Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Canim yok yapmadim hafta sonu adetim gelmesi lazim bekleyim bakalim merak ediyorum hayirlisi. Insallah allahim bu ay yüzümüzü güldürür. Ayrica ilgin icinde tessekürler. Sen naptin ?

Canim yok yapmadim hafta sonu adetim gelmesi lazim bekleyim bakalim merak ediyorum hayirlisi. Insallah allahim bu ay yüzümüzü güldürür. Ayrica ilgin icinde tessekürler. Sen naptin ?
Gelmezse yap kuzum bende meraktaym inşallah kuzum hepinizi hamiş olarak eklemek istiyorum tabloya benim bugün yumurtlama günümmüş ama eşim çok yorgun pazar gününden beri eve gelip direk uyuyo tık yok zaten Dr da süt hormonu düşmeden gebelik düşünsende olmaz dedi bilmiyorum akışına bıraktım

Hayirlisi olsun cnm ovulasyon testimi yapiyorsun ?

Yok canım daha adet olmadım testte yapmadım haftasonu adet olmam gerek 23 ü 24ü gibi bakalım ne olacak beklemedeyim

Canım test yine geçen ay ki gibi oldu herlde testler bekledikçe böyle oluyor
Akşam 10 30 gibi yaptım çekmeceye koydum
Bi saat sonra bişey yoktu
Şimdi.yine çizgi var

Yok cnm vermedim. İsler cok yogun anca cuma gidebilirim ins isim cikmazsa ama bende mantar basladi iki gundur peynir kedigi gibi akinti var. Onun icinde acil gitmeliyim. İşim cok stresli ondan oluyor sanirim adet gecikmesi mantar vs.

9 aylık yeğenimi emziriyor yengem meğer 8 haftalık hamileymiş doğumdan sonra düzensiz adet görünce bişey olmaz sanmış ve bu hafta 8 haftalık hamile olduğunu öğrendi :)

Günaydın kızlar
iki üç gün var daha adetime canım meraktan dün test yaptım ama yine her zaman ki gibi negatif MoonfacedMom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…