- 3 Aralık 2014
- 7.853
- 9.087
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.221
Canim yok yapmadim hafta sonu adetim gelmesi lazim bekleyim bakalim merak ediyorum hayirlisi. Insallah allahim bu ay yüzümüzü güldürür. Ayrica ilgin icinde tessekürler. Sen naptin ?@Papatia61 canm adet oldunmuVizeci06 canm kan verecektin naptın verdinmi @icecreamm kuzum sen naptın adet oldun mu @ecrin2455 kuzum sende var mı bişeyler test yaptınmı M meltemm34 kuzum sen ne durumdasın test falan yaptın mı 4 günün kalmış Gonulmeyvesi canm sen istersen birde kan ver yarın bat günün dimi EsrDG kuzum sen ne durumdasın bat az kalmış test yaptınmı G Gamzeliyy kuzum sen ne durumdasın test yaptınmı C Canimm oglum kuzum sen ne yaptın lekelenme devam ediyor mu ovulasyon testinin üzerine gebelik testi de yaptınmı belki gebelik olduğu için çift çizgi göstermiştir
Adet günümde tabiki yani kırmızılar gelmezse gelmeyecek zaten de işte heycan olsunCansinsenn sen ne zaman test yapacaksın kuzum beni de umutlandırdın valla ☺☺❤
Gelmezse yap kuzum bende meraktaymCanim yok yapmadim hafta sonu adetim gelmesi lazim bekleyim bakalim merak ediyorum hayirlisi. Insallah allahim bu ay yüzümüzü güldürür. Ayrica ilgin icinde tessekürler. Sen naptin ?
Yani gelmeyecek bencede sonuçta hamilesinAdet günümde tabiki yani kırmızılar gelmezse gelmeyecek zaten de işte heycan olsunkız daha 6 gün var
Kız benim 1 aralık değil sana öyle demiştim ama ben kafamda kalmasın diye öyle yazdırdım 25 yada 26 sı kasımınYani gelmeyecek bencede sonuçta hamilesin☺test yap sen 1 aralıkta
Ayy Allah iyi etsin test yap o zaman 3 4 gün sonraKız benim 1 aralık değil sana öyle demiştim ama ben kafamda kalmasın diye öyle yazdırdım 25 yada 26 sı kasımın
24 25 gibi yaparım artık yapmaya gerek yokta hani teyit etmek amaçlıAyy Allah iyi etsin test yap o zaman 3 4 gün sonra
Tabiki yoksa eminiz hamiş olduğundan24 25 gibi yaparım artık yapmaya gerek yokta hani teyit etmek amaçlı
Hayirlisi olsun cnm ovulasyon testimi yapiyorsun ?Gelmezse yap kuzum bende meraktaym ☺❤ inşallah kuzum hepinizi hamiş olarak eklemek istiyorum tabloyabenim bugün yumurtlama günümmüş ama eşim çok yorgun pazar gününden beri eve gelip direk uyuyo tık yok zaten Dr da süt hormonu düşmeden gebelik düşünsende olmaz dedi bilmiyorum akışına bıraktım
Tabiki yoksa eminiz hamiş olduğundan
Yok canm program var da takip ettiğim yokHayirlisi olsun cnm ovulasyon testimi yapiyorsun ?
Tabiki hemşerimi destekliyorumnasılda ayak uydurur bursalı
Yok canım daha adet olmadım testte yapmadım haftasonu adet olmam gerek 23 ü 24ü gibi bakalım ne olacak beklemedeyim@Papatia61 canm adet oldunmuVizeci06 canm kan verecektin naptın verdinmi @icecreamm kuzum sen naptın adet oldun mu @ecrin2455 kuzum sende var mı bişeyler test yaptınmı M meltemm34 kuzum sen ne durumdasın test falan yaptın mı 4 günün kalmış Gonulmeyvesi canm sen istersen birde kan ver yarın bat günün dimi EsrDG kuzum sen ne durumdasın bat az kalmış test yaptınmı G Gamzeliyy kuzum sen ne durumdasın test yaptınmı C Canimm oglum kuzum sen ne yaptın lekelenme devam ediyor mu ovulasyon testinin üzerine gebelik testi de yaptınmı belki gebelik olduğu için çift çizgi göstermiştir
@Papatia61 canm adet oldunmuVizeci06 canm kan verecektin naptın verdinmi @icecreamm kuzum sen naptın adet oldun mu @ecrin2455 kuzum sende var mı bişeyler test yaptınmı M meltemm34 kuzum sen ne durumdasın test falan yaptın mı 4 günün kalmış Gonulmeyvesi canm sen istersen birde kan ver yarın bat günün dimi EsrDG kuzum sen ne durumdasın bat az kalmış test yaptınmı G Gamzeliyy kuzum sen ne durumdasın test yaptınmı C Canimm oglum kuzum sen ne yaptın lekelenme devam ediyor mu ovulasyon testinin üzerine gebelik testi de yaptınmı belki gebelik olduğu için çift çizgi göstermiştir
Yok cnm vermedim. İsler cok yogun anca cuma gidebilirim ins isim cikmazsa ama bende mantar basladi iki gundur peynir kedigi gibi akinti var. Onun icinde acil gitmeliyim. İşim cok stresli ondan oluyor sanirim adet gecikmesi mantar vs.@Papatia61 canm adet oldunmuVizeci06 canm kan verecektin naptın verdinmi @icecreamm kuzum sen naptın adet oldun mu @ecrin2455 kuzum sende var mı bişeyler test yaptınmı M meltemm34 kuzum sen ne durumdasın test falan yaptın mı 4 günün kalmış Gonulmeyvesi canm sen istersen birde kan ver yarın bat günün dimi EsrDG kuzum sen ne durumdasın bat az kalmış test yaptınmı G Gamzeliyy kuzum sen ne durumdasın test yaptınmı C Canimm oglum kuzum sen ne yaptın lekelenme devam ediyor mu ovulasyon testinin üzerine gebelik testi de yaptınmı belki gebelik olduğu için çift çizgi göstermiştir
9 aylık yeğenimi emziriyor yengem meğer 8 haftalık hamileymiş doğumdan sonra düzensiz adet görünce bişey olmaz sanmış ve bu hafta 8 haftalık hamile olduğunu öğrendi :)Emen bebiş var ve cocukmu düşünüyorsun? Canım zor ihtimal kalman üzmek istemem ama süt korur dedikleri memede süt varken prolaktin yüksektir ve hala vücut kendini gebe hisseder emdiği sürece çok nadir kişiler prolaktin düşükse yeni gebelik sağlar yinede araştır istersen ama geneli böyle..
Günaydın kızlar@Papatia61 canm adet oldunmuVizeci06 canm kan verecektin naptın verdinmi @icecreamm kuzum sen naptın adet oldun mu @ecrin2455 kuzum sende var mı bişeyler test yaptınmı M meltemm34 kuzum sen ne durumdasın test falan yaptın mı 4 günün kalmış Gonulmeyvesi canm sen istersen birde kan ver yarın bat günün dimi EsrDG kuzum sen ne durumdasın bat az kalmış test yaptınmı G Gamzeliyy kuzum sen ne durumdasın test yaptınmı C Canimm oglum kuzum sen ne yaptın lekelenme devam ediyor mu ovulasyon testinin üzerine gebelik testi de yaptınmı belki gebelik olduğu için çift çizgi göstermiştir
gunyadın canım bekle bıraz daha tam gunude yap yada gecıkme olunca dene bırdeGünaydın kızlar
iki üç gün var daha adetime canım meraktan dün test yaptım ama yine her zaman ki gibi negatifMoonfacedMom