra gittinmi cnmEvet çok erken daha ondandır belki bilmiyorum ya lekelenme beni mahvetti bu ay ya
18 inde gittim ve birler yok temiz dedi hormon ve beta hcg bakıldı temiz dedi beta hah 0.373 çıkmıştı normalde 0.1 çıkardı hayırlısı bakalım kısmet herşeyDra gittinmi cnm
Yok kuzum ya hiç umut yok çünkü bu ay yumurtlama akıntısı geldi ama tripliydik diye değerlendiremedikCnm test yapsaydin yaa keske
Tribini seveyim senin kızım tam zamanında trip atacak başka zaman bulamadın mı kuzumYok kuzum ya hiç umut yok çünkü bu ay yumurtlama akıntısı geldi ama tripliydik diye değerlendiremedik
Valla ne bilim kesin 2 kez yumurtladim ilk defa böyle fazla ve günü uzun sürdü akıntınınTribini seveyim senin kızım tam zamanında trip atacak başka zaman bulamadın mı kuzum
Onlar bendede var ve şüphelendim test yaptm 10 gün var bataYa sık idrara çıkmmam dışında 3 gündür farkettim idrarımda beyazımsı tortular toz gibi baya var.bilgisi olan yada başına gelen ?
Canım gayet belirgin çizgi var@Gonulmeyvesi C Cikilop1Cansinsenn oblomov21 A AliAgah47 C Canimm oglum unuttuğum diğer arkadaşlar bakar mısınız adetime 10 gün var ben bi kaç belirti den şüphelenip bugün test yaptm ilk idrar değil ve 10 dk da sonuç bu
10 gün var adetime yanlış çıkmıştır dimiCanım gayet belirgin çizgi var
Canım bence de var@Gonulmeyvesi C Cikilop1Cansinsenn oblomov21 A AliAgah47 C Canimm oglum unuttuğum diğer arkadaşlar bakar mısınız adetime 10 gün var ben bi kaç belirti den şüphelenip bugün test yaptm ilk idrar değil ve 10 dk da sonuç bu
Eger o yanıltıcı testlerden değilse , erken döllenme olabilir canım10 gün var adetime yanlış çıkmıştır dimi
Yanlış olma ihtimali yokmu yani canmCanım bence de var
Yok yaa yanıltıcı da değil kendimi teselli de edemedim Bi türlü ovula mı neydi araştırdım kimsede yalancı çizgi çıkmamış yada ben görmedim adını da bilmiyorum attm kağıdıEger o yanıltıcı testlerden değilse , erken döllenme olabilir canım
Tabikide var canım idrar testinin yanılma payı da var ama ben bugüne kadar boşuna hiç görmedim o çift çizgiyi yine de kan testi en garanti olanıYanlış olma ihtimali yokmu yani canm