- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.241
Evet canım günm geçtikten sonra yaparımgunyadın canım bekle bıraz daha tam gunude yap yada gecıkme olunca dene bırde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım günm geçtikten sonra yaparımgunyadın canım bekle bıraz daha tam gunude yap yada gecıkme olunca dene bırde
yani daha kesın sonuç alırsın benceEvet canım günm geçtikten sonra yaparım
Evet canım hayırlısı olsun hakkımızdayani daha kesın sonuç alırsın bence
İnsallah guzel haberlerle gel kuzumYok canım daha adet olmadım testte yapmadım haftasonu adet olmam gerek 23 ü 24ü gibi bakalım ne olacak beklemedeyim
Bekleme çizgisidir kuzum demek ki oCanım test yine geçen ay ki gibi oldu herlde testler bekledikçe böyle oluyor
Akşam 10 30 gibi yaptım çekmeceye koydum
Bi saat sonra bişey yoktu
Şimdi.yine çizgi var
Peynir kesiği akıntısı mantar belirtisi mi oluyo kuzu kaşıntı da varmı. Acil git kuzum aksatma mantar zorYok cnm vermedim. İsler cok yogun anca cuma gidebilirim ins isim cikmazsa ama bende mantar basladi iki gundur peynir kedigi gibi akinti var. Onun icinde acil gitmeliyim. İşim cok stresli ondan oluyor sanirim adet gecikmesi mantar vs.
Gebeliktede kasık ağrısı oluyo cnm şiddetli olmadığı sürece umut varGünaydın kızlar benim bugün ya da yarın olmam lazım. Hafif Kasık ağrılarım var gibi. Sanırım geliyo. Bu ay da olmadı.
amın ınsallah canım hayırlısı ve saglıklısıEvet canım hayırlısı olsun hakkımızda
Daha varmış kuzum erken yapmışsn adet günü tekrarlaGünaydın kızlar
iki üç gün var daha adetime canım meraktan dün test yaptım ama yine her zaman ki gibi negatif MoonfacedMom
Evet canım var daha günüm geçsin öyle yaparımDaha varmış kuzum erken yapmışsn adet günü tekrarla
Evet cnm bende 8 ay oncede olmustu ilaclar var kullaniyorum ama yinede doktora gitmeliyim birde benden tavsiye olsun mantar kasinti vs oldugunda sirkeli su ila yikayin orayi gecirirPeynir kesiği akıntısı mantar belirtisi mi oluyo kuzu kaşıntı da varmı. Acil git kuzum aksatma mantar zor
yani hamilemısın?Kizlar bügün 29. Günüm ovulasyon testime bakin
Bilmiyorum yada gec yumurtlama cözemedim vallayani hamilemısın?
Bekleme çizgisidir kuzum demek ki o
AA sağol canm denerim oluncaEvet cnm bende 8 ay oncede olmustu ilaclar var kullaniyorum ama yinede doktora gitmeliyim birde benden tavsiye olsun mantar kasinti vs oldugunda sirkeli su ila yikayin orayi gecirir
Bence sen hamiş olabilirsin canmBilmiyorum yada gec yumurtlama cözemedim valla
İnsallah yaklaşmışsndır canm yeni mi yaptn bunuBir yıldır çıkmayan çizgiler 2 aydır çıkmaya başladı
Yaklaştık mı bebeğe nedir