- 3 Aralık 2014
- 7.853
- 9.087
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.201
Hamilesinnnn evet tebriklerKız öyle deme ben bu ay hamileyim tamammı süpriz falan istemiyorum hamileyim hamile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilesinnnn evet tebriklerKız öyle deme ben bu ay hamileyim tamammı süpriz falan istemiyorum hamileyim hamile
Komik şey seniHamilesinnnn evet tebrikler
Bide böyle deneyelim kuzu belki olurKomik şey seni
Hamile misin canm. Bişey olmamıştır da sen artk dikkat etmelisinBen az önce yüzüstü yatarken hapşırdım. Kendimi de tutmadım aslında ama karnım baya kasıldı sanki. Biraz da acıdı. Bişey olmamıştır di mi? Bi daha öyle yatarken hapşırmıycam.
Evet 4-5 haftalık İlk defa yatarken hapşırdım galiba, hesap edemedim kasılacağım aklıma gelmedi. Yanlış yazmışım bu arada. Yüzüstü değil sırtüstüHamile misin canm. Bişey olmamıştır da sen artk dikkat etmelisin
Bacaklarını karnına çek canm Bi dahakibeEvet 4-5 haftalık İlk defa yatarken hapşırdım galiba, hesap edemedim kasılacağım aklıma gelmedi. Yanlış yazmışım bu arada. Yüzüstü değil sırtüstü
Tamam canım öyle yaparımBacaklarını karnına çek canm Bi dahakibe
Kaç günde geliyo canm lekelenme başlayıncacnm ben 3 4 gundur lekem geliyo dr smear testi aldıktan sonra başladı ama benim adetimde hep boyle başlar zaten
Belli olmuyo cnm bazen 2gun bazen 1 hafta sonraKaç günde geliyo canm lekelenme başlayınca
Hmm anladım canm emin misin hamiş olmadığından kesin adet mi diyorsunBelli olmuyo cnm bazen 2gun bazen 1 hafta sonra
Eminim cnm testtede cikmiyoHmm anladım canm emin misin hamiş olmadığından kesin adet mi diyorsun
Nasip değilmiş demek bu ay canım Bi dahaki aya inşallahEminim cnm testtede cikmiyo
Evet cnm zaten tiroid ve prolaktin yüksek çıktı ilaç başladımNasip değilmiş demek bu ay canım Bi dahaki aya inşallah
O prolaktin benimde yüksek canm sittres te yükseltiyomş onuEvet cnm zaten tiroid ve prolaktin yüksek çıktı ilaç başladım
Dr tiroid kaynaklı dedi cnm o yükselince prolaktinde yükselmiş şimdi ilaç kullanıyorum tiroid düşünce prolaktinde düşecek dedi dr bakalimO prolaktin benimde yüksek canm sittres te yükseltiyomş onu
Hmm inşallah biran önce düşerse seni bekletmezDr tiroid kaynaklı dedi cnm o yükselince prolaktinde yükselmiş şimdi ilaç kullanıyorum tiroid düşünce prolaktinde düşecek dedi dr bakalim