- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.381
Adet olmadan hormon bakıyorlar bana baktılar ama gebelik için bakılmıştı.yani gebelik görülür cnmGunaydin kizlar sabah hastahanedeydim kan aldilar ama kagitta hormon yaziyordu. Adet olmadan hormon testine bakiyorlar mi ve gebelik gorulurmu
Aynen gecikme var diyince aldin muane etmedi sonuc cikmadan int bakiyorum daha cikmamisHormon testleri çeşit çeşit canm gebelik istediysen odur
Tesekkur ederim cnm cevabin icin ins vardirAdet olmadan hormon bakıyorlar bana baktılar ama gebelik için bakılmıştı.yani gebelik görülür cnm
inşllh canm güzel haberlerini bekliyoruz..:)Tesekkur ederim cnm cevabin icin ins vardir
Çıkınca beni etiketle canmAynen gecikme var diyince aldin muane etmedi sonuc cikmadan int bakiyorum daha cikmamis
Bilmiyomki cnm bügün belki test yaparim insallah dedigin oöurCanım sen o zaman hamilesin başka açıklaması yok ❣
Maalesef yok sonuc 0.2Çıkınca beni etiketle canm
Olu olur kuzum 2-3 günlük ilişki bile yeterli ovülasyondan önce spermler canlı kalıyor çünkü 3 güne kadarKizlar 31. Günüm ovu test yaptim yumurta catlamis demi ? Bide dün aksami degerlendirdik bügüm esim yok malesef sizce dünküde yeterli olurmu ?
Insallah canimm catlamis demi adetim gelcekmi merak ediyom ay sonunda yumurtlayan varmiki insallah normaldirOlu olur kuzum 2-3 günlük ilişki bile yeterli ovülasyondan önce spermler canlı kalıyor çünkü 3 güne kadar
Canım sana dün dediğim gibi sıvı tüketimi ve düzenli olarak aynı saatlerde yapmışsan bu testlere göre yumurtlama olmuş çatlamış demek ama sıvıya ve saat aralığına dikkat etmediysen değişebilir durum amaInsallah canimm catlamis demi adetim gelcekmi merak ediyom ay sonunda yumurtlayan varmiki insallah normaldir
Canim eger yumurtlamaysa ilk yumurtlama bu ay zatenCanım sana dün dediğim gibi sıvı tüketimi ve düzenli olarak aynı saatlerde yapmışsan bu testlere göre yumurtlama olmuş çatlamış demek ama sıvıya ve saat aralığına dikkat etmediysen değişebilir durum ama
ayda 2 kere yumurtlayan bayanlarda var her ay olmasa da bazı aylarda olabilen bir durum
Belki de bizim minnak yolda aman gelmesin de gelsin yavrularımız kuzumKızlar benim bat dün olarak gözüküyor ama gelen giden yok sanırım dengem bozuldu düşükten sonra
Test mi bozuk? çizgi mi var ?Kızlar toplaşın bakem
Cnm test yapsaydin yaa keskeKızlar benim bat dün olarak gözüküyor ama gelen giden yok sanırım dengem bozuldu düşükten sonra